Pralni stroji s sušenjem: pregledi strokovnjakov

Pogosto je problem sušenja katere koli vrste perila. Še posebej, če je ulica zimski čas v letu. Zato res hočem kupiti pralni stroj skupaj s sušenjem. Takšne naprave imajo številne prednosti. Vendar pa morate razumeti, da so precej drage. Nakup vgrajenih pralnih strojev s sušenjem, katerih pregledi so prijetni, bodo koristni le tistim, ki imajo stanovanje z velikimi dimenzijami. Ocene strokovnjakov o takih napravah so odlične. Vendar pa bi morali biti pripravljeni zagotoviti, da je zmogljivost takšnih običajnih naprav veliko manjša kot v dveh ločenih napravah. To še posebej velja za nakladanje perila. Ta indikator v kombiniranem stroju se praviloma zmanjša 2-3 krat.

Potreba po nakupu

Stroj za pranje in sušenje perila je praviloma priljubljen. To je agregat elektronsko-mehanskega tipa. Takšna naprava v mnogih pogledih, po mnenju strokovnjakov, poenostavlja delo za vsako ljubico. Z njim ni treba nenehno viseti iz perila, počakati, da se posuši in ga nato še odstraniti. Glede na pripombe lastnikov takšna naprava privlači tiste kupce, ki nimajo lož ali balkonov. Takšni avtomobili bodo primerni za matere, ki imajo zelo majhne otroke, in bodo koristne tudi za tiste, ki morajo svoje stvari pogosto umivati.

Načelo delovanja

Stroji, ki ne samo izbrišejo, temveč tudi suho spodnje perilo, imajo dve grelni napravi. Ena od njih se imenuje TEN. Hvala muzrak se segreje, ki ga napaja posebna luknja v rezervoar pralnega stroja.


Kako je proces, opisan v sušilnih strojih za pralne stroje? Preglede pogosto zanima, zato je vprašanje pomembno. Vroč zrak popolnoma ohladi mokro perilo, tako da odvaja vso vlago. Nato z nastajanjem kondenzata v drenažni sistem vstopi preostala vlaga. Skladno s tem se stvari poslušajo maksimalno enakomerno. Proces pa ni odvisen od hitrosti naprave, temveč od tega, kako hitro in hitro kroži vroč zrak. Enakomernost dela je poudarjena s smerjo gibanja bobna, kar je značilno za delo naprave.

Vrste tkanin

Treba je razumeti, da je treba vsak tip tkanine oprati na poseben način. V skladu s tem je mogoče enaka pravila pripisati sušenju. Ta trenutek upošteva vsak proizvajalec strojev. Seveda se za vsako vrsto tkanine izdajo nekateri modeli naprav. Na primer, Electroluxov pralni stroj bo imel takoj dva okna, ki segrevata zrak. Če ima boben bombažno perilo in je to navedeno v nastavitvah dela določenega načina, bodo vključeni istočasno. Če je potrebno obdelati sintetične tkanine, potem bo delovala le ena od njih.

Priročnost naprav

Veliko vprašanj se postavlja glede tega, kaj je priročen pralni stroj s sušenjem za lastnike. Ocene strokovnjakov poudarjajo, da bo najprej taka naprava znatno prihranila prostor. VseLastniki, ki imajo podobne naprave, po končanem postopku prejemajo čista in suha oblačila. Lahko ga takoj nosite. Ni potrebe za obešanje stvari, dolgo čakanje, še posebej, če je ulica pozimi. Poleg tega pripomoček razreši tudi perilo. Zato večina garderobe in perila po pranju ni treba likati. Preglede pralnih strojev s sušenjem potrjujejo uporabniki.

Vrste sušenja

V vseh kombinacijah je praviloma glavna funkcija izbranega pranja. Sušenje je dodatna možnost. Zato je lahko v mnogih modelih še vedno prikazana s časovnikom. Vendar je treba opozoriti, da so na trgu že dražje in izboljšane možnosti. V njih se sušenje nadaljuje do določene vsebnosti vlage, ki je prisotna v bobnu. V takšnih modelih je nameščen termometer, ki služi kot senzor. Njen inteligentni sistem vam omogoča, da določite ne le vlažnost zraka v bobnu, temveč tudi raven sputuma samega perila. Takoj ko se ta indikator zmanjša na minimum, se sušenje ustavi. Obstaja veliko pozitivnih mnenj kupcev in strokovnjakov, da je ta sistem čim bolj udoben in udoben. Lahko prinese perilo v takšno stanje, ko ni preveč sušeno, ne pa tudi mokro.
Če želite nenehno pranje občutljivega perila, potem morate izbrati pralni stroj z sušenjem Electroluxa. Recenzije jasno kažejo, da je naprava s to nalogo v redu.

