Ryse: Rimski sin: sistemske zahteve in datum izhoda

Sodobne računalniške igre pokrivajo najrazličnejše teme. Lahko se znajdete v izmišljenem svetu, v daljni prihodnosti ali v globoki preteklosti. Zdaj lahko vsakdo najde igro za svoj okus. Če vam je všeč računalniške igre o preteklosti, bi morali resnično paziti na projekt Ryse: Sin iz Rima, katerega sistemske zahteve so obravnavane v tem članku. V tem projektu morate prevzeti vlogo rimske legionarke, ki se bo morala boriti za svojo čast in seveda za življenje. To je zelo dinamična in živahna akcijska igra, ki si je prislužila le najvišje ocene in pozitivne ocene. Ampak, ali boste lahko naredili to računalniško igro na svojem avtomobilu? Gre za to in bomo razpravljali v našem gradivu. Ugotovili boste, kaj potrebuje Ryse: Sin iz Rima, da bi razumeli, če morate nadgraditi računalnik, preden kupite to igro.

Datum izdaje

Ni skrivnost, da lahko datum izdaje govori o sistemskih zahtevah računalniške igre. Dejstvo je, da se tehnologija nenehno razvija, starejši projekti pa imajo manj povpraševanja. Kot je za Ryse: Sin iz Rima, sistemske zahteve za to igro so precej visoke, kot je prišel razmeroma nedavno na osebnih računalnikih leta 2014. Če boste podrobneje obravnavali vprašanja, je treba omeniti, da je bil prvotno izdan novembra 2013 na konzolah, vendar morajo razvijalci še eno leto dokončati projekt in ga prilagoditi osebnemu računalniku. Seveda, na konzolahSistemskih zahtev ni. Obstaja veliko pripomočkov, ki jih lahko upravljate na vašem Ryseju: Sin od Rima. Sistemske zahteve so bile napovedane šele pred izdajo različice za računalnik, o njej pa bo govoril še naprej.

Operacijski sistem

Torej, kaj so sistemske zahteve Ryse: Sin iz Rima (PC)? Začetek je seveda vreden operacijskega sistema, za katerega je bila ta igra razvita. Glede na datum izdaje so poznavalci verjetno že uganili, da projekt ne podpira Windows XP. Vendar, če imate operacijski sistem, ki je prišel ven po tem, potem ne smete biti soočeni s kakršnimi koli težavami. Najnovejša različica operacijskega sistema, ki je najbolj priljubljena, Windows 10 ni navedena v sistemskih zahtevah. Ampak ob istem času, lahko varno začeti igro na tem sistemu, saj temelji na prejšnjem in na splošno je najbolj prilagojena za računalniške igre, vključno za Ryse: Sin Rima. Sistemske zahteve za PC verzijo tega projekta seveda ne potečejo v operacijskem sistemu. Upoštevati morate številne druge vidike.

Procesor

Prepričajte se, da preverite vse glavne komponente računalnika, da ugotovite, ali lahko poskusite to igro na vašem računalniku. In začnite s procesorjem. Kako bi bilo, če bi vodil Ryse: sin Rima? Minimalne sistemske zahteve kažejo, da bi morala imeti dve jedri, katerih zmogljivost ni nižja od 3,2 gigaherca. Hkrati pa morate razumeti, da je to samo razumen minimum. Preverite ponovnoin priporočene zahteve, saj vsebuje informacije o tem, kakšen naj bi bil vaš računalnik, da bi igra delovala brez težav pri maksimalnih nastavitvah. V skladu s tem, če je procesor, potem se morate držati enake frekvence. Priporočljivo pa je, da ne uporabljate dveh, ampak vsaj štirih jeder, tako da igra deluje čim bolj učinkovito.

RAM

Mnogi igralci verjamejo, da je RAM najpomembnejši kazalnik, ki ga morate najprej upoštevati, če se odločite za nakup določene igre. V tem primeru boste potrebovali vsaj 4 gigabajte OPERATING pomnilnika za zagon Ryse: sin Rima na vašem računalniku. Vendar ne smete pričakovati še posebej visoke zmogljivosti. Igra se lahko upočasni, zamaši in če se odločite za zvišanje nastavitve na maksimum, se lahko sploh začne obesiti. V skladu s tem, če vas zanima igra Ryse: Sin Rima, morajo biti sistemske zahteve v skladu z vsemi parametri in v skladu s priporočili proizvajalca. V tem primeru je priporočljivo imeti vsaj osem gigabajtov RAM-a, tako da ni težav z delovanjem igre. Vse nastavitve lahko varno nastavite na najvišjo raven in uživate v procesu. Težava je zdaj lahko le na grafični kartici, saj je ta komponenta tudi izjemno pomembna.

Grafična kartica

Sodobne računalniške igre imajo pogosto neverjetno realistično in podrobno grafiko, zato ne pozabite, da je vaša grafična karticaje bilo čim bolj posodobljeno. Če ste zadovoljni z minimalnimi grafičnimi nastavitvami, boste imeli dovolj grafičnih kartic z enim gigabajtom video pomnilnika. V takšnih projektih igra grafična komponenta zelo pomembno vlogo. Zato bi morali resno razmisliti o tem, kako pridobiti sodobnejši model, zlasti glede na to, da je na trgu zdaj veliko močnejših možnosti. Če kupite grafično kartico s štirimi gigabajti video pomnilnika, bo to dovolj za igranje Ryse: Sina Rima pri maksimalnih nastavitvah. Da, in za večino trenutnih video iger bo tokrat "za oči".

Prosti prostor

No, zadnji trenutek, ko se morate ustaviti, je prostor, ki bi moral biti prost na voznikovem računalniku. Igra zavzema 26 gigabajtov, tako da, če lahko sprostite to številko, bo dovolj, da namestite Ryse: sin Rima na vaš računalnik.

Sorodne publikacije