Kako narediti poslovni račun z Instagram? Preprosta rešitev za internetno podjetništvo

Instagram je precej znan medijski izdelek na internetu. Vsak dan je objavljenih na stotine tisoč fotografij, veliko je komentarjev, oglašuje se ducat različnih izdelkov in storitev, tako v izbranih regijah kot po svetu. Kratkoročno bi bilo prezreti takšno priložnost za oglaševanje in obveščanje občinstva. Zato mnogi začetniki in sedanji podjetniki postavljajo vprašanje: kako ustvariti poslovni račun na Instagramu? "Tukaj boste videli navodila po korakih in nekaj koristnih priporočil za ohranjanje profila.


Zakaj potrebujete poslovni račun

Zaradi te vrste profila obstaja veliko možnosti za oglaševanje vašega podjetja in prodaje. Vsak drugi v "Instagram" oglašuje maso blaga in storitev, ki najdejo svoje stranke. Doseg občinstva je zelo velik, plus lastnik poslovnega računa lahko prejme in spremlja statistične podatke o svojih publikacijah, ne le "liki" in naročnikom, ampak tudi stališča, ki vam omogočajo, da ugotovite, katere informacije so prišli potrošnikom. Poleg tega boste prejeli gumb »Kontakt«. Ta funkcija bo strankam pomagala priti v stik z vami, poiskati ulico, kjer se nahaja vaša organizacija, ali napisati e-poštno sporočilo.

Rusija in poslovni podatki

Za naše rojake so dobre novice. Nedavno je Instagram podpiral sposobnost vodenja poslovnih računov iz Rusije. Do tega trenutkaInternetni podjetniki so morali iskati rešitve, na primer za uporabo ameriškega VPN (anonimizator, nadomestni IP naslov), kar je močno zapletlo ustvarjanje poslovnega računa. Največji problem pa je bilo vodenje evidenc: pregled statistike in drugih značilnosti je zahteval tudi prisotnost naslova ZDA. Zaradi tega večina uporabnikov ni znala povezati poslovnega računa z Instagramom. "


Kaj morate zabeležiti

Za razgradnjo, kako narediti poslovni račun na Instagramu, ni potrebno ničesar zapletenega. Za namestitev aplikacije Instagram potrebujete samo dostop do interneta in mobilne naprave v sistemu Android ali iOS. Nato boste potrebovali račun na Facebooku, po možnosti z resničnimi uporabniškimi podatki, in posebno poslovno stran v družabni mreži, ki je povezana z vašim računom. Bolje je, da nastavite profil na Facebooku z računalnikom, je bolj priročen in hitrejši. Spodaj boste našli podrobnejša navodila za ustvarjanje poslovnih računov v socialnih omrežjih.

Stran na Facebooku

Preden se lahko naučite, kako vzpostaviti poslovni račun na Instagramu, se morate prijaviti za socialno omrežje s svojimi podatki ali se prijaviti v profil, če že obstaja. Naprej, v zgornjem desnem kotu, bo gumb "Ustvari stran". Kliknite nanjo, nato izberite vrsto strani, preberite pogoje in določila, nato izberite enega od predlaganih tipov za podjetje ali izdelek in vnesite ime. Nato vas bo socialno omrežje prosilo, da izpolnite podatke o podjetju, izberete sliko,določite spletno mesto vašega podjetja ali se povežite s stranjo v drugih storitvah.
Ni priporočljivo preskočiti katerega od korakov, ki jih je predlagal Facebook, sicer pa vprašanje »kako narediti poslovni račun na Instagramu lahko prinese nove težave, morda boste morali ponoviti vse ukrepe, ki so bili že od začetka, ki so dovolj dolgi. Odgovor je precej preprost: socialna mreža je leta 2012 pridobila pravice na Instagramu, zdaj pa ima oglaševalske zmogljivosti, ki jih lahko zagotovita dva medijska izdelka. poslovni račun str Oglaševalska politika Facebooka, ki je zasnovana za poslovanje, vam bo omogočila, da privabite več strank iz obeh družabnih omrežij.

Kako ustvariti poslovni račun na Instagramu

Ta korak se mora začeti šele po ustvarjanju podobne strani na Facebooku. Če ga že imate, potem je super, saj je že več kot polovica rutine že narejena in vam ni treba zapolniti skoraj ničesar. Torej, kako narediti poslovni račun z Instagram? V mobilni napravi pojdite na Instagram, odprite nastavitve računa in izberite Pojdi v profil podjetja. Vse je pripravljeno, zdaj imate dostop do različnih uporabnih informacij, poslovnih statistik in drugih značilnosti komercialnega računa. Zdaj morate le skrbeti za vsebino na vaši strani, vendar mnogi uporabniki to počnejo, preden zastavijo vprašanja o tem, kako ustvariti poslovni račun na Instagramu.V skladu z določenimi pravili, na primer, morajo biti vaša delovna mesta skladna z namenom strani, ustrezna in zanimiva, in če je izdelek, potem je zaželeno, da se prepričate, da so uporabniki jasno videli njegove značilnosti in stroške. Poleg tega je pomembno, da se dogovarjanje upošteva, da se ravna pošteno. V primeru kakršnih koli zapletov se priporoča, da se obrnete na tehnično podporo Instagrama ali uporabite pomoč, ki je vgrajena v aplikaciji.

Sorodne publikacije