Crossout: Sistemske zahteve in pregled igre

Crossout je najnovejša beseda v svetu iger za več igralcev. Del projekta je podoben projektu World of Tanks, vendar s številnimi večjimi spremembami. Prvič, igra razlikuje med "vlago", vendar razvijalci nenehno izboljšujejo projekt, dodajajo mu nove funkcije in vsebine. Spoznajmo sistemske zahteve Crossouta, načinov igre in mehanike.

Za vsakogar

Razvijalci projektov sledijo strategiji, v kateri se ukvarjajo z vsemi sloji in kategorijami igralcev. Igra je mirna za prenosne računalnike in zmogljive namizne računalnike. Na srečo vam različne grafične nastavitve omogočajo, da nastavite kakovost slike in ločljivost, kot želite, ob upoštevanju tega, na kar je sposoben vaš računalnik. Minimalne sistemske zahteve za Crossout so naslednje:


 • procesorska 2 jedra s frekvenco 2GHz in več;
 • najmanj 1 GB RAM-a;
 • hitra internetna povezava;
 • 1 GB prostega prostora na trdem disku za namestitev;
 • Operacijski sistem Windows XP in novejši.
 • Strinjam se, da je taka konfiguracija doslej šibka in poceni. Zato je Crossout na voljo vsem, ki jih zanima tehnologija, avtomobili in bitke.

  Največja grafika

  Da bi videli lepoto motorja igre in post-apokaliptične lokacije v igri, potrebujete močnejši računalnik. Priporočene sistemske zahteve za Crossout so:
 • procesor z 23 GHz ali več;
 • 2 GB RAM-a;
 • povezava z internetom;
 • video pomnilnik 1 GB aliveč;
 • operacijski sistem Windows 7 ali novejši;
 • Najmanj 1 GB za namestitev na trdi disk.
 • Celo zahteve za maksimalne nastavitve grafike so daleč od sodobnih računalniških konfiguracij. Iz tega lahko sklepamo, da je treba to igro začeti na kateremkoli slabem igralnem računalniku. V zvezi s tem so razvijalci zmagali.


  Vendar pa ni vse tako gladko - morajo delati na optimizaciji in podrobnem opisu zemljevidov. Trenutno je projekt daleč od idealnega, vendar sodeč po prizadevanjih studia, bo njihov projekt v bližnji prihodnosti dosegel končno stopnjo razvoja.

  Pregled Crossouta

  Crossout lahko pripišemo ne le akcijskemu žanru, ampak tudi strategiji, saj bodo igralci morali uporabiti vse taktične in strateške spretnosti za gradnjo svojega vozila. Igra se brezplačno distribuira z notranjimi mikro prenosi. Boste morali boriti svoje nasprotnike na avtomobilih svoje skupščine. Oblikovanje nad vsemi pohvalami - igralec izbere vse od okvirja, ki se prilagaja dimenzijam, ki se konča z oklepom posameznih elementov. Ko izberete bazo, začnete izbirati dele telesa, motor, prenos, orožje in zaščito. Vsi elementi igrajo ne le estetsko vlogo, temveč tudi popolnoma vplivajo na fiziko vozila. V tem trenutku bi morali ponovno priznati ustvarjalce, saj obdelava vseh elementov in njihova kombinacija daje različne učinke, ki jih je treba upoštevati pri ustvarjanju vzorca fizičnega vedenja. Vredno je razmisliti o sistemskih zahtevahCrossout je nizek, zato ni potrebno zahtevati od igralnega motorja realistične fizike "kot v življenju".

  Raznolikost in socialna komponenta

  Očitno je, da so razvijalci usmerjeni v dolgoročno perspektivo - obstajajo klani, podobnost bonitetnega režima, skupne misije itd. Poleg zabavnega PVP načina, kjer se igralci v ekipah borijo, igra ima način PVE za izvedbo različnih nalog. Na žalost jim manj pozornosti kot multiplayer, vendar boste morali igrati tam in tam - igralec mora zaslužiti ugled in denar za nadgradnjo avtomobila. Lahko izklopite rezervne dele iz misij ali jih kupite na dražbi iger - tako kot pravi MMORPG. Vsi donati se zmanjšajo na zunanje spremembe, ki ne vplivajo na moč. Crossout ima težave s številom zemljevidov in zanimivimi načini, vendar razvijalci nenehno ponujajo nove rešitve za bitke in oblikovalske avtomobile.

  Sorodne publikacije