Teža stvari

V pralnih strojih, načinu sušenjaima eno resno pomanjkljivost. Na žalost je sposoben delovati le s polovično največjo težo v načinu pranja. Model Electrolux EWH1001781 lahko na primer pere približno 7 kg perila naenkrat. Sušenje lahko traja tri in pol kilogramov, tako da se bo ta proces raztegnil za ljubico v dveh fazah. Zaradi tega mnogi uporabniki in strokovnjaki poudarjajo, da kombinirani agregati niso zelo udobni z veliko perila.

Poraba električne energije

Podobne manipulacije bodo zahtevale dodaten čas, poleg tega je poraba električne energije (po ocenah) v pralnih strojih s sušenjem pomembna. Če obstaja želja po varčevanju z električno energijo, potem najboljši kombinirani pralni stroj ni za nakup. So manj ekonomične. Energetski razred, praviloma, nima višjega B. Obstajajo agregati s še večjo rabo vira. Lahko jih pripišemo razredom C in D. Proizvajalci trenutno poskušajo popraviti situacijo. Primer je Hotpoint-Ariston Arsd 129. Ta model lahko opere približno 7 kg stvari, posuši do 5 kg. Vendar pa so ti kazalci še vedno močno odvisni od vrste tkanine. Če je sposoben absorbirati veliko količino vlage, potem bo treba zmanjšati število stvari, ki bodo ostale v bobnu za nadaljnje sušenje.

Izbira modela

Veliko vprašanj o tem, katero napravo kupiti. Priljubljeni so zdaj pralni stroji Ariston, Samsung, Candy, Electrolux. To vprašanje je pomembno za vsakega kupca. Obstaja veliko načinov, ki vam omogočajo, da pri izbiri naredite najbolj natančne odločitve. Kot rezultatPravilna odločitev kupca ne bo obžalovala. Temeljiti mora na funkcionalnosti naprave, velikosti, zaščiti pred ogrevanjem, puščanju. Po mnenju kupcev bi morali pralni stroj s sušenjem kupiti po visoki ceni - da bi se čim bolj zaščitili pred pomanjkljivostmi.

Cenovne kategorije

Najprej pa je treba pri načrtovanju nakupa kombiniranega pralnega stroja upoštevati proračun. Na današnjem trgu lahko vidimo približno 30 novih kategorij. Praviloma je povprečna cena proračunskega sistema - pod oznako 20 tisoč rubljev. Te naprave imajo zelo malo vgrajenih programov, sestavljenih iz komponent, ki niso najvišje kakovosti. V skladu s tem je garancija za tako napravo majhna. Dejstvo je, da je pralni stroj star okoli 5 let. Primer takega pralnega stroja s sušenjem je LG. Pregledi naprav tega proizvajalca so dobri, kljub odnosu do segmenta proračuna.
Če uporabite malo več finančnih naložb, to je nakup naprave iz srednjega segmenta, morate pogledati modele znamk Electrolux, Bosch, Zanussi in tako naprej. Praviloma bodo njihovi stroški znašali do 40 tisoč rubljev. Napravo lahko uporabljate približno 7 let. Kupci opazijo, da so lastnosti naprav res dobre. Strokovnjaki ugotavljajo, da ne le obilice vgrajenih aplikacij, temveč tudi visoke parametre pranja. Obstajajo dodatne možnosti. Gre za zaščito pred obrabo, nadzorom temperature in podobno. Jasno je, da bodo vrhunske naprave dobro delovale,brez težav. Imajo veliko funkcionalnost. Vendar pa za plačilo za to bo imel približno 100 tisoč rubljev. Po mnenju strokovnjakov so visoki stroški povsem upravičeni. Poleg tega dolgo življenje ne more, ampak prosim. Pogosto so takšne naprave stare do 15 let.

LG

Na prvi pogled so stroji LG podobni drugim proizvajalcem. To je razumljivo, saj so zasnovane za opravljanje iste funkcije. V skladu s tem bodo navodila za uporabo približno enaka. Toda še vedno obstajajo nekatere temeljne razlike v napravi. Na primer, v strojih LG je na voljo posebna programska oprema, imenovana "Poskrbite za vaše dragocene stvari". Zasnovan je posebej za modele tega proizvajalca. Stroj avtomatsko izbere posebno zaporedje dela, ki zmanjša poškodbe tkanine, medtem ko je umivanje še vedno zelo kakovostno. To je posledica stopnje onesnaženosti spodnjega perila. V skladu s tem vam omogoča učinkovito pranje stvari in jih ne poškodujete. Dobra stvar pri tem vprašanju je, kot pravijo v pregledih, pralni stroj s sušenjem LG F1296CD3.

