Samsung C5212 Duos: Pregled in funkcije

V letu 2009 so kupci imeli priložnost kupiti nov razvoj korejskega podjetja - telefona "Samsung S5212 Duo". Ta model je postal neposreden konkurent izdelkov Fly. Njegova glavna prednost je podpora dveh sim kartic. Na začetku prodaje, stroški je bilo približno 7 tisoč rubljev. Kaj so morali plačati kupci? Razumimo.

Značilnosti videza

"Samsung S5212 Duos" - tipičen monoblok. Ohišje je iz umetne mase, visoko kakovostnega materiala. Naprava je kompaktna v velikosti - 111 x 49 x 17 mm Teža telefona je prav tako majhna - 90 g. Linija vsebuje le črne in temno rdeče različice, brez drugih barv.


Priključek za priključitev slušalke in w /o se pripelje na levo stran. Obstaja tudi tipka za glasnost. Na nasprotni strani je proizvajalec namestil avtonomni gumb kamere. Ob njem je ključ za upravljanje s sedmimi karticami. Za udobje ohišja je luknja namenjena za pritrditev traku.

Zaslon in kamera

Telefon Samsung S5212 je opremljen z 22-palčnim zaslonom. Dimenzije: 46 x 34 mm. Prikazuje do 262 tisoč barv. Slika je prikazana v ločljivosti 220 x 176 slikovnih pik. Kakovost je relativno dobra, barvni prenos je svetel. Na ulici se kontrast zaslona zmanjša, besedilo pa ostane berljivo. Naprava je opremljena s kamero z majhno ločljivostjo - 13 MP. Največja velikost fotografije je 1280 x 1024 px, najmanjša velikost pa je 220 x 165 px. Lahko ustrelišizberite načine, na primer mozaik iz 18 vzorcev, MultiShot. Videoposnetek je posnet z ločljivostjo 176 x 144 px. Možno je zmanjšati na 128 x 96 px.


Tipkovnica

Za tipkanje v "Samsung C5212" se uporablja mehanska tipkovnica. Tipke so izdelane iz plastike, srednje velike. Znaki so označeni z belo barvo. Zaradi kratkega hoda tipk uporaba tipkovnice ni zelo primerna.

Akumulator

Avtonomno delovanje je opremljeno z akumulatorjem velikosti 1000 mAh. Samsung S5212 lahko deluje v stanju pripravljenosti do 200 ur, pri aktivni uporabi pa naprava slabo deluje. V načinu pogovora lahko računate na samo 25 ur, v skupnem približno 15-2 dneh. Če želite obnoviti življenjsko dobo baterije na 100%, boste morali porabiti približno 2 uri.

Komunikacije

Naprava je opremljena z brezžičnim modulom Bluetooth. Pri delu s slušalkami ni težav. Ko ste povezani prek USB, lahko uporabljate različne načine. Polnjenje iz računalnika je podprto s podatkovnim kablom.

Zmogljivost

"Samsung C5212" je težko poklicati produktivno napravo. "Polnjenje" je precej šibko, vendar je za izvedeno funkcijo dovolj. Programi lahko namestite samo z Wap. Originalni pomnilnik telefona je 49 MB. Lahko ga razširite z namestitvijo 2 GB flash pogona.

Dve SIM kartici

Proizvajalec je v telefon namestil dva radijska modula. To omogoča, da je sedem kartic v aktivnem stanju, ne glede na dejanje, ki se izvaja. Reže so pod baterijobaterijo Na voljo je ena kartica kot glavna. Zaradi udobja je sprememba imena dovoljena. V stanju pripravljenosti se na zaslonu prikažejo informacije o stanju obeh sim kartic: prva - v levem kotu, druga - na desni. V tinkturah je dovoljeno izbrati ločeno zvonjenje, profil. Na telesu telefona je prikazana samostojna tipka. Namenjen je hitremu preklapljanju med sim-karticami. Če želite varčevati z energijo baterije, lahko uporabnik začasno izključi eno sim kartico. To se izvede prek menija na ustrezni točki.

Meni

Enostavno upravljajte telefon. Meni je preprost, intuitiven. Sestavlja ga standardni nabor aplikacij. Te vključujejo telefonski imenik, seznam klicev, sporočilo, organizator in drugo. Ikone na namizju so prikazane v obliki ploščic 3 x 4. Odpre se podmeni s seznamom, ki se mora pomakniti gor /dol.

Sorodne publikacije