Kaj pomeni: fotografija ali aplikacija?

Sodoben pametni telefon za mnoge takoj pokliče povezavo z vrzeljo in vsemi vrstami aplikacij. S popularizacijo modnih "kosov" se dopolni glosar izrazov slenga. Starejša generacija je dolgo napačno razumela nekatere fraze mladih. Na primer, kaj to pomeni? Kako razložiti pomen besede "nepotrošena" babica?

Šepetanje - kaj je to?

Ta beseda izvira iz angleškega izraza check in pomeni "razlikovanje, register". Anglikizem glagol je enak tistim iz izvora besede. Na primer, prijavite zvoke po našem mnenju kot "login", poljuben glagol - "zaklenjen".
Če vključite logiko, je beseda "chikinits" pravilna za pisanje skozi "e", to je - "chekiniti". Vendar, ko izgovorjava ni šokantna, je glasna, zato ni jasno. Zato vsi pišejo to besedo kot dušo, zaželeno.


Vrednost, povezana z glamuroznimi piščanci

Tudi babice razumejo, da je glamurozna chica urejena deklica, ki je v svojem videzu fiksirana in poskuša izpolniti fiktivne standarde lepote. Takšna bejba mora vsakodnevno opravljati obrede, da dokaže svoj napredek, da je, kot pravijo, "v trendu".
"Chika", "chikinitis" - enokoreninske besede. Zato mnogi menijo, da sta ta dva pojma enakovredna. V skladu s tem "cviljenje" pomeni biti modno dekle. Nedvomno je takšna napačna razlaga.

Chikinitsa: vloga za kaj?

Na prvi pogled se zdi, da Russified Angležstvo ni dober smisel. Ne moremse ne strinjam Chikinitsa - to pomeni, da se v prilogi navedejo koordinate njihove lokacije.


Če želite "cviliti" - program se kliče in kje ga lahko prenesete? Torej, če niste v temi, potem pa naprej, do novih informacij. Foursquare je najboljša geolokacijska storitev, ki vam omogoča, da "na obraz" in delite s svojimi naročniki v socialnih omrežjih. Aplikacijo lahko preprosto prenesete s trga Google Play.
Ko je nameščen na vaši aplikaciji za pametni telefon, se prijavite po e-pošti ali prek računa Facebook. Potem bo Foursquare določil vašo lokacijo. Vendar to zahteva dostop do interneta. Povežite se z "trendom", prenesite aplikacijo - in si oglejte, kje je vaš prijatelj. Ne pozabite se pohvaliti s kraji, kjer ste bili. Verjemite mi, prijatelji vedno vedo, kaj naj pustijo komentar za vašo fotografijo.

Sorodne publikacije