Napaka 633: Vzroki in popravki

Pri uporabi modemov katere koli vrste se pogosto pojavlja številka 633 (napaka povezave). Kljub temu, da je danes uporaba modemov rahlo posodobljena, je za nekatere sisteme taka povezava lahko pomembna (na primer, ko se za dostop do interneta z računalnikom zažene modem mobilne naprave). Problem lahko rešite preprosto.

Napaka 633 (modem je uporabljen ali ni konfiguriran): bistvo problema

Menijo, da je odpoved predvsem posledica staranja strežniške programske opreme (gonilnikov) in nezdružljivosti s pripomočki sistema upravljanja.


V nekaterih primerih se napaka 633 lahko zgodi samo zaradi zasedenih COM vrat, ki so namenjena za povezavo programske opreme modema. Tako vidimo tri glavne rešitve tega problema.

Napaka 633. Modem. Vozniki

Najprej bodite pozorni na nameščene gonilnike. V najpreprostejšem primeru, če naletite na napako 633, morate ne samo poskušati posodobiti gonilnike prek upravitelja naprav, ampak tudi popolnoma odstraniti napravo iz sistema.
Po tem ne smete namestiti gonilnikov iz baze podatkov Windows, saj sistem namesti najprimernejši gonilnik za to. Če je priložen disk, ga je bolje uporabiti. Toda za namestitev najnovejših različic, sprejetih za uporabo avtomatiziranih programov iskanja in posodabljanja, kot so Driver Booster ali celo DriverPack Solution, ki so sposobni prepoznativgrajeni v napravo in se obrnite na proizvajalca vire na internetu, da prenesete najnovejšo različico voznika neposredno.


Odstranjevanje združljiva z

Včasih se lahko pojavi napaka 633 zaradi dejstva, da dodatne nadzorne orodja za preprosto niso združljivi z operacijskim sistemom. Ti seveda želite izbrisati. To se naredi skozi del namestiti in odstraniti programe v standardni nadzorni plošči. " Če datum ustanovitve prve informacije, povezave, si lahko preprosto razvrstiti programe na tej podlagi. In odstranjevanje prednostno izvedemo na varen način, z uporabo predvsem ob zagonu sistema tiskovni F8.
Če uporabnik ne ve točno, kaj izbrisati, morali obrniti onemogočiti nepotrebne storitve po istem oddelku, ampak z izbiro komponent sistema. V tem primeru storitev iz ISS, ki mora najprej izključiti pritožbo na spletni strani FTP-strežnik in orodij za upravljanje.

Vprašanje vzpostavitve pristanišč

Ampak včasih, ko je napaka 633 se zgodi v trenutku povezave ustreza COM-port z drugo napravo ali programsko opremo zaseda.
Če želite znebiti tega neuspeha, da je treba sprostiti vrata. To je najprej storiti, da odstranite vse obstoječe povezave v omrežje in internet. Nato greš na "Device Manager", in ko boste kliknili na omrežno kartico za uporabo kontekstnega menija, ki je izbran niz lastnosti. Pod "Advanced" vNastavitve vrat morajo spremeniti številko vrat od prvega do tretjega ali od drugega do četrtega (nemogoče je spremeniti liho vrata).
Nato morate znova zagnati sistem in se vrniti v lastnosti nameščenega modema, ki ustreza na primer povezavi VPN, nato pa uporabite klic orodja za modemsko anketo. V večini primerov ta metoda popravi situacijo, ko se pojavi napaka 633. Ostaja še treba dodati, da so to najenostavnejše metode in rešitve, ker ima lahko problem v vsakem primeru različne vzroke za pojav. Kljub temu, da ne omenjamo povezane programske opreme, je treba najprej paziti na pristanišča in voznike.

Sorodne publikacije