Sklop funkcij naprav LG

V programsko opremo je vgrajenih šest posebnih programov. Na primer, pralni stroj LG ima lahko standardno rotacijo. Ta funkcija je praviloma tradicionalna. Privzeto je izbran in zagotavlja kakovostno pranje. Po sušenju je praktično nemogoče likati. Morda so nekatere gube, vendar so zelo majhne. Obstajaposebni način. Ima dva pozitivna učinka naenkrat. Prvič, zmanjšuje hrup: ni vpliva padajočega perila. Drugič, nastane mikroskopski zrak, ki omogoča popolno odstranitev umazanije. V tem načinu so tudi pralni stroji s sušilcem za sladkarije. Mnenja o njem so pozitivna. Kupci ugotavljajo, da naprave obeh blagovnih znamk delajo ponoči brez kakršnega koli nelagodja za prebivalce. Način stresanja omogoča, da je pranje čim bolj učinkovito. Ta algoritem bo zagotovil posebno stanje perila v bobnu: kot da je v breztežnosti. V skladu s tem tkanina ne bo pokvarila, udarjajo steno. Algoritem nasičenosti vam omogoča pranje perila, tudi če je prenos nepopoln, zato je ta način najpogosteje uporabljen. Deluje tako, da je ves detergent enakomerno porazdeljen. Odlična realizacija tega načina, sodeč po ocenah, v pralnem stroju s sušenjem LG F1296CD3. Zadnja funkcija je reverzibilno gibanje. Omogoča vam, da pošljete tok vode v obliki vrtinca. Detergent poveča in izboljša kakovost pranja.

Samsung

Drug priljubljen proizvajalec je Samsung. Pralni stroji s sušenjem (pregledi o njih so odlični), ki jih proizvaja ta proizvajalec, so že dolgo v povpraševanju, čeprav so v nizkocenovnih segmentih. Ta tehnika je opremljena z najmanj možnostmi, vendar je večina modelov popolnoma kos vsem funkcijam. Ti stroji so sposobni prati tudi občutljivo perilo, ki je izdelano iz občutljivih materialov. Strokovnjaki delajo z edinstveno tehnologijo "Eco."Babl ". Zahvaljujoč temu se vse perilo nežno obriše s peno. Ta značilnost je še posebej zahtevna, če je kontaminirano tkivo zlahka pokvarjeno. V tem primeru kemični elementi detergenta popolnoma izključujejo vpliv na oblačila ali perilo. Tudi znamka Diamond boben bo dosegla najbolj pozitiven učinek med pranjem. Pregledi strokovnjakov o pralnih strojih s sušenjem od tega proizvajalca bodo kupcu namenili pozornost. Relief je podoben robu dragocenega kamna. Zaradi te oblike je rezultat pranja in sušenja dober. Pri delu na napravi se v posebnih bobnastih odprtinah zadrži voda. Zaradi tega lahko stroj proizvaja suho perilo, ki ga je mogoče takoj hitro potapljati.

Podjetje Ariston

Na potrošniškem trgu obstaja še ena priljubljena znamka. Gre za podjetja Ariston. Naprave s sušilnim strojem tega proizvajalca so zelo zahtevne. V tem primeru je treba opozoriti, da so razvijalci dodelili vse opreme za veliko število funkcij. V najcenejših modelih je na voljo le minimalen set, ki še vedno omogoča največji učinek in popolnoma opere sintetično ali bombažno perilo. Strokovnjaki ustvarjajo posebne algoritme, ki omogočajo skrbno, a učinkovito obravnavanje stvari. Med dobre lastnosti, kot je zapisano v pregledih pralnih strojev s sušenjem, lahko opazite pospešen proces čiščenja. Perilo se bo vrtelo pri 100 vrtljajih na minuto. S tem se poveča minimalna količina vode in električne energije. Po mnenju kupcev je ta način popolndrgne stvari. Volneni izdelki so še posebej dobri pri tem. Strokovnjaki ugotavljajo, da bo takšen režim preprečil nastajanje blazinic med pranjem in sušenjem. Podobno kot druge kombinirane enote lahko Aristonovi aparati še vedno belijo stvari in jih čim bolj sperejo. Zahvaljujoč edinstveni tehnologiji vrtenja bobna, se ti procesi odlično odvijajo. Glede na ocene, najboljši pralni stroji s sušenjem kažejo dobro ponoči, saj dajejo malo hrupa.

Sorodne publikacije