Kaj je Robokassa in kako ga uporabljati

Življenje gre naprej s koraki v sedmih korakih. Ne zaostajati v tem smislu finančnih poravnav med različnimi primeri. Danes je težko presenetiti vsakogar, ki plačuje za blago na internetu ali takojšen prenos denarja s celine na celino. Zagotoviti takšne zmogljivosti za različne plačilne sisteme. Eden od njih je "Robocassus". Mnenja o tem "plačilu" so precej sporna. Nekateri uporabniki, ki se zadušijo, govorijo o njenem dostojanstvu, drugi lajejo za to, za kaj svet pomeni. Ponujamo vam idejo o možnostih sistema Robokassa. Iz tega članka se boste naučili, kako se prijaviti v storitev in kakšne koristi ima.

Koncept in opredelitev

Torej, kaj je "RoboCass" in kako ga uporabljati? To je posredniška platforma. Tukaj je veliko možnosti in načinov za plačilo storitev ali blaga. Ustvarjen je tako, da lastniki gostujočih spletnih mest ne sklepajo številnih pogodb z vsakim plačilnim sistemom posebej. Plačate lahko na enem mestu. To je priročno in zelo hitro.


Kdor ve, kaj je Robokassa, se nikoli ne bo dolgočasil v čakalni vrsti pri blagajni ali banki. Storitev "Robocassa" je opremljena z mnogimi uličnimi terminali, nameščenimi na najbolj živahnih mestih. Kupec lahko prosto dostopa do enega od njih in plača blago. In tisti, ki ne vedo samo, kaj je Robokassa, ampak kdo lahko uporablja internet, se sploh ne morejo vrniti domov. Spletna stran ponuja veliko načinov za plačilo virtualnega denarja in v nekaterih primerih celo ne zaračuna provizije.

Kako plačati s tem sistemom

Opis "Robocassa" kaže, da je uporaba tega sistema dovolj preprosta. To še posebej velja za ulične terminale. Tam je "plačilo" prikazano v obliki tabele, v vsaki celici, v kateri so nameščene oznake mesta ali storitve, ki je na voljo za delo. Da bi bilo še lažje razumeti, so vse bližnjice razvrščene v razdelke: igre, vstopnice, kozarci, loterije, blago in podobno. Če želite plačati, izberite pravilen kvadrat in kliknite nanj. Nekatere podatke je treba vnesti v okno. To je potrebno, da boste razumeli, kdo in za kaj ste plačali. Torej, ko boste plačali za storitev, ponovno napišite številke na listu. To je lahko številka pogodbe ali naročila, podatki o računu ali kaj drugega.
Naslednja točka bo pojasnitev zneska plačila. Potrebne številke lahko vnesete ročno ali pa preprosto začnete vstavljati račune v sprejemnik, stroj jih sam izračuna. S klikom na gumb za potrditev boste denar poslali po svojem namenu. In obveščeni boste o opravljeni operaciji.

Ali je mogoče sprejeti plačila

Jasno je, da mora taka Robokassa poznati ne le kupce, ampak tudi prodajalce storitev in blaga. Storitev omogoča praktično takojšnje prejemanje sredstev kupca.

Seveda služba ne deluje dovolj navdušeno. Za njegovo posredovanje zaračuna provizijo. Ampak vam ni treba motiti sami s preučevanjem različnih tehničnih podrobnosti prejemanja plačil. Kot pravijo, je "Robocassa" zelo učinkovito orodjeza poslovanje.

Prednosti platforme

Za tiste, ki so vsaj enkrat poskusili opraviti storitev, so prednosti Robokassa očitne:
 • Varnost. Nihče ne bo mogel prejeti ali poslati plačila, ki ni opravilo preverjanja.
 • Enostavna namestitev. Če ste lastnik spletne trgovine, boste zagotovo cenili enostavnost povezave.
 • Priročen in razumljiv vmesnik.
 • Sposobnost plačevanja ne samo na spletu, ampak tudi "v realnem". V ta namen je bila vzpostavljena široka mreža bankomatov in terminalov.
 • Pred začetkom dela z resničnim računom je mogoče preskusiti sistem.
 • Storitev podpira veliko število različnih načinov plačevanja.
 • Ne previsoka provizija.
 • Zmožnost tiskanja fizičnega poročila (potrdilo, ček) za vsako izvedeno transakcijo.
 • Sistem deluje enako kot posamezniki in pravne osebe.
 • Kot veste, na svetu ni nič popolnega. Tudi plačilni sistem "RoboCass" ima nekaj slabosti:
 • Uporabniki ugotavljajo, da v nekaterih primerih plačila morda ne bodo dovolj hitra.
 • Tehnična podpora, čeprav poskuša čim prej rešiti vprašanja, ima še vedno veliko pritožb uporabnikov.
 • Vloga za preverjanje je vložena samo na uradni spletni strani.
 • Načini plačila in tarife

