Kiriban - Kaj je nov trend?

"Ne morem živeti brez interneta in dni!" - ta ali podoben stavek je vsak izmed nas slišal. Dejansko je le malo sedanje generacije ljudi brez komunikacije v družabnih omrežjih, forumih, blogih itd. Ob obisku strani različnih uporabnikov na komunikacijskih spletnih mestih pogosto naletimo na nerazumljive besede.

Kiriban - kaj je to?

Ta novi koncept je bil izposojen iz japonskega jezika. Kiri no ii prepoved v prevodu pomeni "okrogla številka", "vsestranski kamen", "dobro število".
Toda kaj pomeni "kiriban" na straneh za socialno mreženje? Izkazalo se je, da je to takrat, ko uporabnik "ujame" prej obravnavano število ogledov strani in naredi zaslonski posnetek zaslona. Po tem ga pošlje prijavitelju, stranki. Lahko so na primer umetnik.

"Kiriban-art" je nov koncept, katerega pomen je treba poznati. Domneva se, da je ta beseda interpretirana kot podoba, ki jo je mogoče dobiti na nagradi, tekmovanju.

Kiriban: kaj je divanaret kiriban?

Diwinarte je neke vrste darilo, ki ga lahko dobite tako, da pošljete sporočilo (običajno s priloženo sliko zaslona) o krogu ogledov strani umetnika. Ponavadi kyriban preživeti vnaprej, tako da se je povečala priljubljenost umetnika. V ljudeh se to imenuje preprosto - "PR". Menijo, da na ta način "metrov" zabavo. Zgodi se, da umetnik sam organizira kiribane. Da, on je na rekvestu (naročilu), ki svojim umetnikom ponuja storitve za sprejem pravilnega odgovorauganka ali vprašanje. Podobne risbe najdemo v mnogih socialnih omrežjih, vključno z VKontakte. Zdaj pa vzemimo primer: kariban - kaj je to?

Primer

Zdaj verjetno le leni administrator skupine ne organizira kyribana. Na primer, v socialni mreži je mlada skupina. Število udeležencev ne presega 20 oseb. Cilj je organizirati žrebanje za 50 udeležencev. Kaj to pomeni? Torej, ko se v tej skupini zbere 50 ljudi, morate narediti posnetek zaslona in ga najprej poslati. Z drugimi besedami, uporabnik mora "ujeti" še 30 ljudi. Običajno je tako preprosta "naloga" rešena z iskanjem prijateljev in prijateljev. Samo v tem primeru bo cenjeno število 50. Kot darilo skrbniki skupine obljubljajo, da bodo dali 1 glas za brezplačno. Zdaj je jasno, kyriban - to je tisto. Treba je omeniti, da je sistem kiriban zelo priljubljen. Zato mnogi uporabniki uporabljajo nepoštene metode za doseganje svojih ciljev, vključno z aktiviranjem dela pošto. Da bi preprečili takšne modrece v času, so na voljo posebni števci, s katerimi se roboti izpostavijo širjenju prometa.

Sorodne publikacije