Podjetje Indigodma: pregledi

Družba Indigodma, ki je pred kratkim prejela različna mnenja, se je rodila iz velikega, sodobnega podjetja, specializiranega za razvoj posebne programske opreme za banke, upravljavce, hedge sklade in posrednike. Sčasoma je njeno vodstvo prišlo do zamisli o ustanovitvi lastne tehnološke posredniške družbe. Trenutno velja za eno najboljših na področju trgovanja.

Naloga podjetja

Z izpolnjevanjem določenih nalog lahko uspe. Podjetje Indigodma, katerega preglede najdete v tem članku, zasleduje zelo specifične cilje. Njegova glavna naloga je zagotoviti uporabnikom neposreden in neoviran dostop do različnih ponudnikov likvidnosti. In na najbolj preglednem poslovnem modelu.


Drugo ključno področje je razvoj posebne storitve kopiranja. Razvijalci podjetja Indigodma, katerih pregledi so na splošno dobri, so lahko dobili mehanizem, ki pomaga izvajati operacije brez tveganja in z največjo koristjo.

Zgodovina podjetja

Sedaj je podjetje stara več kot 10 let. Leta 2004 se je začela zgodovina podjetja Indigodma. Ocene, ki so se pojavile v tem času, bodo dale najboljšo idejo o tem, kaj je vredno podjetje. Na samem začetku se je ukvarjala izključno z avtomatizacijo trgovalnih strategij, analitiki pa so razvili sisteme, ki so jih uporabljali zasebni ponudniki. Poleg tega so bile stranke podjetja hedge skladi in majhne kreditne organizacije.
Leta 2006 je družba začela razvijati svoje dejavnosti: spremljati podjetja in zasebne trgovce,razviti individualne rešitve. V letu 2009 je podjetje Indigodma, pregled delovnih mest, namenjeno temu članku, začelo avtomatizirati hedge sklade, borznoposredniške družbe in velike banke. Zaposleni so začeli globoko raziskati vprašanje analize in finančne statistike.


Leta 2012 - nova raven. Podjetje začne zagotavljati individualni dostop do tehnologij DMA za tiste, ki naročajo najugodnejše pogoje trgovanja. V letu 2015 so maloprodajni kupci dobili dostop do trga DMA. Poleg tega tudi tisti, ki so delali z majhnimi vlogami. Medtem pa je Indigodma uvedla lastno naložbeno platformo. Pripombe trgovcev so se nato znatno izboljšale. Podjetje je postalo vodilno na trgu.

Koristi za trgovce

Na podlagi pregledov posrednika Indigodma ima družba številne očitne prednosti pred drugimi akterji na tem trgu. Prvič, zagotavljanje popolne zaupnosti in največje zanesljivosti za igralce na trgu. Storitev je zasnovana tako, da udobno deluje na vsakem trgovcu. Družba veliko pozornosti namenja zahtevam, ki prihajajo od upravljavcev, večina storitev pa jim je prilagojena.
Drugič, popolna odsotnost navzkrižja interesov. To zagotavlja dejstvo, da delo podjetja temelji na modelu DMA, ki izključuje kakršne koli sporne razmere. Dejstvo je, da je s takim pristopom dobiček podjetja, ki opravlja storitve na igrišču, neposredno odvisen od dohodka njegovih strank. Čim višje so, tem več podjetja zasluži. Ta model izključuje vsevmešavanje v zadeve strank.
Tretjič, uporabnikom je na voljo anonimno trgovanje. Družba v bistvu ne posreduje nobenih informacij tretjim osebam. Vsak trgovec, ki dela z njo, je lahko prepričan, da bodo njegovi osebni podatki zaščiteni, kolikor je to mogoče, in ne bodo niti goljufi niti drugi trgovci vedeli o finančnih transakcijah. Prav tako uporabnikom morda ne bo treba skrbeti za anonimnost katerih koli njihovih naročil. Hkrati ponudniki likvidnosti in banke ne bodo mogle videti zgodovine trgovanja določenega igralca. V štirih je to trenutna izvedba operacij. Vsako naročilo se obdeluje čim hitreje - v času od 02 do 04 sekund.

Prednosti modela DMA

Ena glavnih prednosti je, da je trgovanje mogoče neposredno na spletnem mestu, ki se nahaja na spletni strani indigodma.com. V pregledih se vsi strinjajo, da je to velik plus. Takšne tehnologije omogočajo izvedbo približno 10 tisoč operacij na sekundo. To vam omogoča, da se počutite udobno tako za začetnike kot za izkušene trgovce.
Model DMA ponuja praktično neomejene možnosti. Uporabniki se lahko povežejo s katerim koli dobaviteljem likvidnosti. Glede na to, da je na tem trgu približno 100 podobnih ponudb, obstajajo resno različne zahteve za povezavo in pravila za obdelavo transakcij, kar je zelo pomembno. Poleg tega lahko pride do neskladnosti v podrobnostih obdelave transakcij, hitrosti izvrševanja naročil, nekaterih drugih značilnosti. Poleg tega model DMA omogoča povezavo z enim mostom hkratiVeč ponudnikov likvidnosti. To omogoča znatno zmanjšanje širjenja. Res je, da je takšna rešitev primerna samo za trgovce z visoko likvidnostjo in finančnimi rezervami. V tem primeru se lahko uporabijo absolutno vse strategije trgovanja.