  Da bi sistem lahko učinkovito uporabljali, morate razumeti, kako plačati preko programa Workbox, vendar morate biti pripravljeni tudi na dejstvo, da boste v nekaterih primerih morali plačati provizijo. Elektronske denarnice: Denarnica (W1), Visa,"Eleksnet", "Yandex.Money", "Webmany", QIWI. Pri plačilu po eni od teh metod bo provizija znašala 35%. Internetno bančništvo. Sistem sodeluje z VTB 24, "ruskim standardom", "Alfa-Bank", HandyBank, oddaljenimi omarami Promsvyazbank. Zadnji dve sta res, še vedno v fazi testiranja, vendar bosta kmalu delovali. Provizija s to možnostjo znaša 35% zneska plačila.
  Bančne kartice. Plačila v Apple Pay in WORLD, MasterCard, Visa. Stopnje od 23%. Mobilni saloni in terminali. Dodatna pristojbina bo od 39%. Storitev lahko uporabljate v omrežju "Connect" ali "Euroset". Prav tako lahko zaslužite z uporabo plačilnih terminalov "Kiwi" in "Eleksnet". Plačila za mobilne naprave s storitvijo SMS in mobilno trgovino. Tukaj bo provizija od 5%. Vsi ruski telekomunikacijski operaterji delajo s storitvijo.

  Tarifni načrti za pravne osebe

  Za IP-je in organizacije drugih oblik lastništva je sistem nekoliko drugačen. Vse je odvisno od tega, kaj točno vaša trgovina prodaja in kakšen promet imate na mesec. Prav tako je zelo pomembno, kateri kupci valut plačujejo za blago in storitve, objavljene na vašem spletnem mestu. Tak sistem je zelo koristen za tiste, ki šele začenjajo poslovati.

  Na lokaciji je 6 tarifnih načrtov. Obrestna mera za vsako od njih je odvisna od prometa vašega podjetja. Za organizacije z versko usmerjenostjo ali tiste, ki se ukvarjajo z dobrodelnostjo, se dodeli ločena tarifa. Imajo posebno ponudbopod imenom "Dobrokassa". Podrobne obrestne mere za vsak načrt najdete na uradni spletni strani plačilnega sistema v poglavju "Tarife". Zanimivo je, da "Robokassa" ne skuša zaslužiti na samem dejstvu svojega obstoja. Zato ni pristojbine za povezavo. Prav tako ni omejitev glede tega, kakšno najmanjše število transakcij bi moralo potekati na mesec.

  Registracija

  Za začetek uporabe sistema se morate registrirati. To lahko storite s klikom na povezavo na glavni strani uradne strani. V tem primeru je to robokassa.ru.
  Pri registraciji pravne osebe morate predložiti naslednje informacije:
 • Ime podjetja.
 • Oblika pravne organizacije: PODJETJE, pravna oseba, posameznik.
 • ID stranke. Najpogosteje je upodobljen v obliki latinskega imena organizacije. To je potrebno zato, da se identificira celotna mreža organizacij in jih po potrebi vključi v eno celoto.
 • Prijava elektronske pošte in skrbnika. Tu so podatki o osebi, ki se bo odločila, kateri od zaposlenih bo dovolil upravljanje sistema, in kdo ne. To geslo bo poslano na to e-pošto. Zdaj, s pomočjo vseh zgornjih podatkov, morate vstopiti v "Osebni kabinet" in izpolniti nekaj odstavkov. V ustrezna polja morate vnesti stike organizacije, podatke o registraciji, vrsto lastnine in tako naprej. Prav tako boste morali dokazati svoja pooblastila s priložitvijo pooblastila direktorja podjetja, ki ga potrdi notar. Po prehoduRegistracija IP in pravne osebe bodo morale delati malo več. Za začetek morate nastaviti ustrezne parametre dela. Nato prenesite skenirane kopije vseh zahtevanih dokumentov. Njihov seznam najdete v istem oddelku spletne strani. Zdaj natisnite pogodbeno ponudbo iz "osebnega kabineta", vnesite vse potrebne podatke. Pojdite v razdelek Moje trgovine in pošljite zahtevo za aktivacijo. Ko je vse nastavljeno in preverjeno, morate izvirnik pogodbe poslati v dvojniku na naslov, ki je naveden v razdelku »Pogoji«. Na pismo je potrebno dodati vprašalnik stranke in pooblastilo, če dokumentov ne podpiše vodja organizacije. Vsi dokumenti so zapečateni s pečatom podjetja. Takšni zapleteni pogoji za registracijo so potrebni, da se od strank podjetja izključijo ljudje in organizacije, ki imajo težave z zakonom. Torej ste lahko prepričani, da če ima trgovina "Robocassus" sistem, potem to ni enodnevno podjetje. Pogosto imajo raje razmere lažje. Po opravljenih inšpekcijskih pregledih vas bo servisna služba obvestila o rezultatih po elektronski pošti.
  Za posameznike je "RoboCass" urejen veliko lažje. Če želite začeti uporabljati storitev, se morate prijaviti in navesti, kako boste dvignili sredstva. Če se želite povezati na bančni račun storitve, je najbolje, da vse podatke takoj izpolnite.

