Hyde na Trollu ("Doto 2"): vloge, spretnosti, sposobnosti

Igra Doto 2 ima veliko število znakov, s katerimi se lahko igrate. Vendar pa je težava, da če poskusite vsak in preživite svoj čas na njih, potem ste verjetno uspeli. Zato morate izbrati kateri koli znak, ki vam je najbolj všeč, in ga odlično obvladati. Namen tega članka je, da vam pomaga pri tej izbiri, saj boste tukaj našli vodnika o Trollu. "Dot 2" ponuja različne znake, vendar če želite resnično vplivati ​​na izid katerekoli bitke, potem bodite pozorni na tega junaka. Zakaj te lahko privlači? Če se želite ukvarjati s tem, morate raziskati ta vodnik na Trollu. "Dot 2" je igra, v kateri ima vsak lik določeno vrsto sposobnosti, in v tem junaku je zelo impresiven, še posebej, če se naučiš pravilno uporabljati.


Vloge

Vendar pa ni treba takoj začeti z vodnikom poganjkov na Trollu. "Doto 2" je projekt, kjer ima vsak lik lahko določeno vlogo, s katero najbolje dela. Ena od najpomembnejših prednosti tega značaja je njegova vsestranskost - lahko prevzame različne vloge, odvisno od tega, kdo drug je v njegovi ekipi. Seveda, glavno vlogo tega značaja - kerri, to je, on je lahko tisti, ki ostaja stran od bitke v prvi polovici igre, vestno črpanje v drugi polovici igre, da bi zmago dejansko enega po enega.


Vendar lahko včasih v ekipiizkažejo za bolj obetavne kerri - v tem primeru je lahko trol, na primer, letak. To lahko zelo učinkovito omeji pretok sovražnikovih strašenj in se popolnoma spopade z uničenjem sovražnih stolpov, preden sovražnikovi kerri pridobijo potrebno moč. Lahko je tudi igralec v predstavi, to je junak za podporo, ki onemogoča enega ali več nasprotnikov, tako da lahko Trollovi zavezniki hitro rešijo paraliziran značaj. Seveda, ne pozabite, da je lahko Tirolska še en cisterna, to je junak, ki gre v prvi vrsti napada in prevzame škodo nasprotnikom, zagotavlja varnost manj preživelim, napadajo drugi val. Seveda vloge niso vse, kar vključuje vodnik o Trollu. "Dot 2" je zelo raznolika igra, zato morate skrbno preučiti vsako spretnost junaka od tistih, ki bodo opisani spodaj, da bi dobili priložnost za uspeh.

Berserker's Rage

Dokaz, da je ta znak precej močan, je vodilni. "Dot 2" je igra, v kateri se voditelji pogosto spreminjajo, vendar je skoraj vedno nekaj trolov. In če želite priti v lestvico, potem morate skrbno prebrati spretnosti znaka, začenši s prvim. Je neusmerjen in deluje le na vašega junaka. Sprva je Troll napad oddaljen, on meče svoje osi, a ko prejme to spretnost, najde zmožnost, da prekine napad. Z aktiviranjem te spretnosti dobite sosedski napad namesto oddaljenega in skupaj z njim še šest dodatnih oklepnih enot in deset odstotkov verjetnosti omamljanja.cilje ob udarcu. Odvisno od stopnje sposobnosti, boste prejeli od 10 do 40 dodatnih enot hitrosti premikanja, in če je uspešna omamljanje, bo sovražnik prejel od 20 do 50 dodatnih enot škode in izpadel iz igre za 05-2 sekunde. Če se naučite pravilno preklapljati med načini napada, potem ne morete dvomiti - čakate na lestvico. "Dot 2" pa je igra, v kateri ni mogoče zmagati z eno spretnostjo.

Vrtljive osi v dolgih razdaljah

Troll Warlord je edinstven znak, saj se njegova druga spretnost razlikuje glede na to, kateri način napada je omogočen. Če napadate standardne udarce na dolge razdalje, potem, ko se aktivira za to spretnost, bo vaš lik takoj vrgel pet borec sekirov, od katerih vsak lahko povzroči 75 poškodb in upočasni sovražnika za 30%. S povečanjem stopnje sposobnosti se trajanje te izjave poveča - na prvi stopnji je tri sekunde, zadnja - več kot pet sekund. Kaj se bo zgodilo, če bo Troll Warlord aktiviral to spretnost, ko je aktiviran način bliskavosti?

Vrtljive osi v tesnem boju

Vsekakor morate poznati nekatere skrivnosti Dote 2, da boste lahko učinkovito uporabili junaka, da bi dosegli zmago. Na primer, v primeru Trolla, če aktivirate drugo spretnost, ko ima vaš lik aktiven napad kratkega dosega, ne bo vrgel sekira na ventilator. Namesto tega bo obrnil dve osi okoli sebe v treh sekundah. Če nasprotnik pade v polmer napada, bo trpel od 75 do 225 enot škode, kot tudičas od 4 do 7 sekund, možnost napake v njej se bo povečala za 60%. Zdaj ste bolj verjetno, da boste postopoma začeli razumeti, kako močan je Troll Warlord. "Dot 2" je igra, v kateri mora lik posvetiti veliko pozornosti, da ga popolnoma preuči, se nauči in se naučiti, da jo odlično obvladuje.

Občutek

Eden najmočnejših skladb v Trollu je prav to - zahvaljujoč njemu, lahko lik razvije neverjetno hitrost napada, vendar na žalost le en nasprotnik. To je pasivna skala, ki je ni potrebno aktivirati - deluje samostojno. Ko trol udari enega od nasprotnikov, se začne odštevanje - vsak nadaljnji udarec poveča hitrost napada. Povečanje je 15 enot v prvi stopnji sposobnosti, pri največji meri 30 enot. Seveda se hitrost napada ne poveča neskončno - akumulira se učinek sedmih šokov, kar pomeni, da lahko na najvišji ravni sposobnosti hitrost napada povečate za kar 210 enot. Vse je zapleteno zaradi dejstva, da ko preklopite na drug cilj, se bonus ponastavi, zato morate svoj napad natančno načrtovati, da ne bi zaman izgubili.

Battle Trance

No, seveda, na poti - ta Troll veščina je odličen timski igralec. Z aktivacijo za pet sekund se hitrost napada tako znaka kot vseh njegovih partnerjev poveča za 60-180 enot, kar je zelo resen bonus. Največja prednost je, da zmožnost, da nimamo radija, pokriva vsakega partnerja na bojišču.

Sorodne publikacije