Beats Stolpci: Pregled, funkcije, pogledi

Prenosna avdio oprema številnih ljubiteljev glasbe je skeptična. Takšne naprave so usmerjene k enostavni fizični cirkulaciji, zato so skromne velikosti predpogoj za njihov razvoj. Toda minimalistični govornik je kombiniran z visokokakovostnim zvokom. Številni avtorji, vključno z JBL, Jambox in Solemate, želijo rešiti to protislovje. Prisotni v tej niši in stolpcu Monster Beats, ki ima več operativnih razlik.

Značilnosti podjetja Beats

V smislu kakovostnih lastnosti modela je ta blagovna znamka v skladu s svojimi konkurenti, čeprav se lahko glede na spremembo zanesemo na podrobno obdelavo na posameznih ravneh frekvenčnega območja. Glavni poudarek je na komunikaciji z drugimi napravami. Da bi to naredili, razvijalci ustvarijo brezžične module, ki jih dodatno zagotavlja Beats (stolpec). Modul Bluetooth je osnovni in omogoča priključitev zvočnika na iPhone in druge mobilne naprave. V nekaterih spremembah je v kompletu tudi kabel microUSB za polnjenje.

Zunanja zasnova stebrov zasluži posebno pozornost. Narejene so iz plastike in kovine - to je tipična kombinacija cilindrične naprave, ki jo dopolnjujejo funkcionalni in dekorativni dodatki. Zagotavlja Beats zvočnike in zaščitne premaze, vključno z izolacijo pred vlago. Pri razvoju nekaterih modelov se podjetje osredotoča na njihovo uporabo v ekstremnih pogojih.

Raznolikost stolpcev

Celotna črtakompaktne udarce lahko razdelimo na tri segmente. To je tableta v obliki tablet, cilindrični zvočniki v obliki velikega gumba in mini naprave. Poleg tega je pomembno omeniti, da formalni faktor ni edini znak, ki razlikuje Beats (stolpce). Vrste omenjenih sistemov se razlikujejo tudi po značaju reprodukcije in ergonomskih značilnostih. Oblikovanje tablet se lahko razdeli na dve polovici, od katerih vsaka zagotavlja reprodukcijo svojega frekvenčnega območja - zgornje ali spodnje. Modeli cilindrične oblike v obliki gumba so usmerjeni v obdelavo frekvenc srednjega dosega. Lahko rečemo, da je vsestranski igralec za različne glasbe. Nenavadno je, da Beats Mini ponavlja obliko prejšnjega modela in zagotavlja najbolj popolno reprodukcijo. To so zmogljivi nizkofrekvenčni membranski zvočniki.

Glavne značilnosti

V primerjavi z zvočniki polne velikosti imajo prenosne naprave Beats skromnejše zmogljivosti. Najmočnejši model družine tablet je skupni potencial 12 vatov. Nižja stopnja moči Mini Boxes je 4 W. Glede velikosti se razlikujejo glede na spremembe. Standard za podolgovate oblike tablet je 19x46x46 cm. V stolpcu Beats sta dva 5-centimetrska in dva 13-centimetrska zvočnika - za zgornji in spodnji frekvenčni obseg. Po teži takšni modeli običajno ne presegajo 100 gr. Najenostavnejše naprave z minimalno delovno opremo imajo maso približno 30 gr. Zdaj je vredno preučiti večstolpci različnih družin.

Modelna tabletka

Najbolj priljubljen model linije Beats, ki je predstavljen v več spremembah. Zvočniki delujejo v stereo sistemu, napajajo se prek priključka USB in imajo vmesnike za brezžično podporo. Modul Bluetooth vzpostavi povezavo z drugo tehniko, ki se lahko uporablja kot napajalnik in kot vir predvajanja. Mimogrede, brezžični način polnjenja je še vedno redka, toda z ustrezno elektrarno lahko uporabite to funkcijo. Beats zvočniki se napajajo tudi z istimi pametnimi telefoni in pomagajo pri tem NFC sistemu.
Zanimivo in izboljšano spreminjanje tega stolpca je prejelo predpono XL. Moč naprave je ostala nespremenjena, vendar so bile oblikovane in izvedene temeljne prilagoditve. Lupina modela je izdelana iz perforirane kovine, ki zanesljivo ščiti 4 zvočnike. Stolpec XL Beats je opremljen tudi z obsežno litij-ionsko baterijo, ki omogoča delovanje naprave za 15 ur. Ta modifikacija je priporočljiva za uporabo v velikih sobah in studiih.

Beatbox Prenosni model

To je najobsežnejša rešitev v prenosni zvočniki Beats. Model združuje kakovost majhnega in ergonomskega predvajalnika z značilnostmi sodobnih zvočnikov. Za komunikacijo so na voljo enake funkcije - na primer v povezavi s pripomočki iPhone in iPad je na voljo 7 vmesnikov, brezžična povezava pa omogoča združevanjeEn kompleks različnih modelov Beats (zvočniki). Vrste prenosnih naprav v tej liniji se razlikujejo po značilnostih zvoka. V tem primeru se predvajanje glasbe izvede s 525-palčnim subwooferjem. Kot poudarjajo uporabniki, je zvok mehak odtenek z zmernim basom. Res je, da obstajajo trditve o nizkih frekvencah - so nestabilne in grešne izkrivljanja, čeprav nepomembne.


Model Box Mini

Družina kompaktnih zvočnikov z večjo ergonomijo in široko funkcionalnostjo. Na skromnem frekvenčnem območju 280-16000 Hz predstavniki te serije dajejo natančno sliko z minimalnim koeficientom motenj. Druga stvar je, da ne moremo pričakovati, da bodo izkušeni ljubitelji glasbe računali na polnopravni bas in visoko obdelavo not. Prav tako morate biti pripravljeni omejiti svojo sposobnost za delo. Kompaktna Li-ionska baterija z nizko porabo energije vam omogoča, da brez prekinitve uživate v glasbi le 5 ur. Zato Mini Beats Mini serije ne bodo na voljo za zabavne namene. Je bolj podoben daljinskemu predvajalniku, ki je primeren za sprehode.

Sklep

Večina prenosnih zvočnikov, ki se dajejo na trg, se izvaja v skladu s splošnimi pravili. Če ne upoštevate zasnove in posameznih konstrukcijskih značilnosti vsake serije, bodo naprave enake. Zakaj je v tem ozadju stolpec Monster Beats? Uporabniki sami kažejo na visoko ergonomijo, ki jo dosežejo enake oblike in nove tehnologije. Izvedena je brezžična komunikacija v modelih tega podjetjakakovostno in v smislu vsestranskosti povezave s široko paleto pripomočkov. Kar se tiče funkcije takojšnjega predvajanja, je najbolje razkriti v modelih Beatbox Portable. Gre za nekakšno vmesno povezavo od barvnih zvočnikov do nosilnih igralcev. Najbolj presenetljiv predstavnik koncepta prenosnih zvočnikov je model Mini. Ni sposoben globoke in podrobne igre kompleksnih kompozicij, ampak ima ergonomsko privlačno obliko. Po ceni modela kolone Beats so v širokem razponu od 2 do 10 tisoč rubljev. povprečno.

Sorodne publikacije