  Kaj storiti, če pride do napake

  Če ne dobite nekaj ali kaj ne deluje, je takoj takojkontaktirajte spletno stran za tehnično podporo. V ta namen pojdite na glavno stran in v glavnem meniju izberite element »Podpora«. Pred vami se bo odprla posebna oblika polnjenja. Previdno preučite in s seznama izberite element, ki najbolj ustreza vaši težavi. Podrobno opišite bistvo vprašanja. Če je mogoče, naredite sliko zaslona za natančnejši opis slike dogodka. Na svetu ni nič popolnega. To velja tudi za plačilne storitve "Robokassa". Zaradi nekaterih okoliščin so plačila lahko odložena. Včasih je to napaka prodajalca, včasih kupca. Vsi smo ljudje in lahko se motimo. V nekaterih primerih se lahko na strežniku pojavijo napake. Iz tega nihče ni zavarovan. Torej, ne takoj prisegajo in "stomp noge." Vaš denar ne bo nikjer izginil. Pritožbo lahko vložite iz vseh spornih vprašanj. Obravnavana bo čim prej. Rezultat je lahko prenos denarja na želeni naslov ali vrnitev pošiljatelju. Izguba denarja je praktično nemogoča, saj se vsaka transakcija spremlja na spletu.

  Kako dvigniti denar prek storitve

  Torej, kaj je Robokassa, ste že razumeli. Še enkrat bi želel jasno povedati, da storitev ne hrani denarja kupcev doma. Takoj jih prevede na cilj.
  ​​Zbiralnik služi le kot vodilo med strankami in zagotavlja takojšen in varen dostop do informacij o plačilnih transakcijah. Posameznikom se ponudi, da prejmejo "kri" na denarnici "Kiwi", WebMoney ali Yandex.Money. " Če želite to narediti, pojdite napoglavje "Računi za poravnavo" in določi način plačila. Pravne organizacije delujejo samo s tekočim računom. Denar se bo pojavil v enem ali dveh delovnih dneh. Ni treba skrbeti, da se bodo sredstva v sistemu »zataknila«. Tudi če prenehate uporabljati storitev Robokassa, boste prejeli vse denarju.

  Mnenja o sistemu

  Veliko jih je o agregatorju "Robocassa". Zaradi pravičnosti je treba omeniti, da povratne informacije uporabnikov niso vedno pozitivne. Mnoge stranke so dovolj moteče, po mnenju komisije. Vendar kupci in prodajalci opozarjajo na zanesljivost sistema in hitrost njegovega delovanja.

  Zaključek

  Zdaj lahko z gotovostjo rečemo, da veste, kaj je RoboCass in kako ga uporabljati. Da bi zagotovili, da je sistem udoben in varen, ga je treba dokončno preizkusiti. Tehnologije niso vzpostavljene. Verjetno bo sistem Robokassa v bližnji prihodnosti uvedel več novih izdelkov. Strokovnjaki podjetja zagotovo trdo delajo. Partnerji platforme imajo do sedaj 8 plačilnih sistemov, 14 sistemov za upravljanje lokacij, 8 bank in 2 terminala za takojšnje plačevanje. Pridružite se in vi!
 • Sorodne publikacije