Scream "Slowdown" v "Skyrim"

Scream "Slowdown" v Skyrimu je zelo uporabno urok. Zahvaljujoč njemu boste lahko ustavili nasprotnike, kljub njihovemu številu. In čeprav po uporabi urok junak tudi malo upočasni, še vedno ta tehnika velja za eno od najbolj uporabnih. Glavna stvar je, da se naučite, kako jo uporabljati.

Opis

Kot vsak drug krik, "Slowdown" v Skyrim je sestavljen iz treh besed Force. Vsaka fraza je napisana na ločenem zidu. Če želite izvedeti besedo, se boste morali približati napisu in stati ob njej 4-5 sekund. Potem se bo preučil del urok, toda preden ga aktivirate in začnete uporabljati, boste morali preživeti dušo zmaja.


Ne smemo pozabiti, da vsaka beseda "upočasnitev" v Skyrimu ustavi nasprotnike za drugo časovno obdobje. Prvi - Tid - traja 8 sekund in se polni polni. Drugi - "Klo" - upočasni na 12 in se vrne v 40 sekundah. Najdaljši je tretji stavek "Ule". Prekine čas za 1 minuto in se ponovno naloži za enak čas. Če se naučite vse besede krika, bo trajalo dlje. Toda obnovitev glasovnih komunikacij po uro bo trajala več časa.

Kje iskati?

Če želite najti vse izraze "počasen čas" v "Skyrim", morate teči na zemljevidu. Prvi stavek "Tid" boste našli v čarovniškem gnezdu. Te nordijske ruševine se nahajajo zahodno od Samote. Upoštevajte, da vstop v lokacijo ne bo uspešen neposredno. In da se naučite besede, ki jo potrebujeteRazbiti lokacijo gozdne utrdbe. Tukaj so izobčenci. So tudi precej močni nasprotniki, poleg mnogih. Zato se pred potovanjem opremite s terapevtskimi in zaščitnimi zdravili in s seboj vzemite močno orožje.


V besedi Labirintian boste našli drugo besedo "Klo". Ta lokacija se nahaja na gorskem prelazu jugovzhodno od Morfal. Vstopite v severne ruševine in spoznajte, da se beseda lahko izvede samo z iskanjem "Staff Magnus" iz kolegija Masters Winterholder. Če boste prišli sem brez naloge, bo vhod v ruševine zapečaten. Sam kraj je varovan z Draurgejem in duhovi. Poleg tega v njem živi starodavni čarovnik - Maroquies. Zato ni treba začeti tukaj na zgodnjih ravneh. V nasprotnem primeru bo vaš lik hitro propadel. Boste izvedeli zadnji stavek "Ule" v Corvangunde. Te nordijske ruševine se nahajajo severovzhodno od Vaytrana. Do Walls of Words lahko pridete šele, ko izvedete iskanje "Corn Crown". To nalogo bodo prevzeli general Tullie ali Ulfric, odvisno od tega, katero stran izberete v državljanski vojni. V tem kraju je raven odtoka. Zato bodite pozorni in s seboj sprejmite zaščitne ukrepe in obnovite napitke.

Kako se hitro naučiti krik "Počasi časa" v Skyrim?

Če ne želite izvajati nalog in raziskovati lokacij, lahko uporabite goljufije in takoj dostopate do tega uroka. Upoštevajte, da boste morali za vsako besedo "Slowdown" v Skyrim vnesti ukazne vrstice. Na drug način, preučevanje tega krika ne bo uspelo.
Za začeteknastavite angleški jezik na privzeto in zaženite igro. Nato odprite igralno konzolo s tipko "~". V polje vnesite naslednje kombinacije:
  • nauk 00048ACA;
  • učna beseda 00048ACB;
  • Učenje 00048ACC.
  • Po tem se bodo preučevali stavki in vi boste lahko uporabljali krik takoj, ko boste "položili" dušo zmajev.

    Nova moda na Skyrimu

    "Slowdown" je zelo koristen krik. Ampak potrebuje veliko časa, da ga napolnimo. In želite nasprotnike čim pogosteje ustaviti. Če želite popraviti to situacijo, namestite spremembo »Time Break«. Zahvaljujoč njej ne boste le ustavili ali zatikali nasprotnike, ampak tudi ustavili sovražnikovo puščico ali padajoči predmet. Poleg tega "Slowdown" v "Skyrim" ne bo krik, ampak običajen urok, ki ga lahko uporabimo, dokler se čarobni konci.

    Sorodne publikacije