Privlačni bonusi

Da bi zadovoljili naše stranke in spodbudili njihovo igro na tem mestu, je bil razvit program dobrodošlih bonusov. Najpogostejši je bonus v višini $ 50 brez bonusa. Podjetje Indigodma ga je predstavilo svojim strankam. Povratni bonus je prepričan, da je to prav tisto, kar je potrebno za začetnega trgovca.
S tem bonusom se lahko preizkusite kot investitor. Poleg tega brez vlaganja lastnih sredstev. Uporabi ga lahko vsak preverjeni uporabnik, ki je prejel bonus na enem od svojih investicijskih računov ali naenkrat za več. Dobiček od njih je lahko v normalnem načinu.

Status promocije bonusov

Če se odločite za poklicnega trgovca v Indigodmi, bo bonus za brezplačen bonus postal vaš dober začetni kapital. Vedeti morate samo, da je bonus izdan strogo samo enkrat posamezniku. Če se stranka ponovno odloči za registracijo, bodo sredstva za bonus dobrodošlice bremenila. Zavedati se morate, da imate pravico vlagati v kakršne koli objavljene račune brez kakršnih koli omejitev. Najpomembneje pa je, da morajo biti del naložbene platforme podjetja. In končno, zadnja stvar, ki je ne smete pozabiti: lahko dvignete sredstva s svojega računasamo, če ste izpolnili potrebne pogoje za znesek zaračunane provizije.
Da bi postali srečni imetnik bonusa, morate opraviti preverjanje osebe. Sredstva bodo avtomatično pripisana na vaš osebni bonusni račun. To bo 50 dolarjev. V vaši osebni pisarni boste lahko prejeli vse potrebne informacije o provizijah, ki jih je treba plačati, kot tudi zahteve za vstop in dvig sredstev.

Partnerski program

Pomembno je vedeti, da ta borznoposredniška družba ponuja ne le eno, ampak več vrst zaslužkov. Poleg trgovanja in naložb je to tudi affiliate program v indigodmi. Recenzije o partnerju vam bodo pomagale pri orientaciji, kaj vam ustreza ta način stalnega zaslužka. Na račun affiliate programa si lahko zagotovite neprekinjen pasivni dohodek. Imeli ga boste, če začnete aktivno povabiti partnerje in druge trgovce, ki se igrajo na drugih spletnih mestih v vašo partnersko mrežo.

Kako uporabljati affiliate program?

Najprej se morate registrirati. Za to morate izpolniti intuitivna polja. Ta korak vam ne bo vzel več kot pet minut. Ko na vaš poštni predal prejmete potrdilo, morate potrditi, da ste navedli, da ste se pripravljeni registrirati, in da so vse informacije, ki ste jih posredovali, točne in resnične. Po tem lahko varno vstopite v osebno pisarno pod vašim osebnim uporabniškim imenom in geslom. V njegovi pisarni je vse, kar je v njemInformacije, ki jih potrebujete za začetek dela s partnerskim programom.
Na desni strani spletnega mesta boste našli ponudbo, ki jo je treba preveriti. Če tega še niste storili, izpolnite svoj profil in prenesite vse potrebne dokumente. Pomembna točka: popolno preverjanje je potrebno le, če nameravate uporabiti vse razpoložljive metode. Če se želite osredotočiti le na affiliate program, potem ne morete naložiti dokumentov. Dovolj je, da skrbno in pravilno izpolnite svoj profil.

Kako začeti zaslužiti?

Čas je za prijavo v virtualni urad partnerja. Tu boste našli vsa orodja, ki jih potrebujete za produktivno delo. Takoj boste imeli referenčno povezavo. Z njegovo pomočjo lahko takoj začnete privabljati promet. Uporabite pa tudi pasice in pristanke na lastne domene. Zdaj morate neposredno ciljati promet in prejemati prihodke od njega. Podjetje ima petstopenjski affiliate program, ki vam omogoča, da dobro zaslužite za tiste, ki niso leni, in resno in odgovorno do tega posla. Na primer, na prvi stopnji boste prejeli $ 5 na 1 lot, peta raven pa bo 5 centov. To je pravična porazdelitev, ki vam omogoča, da dobro zaslužite za aktivne partnerje.

Trgovska poročila

Trgovci pravijo, da radi delajo na tem spletnem mestu iz nekaj razlogov. Obstaja dobra izvedba naročil in hitro umikanje sredstev. Poleg tega obstaja veliko možnosti za naložbe,Širok izbor plačilnih sistemov, ki jih lahko uporabite. Nenazadnje privablja veliko število promocij in tekmovanj, ki jih redno vodi borznoposredniška družba.
Uporabniki upoštevajo tudi, da so pogoji, ki jih je posredoval posrednik, jasni in jasni. Obstajajo zamude pri umiku sredstev, vendar vedno poskušajo takoj opozoriti in se opravičiti za takšne situacije. Zaslužne pohvale in storitve za stranke, dobro delujoča storitev tehnične podpore, ki je v vsakem trenutku pripravljena pomagati rešiti zadevo.

Sorodne publikacije