TV sprejemnik za kočo: pregled, vrste, značilnosti izbire

Večina počitniških naselij se nahaja na precejšnji razdalji od naselij, mnogi od njih so odrezani od nekaterih prednosti civilizacije, predvsem iz digitalne televizije. Mnogi od nas, ki gredo v mesto za celo poletje, niso pripravljeni zavrniti gledanja vaših najljubših televizijskih oddaj, zato z njimi vzemite digitalni sprejemnik za televizor v državo.

Vendar pa prihaja na spletno stran in ugotovi, da njegove moči in tehnične lastnosti niso dovolj za sprejem signala in gledanje kanalov v visoki ločljivosti. Da bi preprečili, da bi se takšna situacija zgodila z vami, pridite na pravo izbiro televizijskega sprejemnika.


Tanka izbira

Pred nakupom digitalnega sprejemnika za televizor morate določiti vrsto sprejemnika. To je lahko satelitski krožnik, domača ali zunanja televizijska antena. Izbira opreme je odvisna od številnih dejavnikov. Da ne bi naredili napak pri izbiri, bi morali sami odgovoriti na nekaj najpomembnejših vprašanj:
 • Koliko televizijskih kanalov želite gledati? Če njihovo število presega 10 ali njihov seznam ne vključuje državnih programov, potem je bolje, da izberete televizijski sprejemnik za kočo skupaj s satelitsko anteno.
 • Kako daleč od mesta je dacha parcela? Daljša faza iz naselja, manjša je verjetnost, da lahko običajna antena prejme telegraf.
 • Ali je v podeželski hiši televizijski stolp? Najbolj modernoTV oddajanje v digitalni obliki. Da bi prejeli signal v tem primeru, bo precej dobra kombinacija običajne predpone in domače antene.
 • Izbira naprave bo pomembno vplivala na domači proračun. Če ste pripravljeni porabiti za gledanje TV kanalov določen znesek, potem lahko varno izberete satelitsko televizijo. Ko ta možnost ni mogoča, morate narediti malo truda in preživeti nekaj prostega časa.  Satelitski sprejemnik

  Po tehtanju vseh argumentov za in proti in po odločitvi, da je televizijski sprejemnik za dacho najprimernejša možnost za vas, morate odgovoriti na na eno vprašanje: kakšno predpono izbrati, neodvisno ali povezano z določenim upravljavcem? V prvem primeru boste lahko "jed" prilagodili različnim satelitom in si ogledali vse brezplačne kanale, ki prihajajo od katerega koli ponudnika. Toda kakovost slike, stabilnost signala je lahko resno prizadeta.Če izberete satelitski krožnik za določeno podjetje, boste lahko dostopali samo do kanalov tega ponudnika. Kakovost slike, stabilnost signala pa bo veliko boljša. Poleg tega vam ni treba sami namestiti opreme. Poleg tega se morate odločiti, ali ste pripravljeni za sprejem televizorja v kočo za prezimovanje? Če ne, potem dajte prednost napravam drugih proizvajalcev - bolj so mobilni.

  Pregled neodvisnih satelitskih sprejemnikov

  Najbolj dostopna možnost je televizijski sprejemnik Openbox S1. TehničnoZnačilnosti naprave omogočajo sprejem signala od večine domačih satelitov, kot so Tricolor-TV, NTV + ali Telekarta. Dodatne funkcije, podpora za CI modul in možnost namestitve dostopnih kartic vam bodo omogočile ogled večine ruskih televizijskih kanalov.
  Openbox S1 od uporabnikov prejme pozitivne povratne informacije o njihovih stroških, enostavnosti namestitve in iskanja kanalov ter večfunkcionalnosti. Edina negativna točka, ki so jo opazili kupci, je nezmožnost ogleda kanalov v HD formatu.
  Za ogled HD programov potrebujete digitalni TV sprejemnik za Openbox S9 HD PVR. Poleg gledanja vaših najljubših prenosov operaterjev lahko snemate na vgrajeni trdi disk, poslušate glasbo in gledate video posnetke, fotografije iz flash kartic. Negative - dokaj visoka cena.

