Igra Dead Island: sistemske zahteve, priporočila in podrobnosti

Spekter zabavnih izbir je še vedno nasičen z različnimi projekti iger, večina novosti pa je povezana s temo zombijev. Na primer, serija iger Dead Island kaže, da greš na otok kot turist, ki ne bi smel le preživeti, ampak tudi rešiti preživele ljudi. Torej, če vam je takšna tema blizu, morate preučiti sistemske zahteve za Dead Island. Na podlagi teh informacij boste lahko razumeli, ali je zmogljivost vašega računalnika za to avanturo dovolj. Zbrali smo vse potrebne informacije in smo pripravljeni deliti z vami podrobnosti.

Kaj je ta igra?

Preden analiziramo sistemske zahteve za Dead Island, moramo ugotoviti, kaj je to o seriji iger. Projekt Dead Island je serija avantur iz prve osebe. Igralci se najprej zavzemajo za vlogo preprostega turista, potem pa za mornarja, ki po nesreči priča groznim dogodkom. Ljudje so se začeli spreminjati v zombije, kaos in požreli preživele. Treba je poskušati preživeti, najti druge ljudi in narediti vse, da okužba ne bo prodrla na velik kontinent. Trenutno obstajajo tri serije iger, vključno z Dead Island-2. Zato, da se prepričajte, da bo igra šla, morate preučiti sistemske zahteve za Dead Island. Najprej pa je vredno pogledati tehnično dovršenost igre, ki opravičuje zahteve projekta.

Raven grafov

Kljub dejstvu, da je serija iger na voljo igralniški skupnosti od leta 2011,stopnja podrobnosti, grafična popolnost in osvetlitev - vse lepo izgleda. Modeli so ustvarjeni s posebno tehnologijo za zajemanje videza živih igralcev, animacijo, ki jo izvajajo strokovnjaki in prenesena v igro s pomočjo sodobne opreme iste smeri. Razsvetljava se popolnoma dopolnjuje z okoljem, razkosanje in realistična kri v igri samo povečata občutek osebne prisotnosti na prostranstvih virtualnega sveta. Zato lahko trdimo, da se sistemske zahteve za Dead Island upravičujejo. Če želite uživati ​​v podatkih o avanturi, nadgradite računalnik. Toda takšno odločitev je treba sprejeti po preučitvi večine tehničnih zahtev.

Minimalne tehnične zahteve

Za sistemske zahteve Riptide Dead Island in za prvi del so naslednje:
 • Priporoča se dvojedrni proces katere koli družine, vendar s frekvenco najmanj 27 GHz.
 • Zahteva vsaj 1 GB RAM-a.
 • Da bi lahko uživali v lepoti grafične odličnosti, je dovolj imeti grafično kartico katerega koli modela, vendar z zmogljivostjo pomnilnika najmanj 512 MB.
 • Potrebno je vsaj najmanj 8 GB prostora za shranjevanje.
 • V skladu s sodobnimi standardi za Dead Island in Dead Island Riptide, sistemske zahteve niso tako kritične in skoraj vsak preprost računalnik bo lahko potegnil igro. Če pa se določen element ne ujema z vašo strojno opremo, morate razmisliti o posodobitvi računalnika.

  Največje sistemske zahteve

  Če ste še vedno prepričani v vašeračunalnik, je vredno posvetiti pozornost največjim tehničnim zahtevam, ki lahko ustvarijo kakovostne slike. Za Dead Island so sistemske zahteve za računalniško platformo naslednje:
 • Potreben je quad-core procesor katerega koli modela, vendar z močjo vsaj 2 GHz.
 • Tokrat potrebujete vsaj 4 GB RAM-a.
 • Priporočljivo je imeti grafično kartico GeForce 9600 z vsaj 1 GB pomnilnika.
 • Kar se tiče prostora na trdem disku, potrebujete enak znesek: 8 GB.
 • Če se vam zdi, da so te zahteve nizke, se vam mudi, da vam čestitam, saj bo igra šla z vami pri maksimalnih nastavitvah in uživali boste v vseh grafičnih lepotah. Ampak ne pozabite posodobiti gonilnike za vašo grafično kartico, tako da ni grafičnih vprašanj in nizke igralne zmogljivosti. Kaj pa Dead Island-2? Kakšna tehnična oprema bo potrebna za ta projekt? Dejansko za Dead Island-2 sistemske zahteve še niso napovedane, saj je razvoj iger v teku. Da, obstajajo valjčki procesa igre, obstajajo nekateri podatki o opremi, vendar doslej ti podatki niso odobreni s strani razvijalcev. Zato, da bi dobili nekaj informacij, je dovolj samo čakati na novice od razvijalcev, in potem bo vse postalo jasno. Ampak za zdaj, je samo vredno čakati in v upanju, da bo ta gaming projekt premakniti iz mrtve točke.

  Sorodne publikacije