Igra No Man's Sky je neskončni prenos. Kaj storiti?

V projektu No man's Sky je neskončno prenašanje le eno od najpogostejših vprašanj. Razvijalcem je uspelo ustvariti pričakovano razburjenje okrog svojih možganov, vendar ni uspelo ustrezno prilagoditi specifikacij. Zaradi tega se uporabniki soočajo z veliko neprijetnimi situacijami pri igranju in vožnji. Kljub temu pa se šteje za priljubljeno in želja po izkušnjah ne izgine. Da bi to naredili, morate poznati rešitve za vsak problemski vidik.

Vzroki za neuspeh avtorjev

Prvi vtis po nakupu ali prenosu No man's Sky od navijačev je bil negativen. Mnogi na zaslonu po dolgo pričakovani lansiranju so videli, da se prenos izvaja, in vse se konča. Ta postopek se ne konča niti po nekaj urah ali dneh. Pravzaprav je celoten razlog za pomanjkanje učinkovitosti v obsegu projekta. Tukaj je resničen vesoljski prostor s proceduralno generacijo. Izkaže se neskončen svet, kjer se uporabniki lahko premikajo, borijo, trgujejo, potujejo in raziskujejo okolje že vrsto let. Veliko sredstev je bilo porabljenih za izvajanje takšnega načrta, vendar to ni bilo dovolj za dosego ideala. Vredno popusta na delo razvijalcev in začeti reševati vse težave, ki so se pojavile v napaki No Man's Sky.Stanje prenašanja

Razvijalci te igre so res čudna ideja o tem, kako naj uporabniki prikažejo svojo ustvarjalnost. Preprost primer tega je njihova rešitevko je med čakanjem na sprejem podatkov prikazan zaslon. Izkazalo se je, da so vsi znani v No človekovem nebu, neskončni prenosi zavestno odločitev avtorjev. Mislili so, da bi lahko letenje v ozračju, ki je prikazano v glavnem meniju, privabilo ljudi. Lepo bo, da ga samo pogledajo, dokler se ne naveličajo. Potem je dovolj, da prekinete hipnotično potovanje z angleško tipkovnico E. Potem se zdi, da so sami menijski elementi. To ni napaka in nobena napaka, saj so sami razvijalci na glavni strani opozorili na to. Samo njihove rešitve niso cenile tisoče uporabnikov, ki so začeli skrbeti, ker so že imeli težave na začetku. Ta vidik je bil popolnoma določen in nihče ni ustavil neskončnih prenosov v Ničem nebu.Zahteve

Še večja resonanca kot letenje v ozračju na vhodu je povzročila sistemske zahteve. Razvijalci niso določili priporočenih parametrov, v katerih bi se projekt pokazal na višini. Poleg tega so bile bistveno znižane minimalne zahteve za raven človekovega neba. Na tisoče uporabnikov se je pritožilo, da preprosto ni mogoče igrati procesorja Intel Core i3 s hitrostjo več kot treh gigahertov. Število posnetkov na sekundo na zaslonu ni več kot sedem do osem. To so nerealni pogoji za izvajanje neke vrste razvojnih korakov. Z grafično kartico istega incidenta, saj določena GeForce GTX 480 dejansko ne more niti zagnati projekta. Poleg tega GTX 970 komaj privzame minimalne nastavitve, zato potrebujete grafični procesortisočinskega modela in še več. Tukaj je vredno vedeti, da mora grafična kartica vedno podpirati OpenGL 4.5 tehnologijo, sicer igre ni mogoče niti prenesti.

Posodobimo vse pripomočke

Tudi če ne potrebuje človek neba, ne zanima lastnik zmogljivega sistema, brez posodobitev ne bo daleč. Najprej, pred zagonom odjemalca pojdite na uradno stran nVidia GeForce ali AMD Radeon. Tam izberite model vašega grafičnega procesorja in prenesite gonilnike najnovejšega modela. Po tem, s pomočjo posebnih orodij (na primer, Driver Scanner) preverite razpoložljivost drugih posodobitev v celotnem sistemu. Če računalnika ni treba nadgraditi, pojdite na dodatno programsko opremo. Gre predvsem za DirectX, Microsoft .NET Framework in Microsoft Visual C ++. Prvi niz knjižnic datotek lahko prenesete z uradne strani. Če imate močan osebni računalnik, izberite enajsto različico. Druga vloga ne sme biti nižja od 3,5 dodatka. Zadnji program se bo ujemal s standardno obliko iz leta 2008 ali več.