  Tradicionalna antena in sprejemnik

  Danes televizijski stolpi oddajajo digitalni signal v območju decimetra - enako kot analogna televizija. Zato lahko izberete katero koli anteno za ogled televizijskih kanalov. Ostaja le odločitev, katera: pasivna ali aktivna? V prvem primeru bo ojačevalni blok lociran ločeno od gostiteljske strukture, v drugem pa bo blok ojačevalnik združljiv s sprejemom signalnih "rogov". Pasivne antene so trajnejše, vendar njihovo delo ovirajo ovire. Aktivne naprave niso zaščitene pred vremenskimi vplivi, temveč so bolj kompaktne in se bolje spopadajo s sprejemom signala.
  Vredno je reči, da je izbira sprejemnika za anteno televizorja v državo lahko katera koli, saj bo predpona ustrezalaaktivna in pasivna naprava. V nekaterih primerih se lahko prilega tudi antena znotraj prostora. Vse je odvisno od odstranitve televizijskega stolpa iz vaše podeželske hiše.

  Nastavitve sprejemnika antene

  Potrebujete samo antenski sprejemnik, če vaš televizor nima vgrajene enote za digitalno obdelavo signalov. Praviloma ni v vseh starih televizijskih sprejemnikih CRT. Pri sodobnih modelih, označenih s simboli DVB-T2, predpona ni potrebna.
  Pri izbiri sprejemnika se morate prepričati, da je format signala skladen z DVB-T2 in da je oprema sposobna upravljati video MPEG-2 in MPEG-4. Poleg tega lahko zahtevate, da sprejemnik za televizor v podeželski hiši sprejme signal HD.

  Pregled digitalnega sprejemnika

  TV-sprejemnik Rolsen RDB-507N je morda primeren. Nizki stroški se ujemajo z majhnim naborom funkcionalnosti, vendar se s svojo nalogo popolnoma soočajo. Glede na povratne informacije odjemalca se sprejemnik med delovanjem ogreva, vendar ga ne vpliva dolgoživost. Še en poceni sprejemnik, je Mystery MMP-71DT2 zelo podoben svojemu predhodniku. Med prednostmi tega je preprosta konfiguracija kanalov, intuitiven vmesnik. Nekateri uporabniki so se pritožili nad neprimernim daljinskim upravljalnikom, vendar se je treba navaditi.
  BBK SMP127HDT2 je nizkocenovni televizijski sprejemnik v državi, katerega ocene govorijo zaradi njegove funkcionalnosti in zanesljivosti. S kompetentno tuning bo mogoče "ujeti" vse državne kanale, in če boste našli v bližinimeje - in kanali sosednje države. Lahko prestraši vmesnik, toda z njim se lahko ukvarjate z navodili.

  Televizija prek interneta

  Zmožnost gledanja televizijskih kanalov prek interneta ne pozna veliko zaradi nepriljubljenosti te tehnologije oddajanja. Na žalost je danes kakovost mobilne komunikacije v mnogih regijah Rusije zelo zaželena. Če pa vas v vasi ni nikoli imela težav z mobilno komunikacijo, ta možnost obljublja, da bo najbolj optimalna.
  Za ogled televizijskih kanalov morate kupiti mobilni sprejemnik od mobilnega operaterja - MTS, Beeline, TELE2 ali drugih ponudnikov, povezati naročnine na kanale in kupiti kartico za dostop - analogno kartici SIM v telefonu. Po priključitvi predpone je zdaj pripravljena za delo - brez nastavitev, iskanje kanalov ni potrebno.

  Kako narediti napako pri nakupu?

  Da bi predpono, ki ste jo kupili, pravilno "ujeli" televizijske kanale v digitalni obliki, morate pred izbiro televizijskega sprejemnika v državi skrbno preučiti lokalne pogoje. Ugotovite, kateri mobilni operater najbolje deluje na tem območju, saj je oddaljen od vašega doma televizor, satelitske krožnike sosedov.
  Ko proračun ne omogoča izbire različnih možnosti, začnite z najcenejšo in najbolj preprosto - priključite žično krpo na televizor. Če vam uspe najti prevoz, lahko opravite notranjo sobo. Če sploh ni signala (nobenih ovir), potem se ne bo spoprijelsprejemnik Eksperimentirajte in zagotovo boste našli nekaj, kar je za vas.

  Sorodne publikacije