Izpusti ob zagonu

Najbolj neprijetna stvar, ki jo igralec lahko vidi pri zagonu, je takojšen propad stranke. Lansiranje človekovega neba na mnogih računalnikih je potekalo v tako ekstremnih pogojih. Razlog je v tem, da AMD-jevi procesorji niso popolnoma skladni. Gre za obvezno tehnologijo Streaming SIMD Extensions 4. Če ni podpore, potem moč naprave ne bo pomembna. AMD procesorji mnogih modelov nimajo takih parametrov v jedru.Spreminjanje glavnega dela računalnika zaradi ene podrobnosti uporabnikov je zavrnilo. Razvijalci so se odločili, da bi se izognili škandalu in hitro rešili situacijo. Izpustili so obliž, kjer je bil ta trenutek izravnan, in lansiranje človekovega neba ni povzročalo težav.

Odhodi

Vsaj težave igralcev so ustvarile trajno in periodično neodvisno izključitev stranke. Pravkar se je zaprl, hkrati pa se zaslon ni vedno zdel vsaj nekakšno napako. Skrivnost, da je Ničičje nebo odletelo, je bilo skrito v načinu okna. Večina uporabnikov raje izvaja zabavo, če je na voljo. To vam omogoča, da v prave trenutke vključite glasbo in pravočasne motnje. Da bi rešili to težavo za vedno, morate najprej pregledati računalnik na naslednji način: Steam /steamapps /common /Ni človeka SkyBinaries /NASTAVITVE. Na voljo bo dokument s čudnim in neverjetno dolgim ​​imenom, ki ga ni mogoče spremeniti, TKGRAPHICSSETTINGS.MXML. Odprite ga z urejevalnikom besedil, kjer lahko najdete možnosti brez roba, okna in celotnega zaslona. Ob njih bo prikazana določena vrednost, ki jo morate spremeniti. Daj prva dva resnična, zadnja pa napačna. Če po tem ne bo nihče nebo, potem je napaka globoko v sistemski kodi in jo popravite le z namestitvijo posodobitev.

Črni zaslon

Ko se ob zagonu projekta pojavi črn zaslon, se začne zelo motiti, vendar samo prvih nekaj sekund. Če se nič drugega ne zgodi, potem začnete zavidati tistim, ki so mislili, da je v Ničem nebu neskončni zagon problem. Cel razlogPojav takšne motnje je v uporabi tehnologije OpenGL 4.5 API. Če se grafična kartica izvaja na starejši različici, pravilen prikaz podatkov ni zagotovljen. To je mogoče rešiti le z eno metodo, vendar tudi to ne more 100% zagotoviti pravilnega začetka. Odprite okno z nastavitvami vašega grafičnega procesorja in prikažite visoko zmogljivost pri filtriranju vseh vrst tekstur. Shranite spremembe, zaprite ploščo in odprite odjemalca. Če črni zaslon ni zaznan, imate srečo. Če ne, potem je treba počakati na popravke samih razvijalcev.

Povečanje hitrosti slikanja (prva metoda)

Tudi tisti, ki niso ustavili igre iz neskončnega nalaganja, lahko občutijo nelagodje v ogromnem vesolju. Razlog za to je v slabi optimizaciji strank na osebnih računalnikih. Rezultati so se še vedno našli v skupnih prizadevanjih skupnosti uporabnikov. Najprej morate iz igre odstraniti prekrivanje Steam. Če želite to narediti, pojdite na lastnost No Man's Sky v trgovini, kjer začnete. Na kartici Splošne nastavitve lahko potrdite polje v ustreznem polju. Ne odhajamo daleč od Steama, že najdemo znano datoteko TKGRAPHICSSETTINGS.MXML. Pot do nje je navedena v šestem odstavku. Preskočite vse mape in jih najprej odprite v urejevalniku besedila. Obstajalo bo polje, imenovano GSync, ki mora biti nastavljeno na false. Ta funkcija v svetu iger pogosto ustvarja bledenje, zato jo je najbolje odstranitiza zaupanje.

Povečanje hitrosti slikanja (druga metoda)

Če zgornji nasveti niso pomagali, potem morate na samem računalniku nastaviti visoko prioriteto odjemalcu nečloveškega neba. Napaka v tem primeru ni mogoče sprejeti. To se naredi v upravitelju opravil z zagnano igro. Na zavihku Procesi najdemo ime NMS.exe. Da bi jih lažje našli, jih razvrstimo tako, da prenesemo CPU. Z desno miškino tipko kliknite miško v polju tega postopka. Obstaja priložnost, da si za njega postavimo visoko prednost. Treba je omeniti, da pri uporabi takšne funkcije je bolje, da ne zaženete nobenih dodatnih programov, sicer bo računalnik začel ogrožati pregrevanje. Če, po vseh operacijah, odstranjevanje vodnega kamna okvirje in nato vidne, potem ne biti zelo uničen. Igra prvič po zagonu naloži vse shaderje in teksture velikega kozmičnega sveta. Treba je skrbeti, da v prihodnosti ni bilo drugih napak. To je enkratno dejanje, in v prihodnjih zagonih se to ne bo več zgodilo, če bo problem ravno to.

Sorodne publikacije