Najboljše povezave junakov "Doto 2" za dva: opis, taktike in priporočila

Dota 2 je ekipna igra za 5 oseb, kjer je vsakemu igralcu dodeljena ločena vloga. Če vsakdo opravlja svoje naloge in pomaga drug drugemu, ekipa pričakuje jasen uspeh. V ekipni igri lahko igrate pet in dva, tri ali štiri. V tem članku bomo obravnavali vezi junakov v "Doti 2" za dva, s katerimi ne boste zmagali le v večini tekem, ampak tudi dobili morje užitka in zabave iz procesa igre.

Kako izbrati znake? Najboljše vezi junakov v Doti 2

Za začetek bomo opredelili vlogo dveh igralcev, ki skupaj sodelujeta v tekmi. Če komunicirate s Skypeom ali drugim programom, lahko uskladite dejanja drug drugega in sposobnost kombiniranja znakov, kakšna je vsebina povezave. Običajno eden od igralcev igra vlogo glavnega junaka (jedro-položaj), drugi pa mu pomaga (podpora). V tem primeru je skupina uravnotežena - en znak je kmetija, ki plaze in dobi elemente, ki pomagajo v poznih fazah igre, drugi znak pa pomaga pri skrbnikih, zdravljenju in tako naprej. Poglejmo glavne vezi junakov v "Doti 2" za dve v 706 zaplatah. Trenutno je zadnji. Ker izhod vsakega popravka spremeni zmožnosti, predmete in moč znakov, potem lahko ustrezne povezave zdaj prenehajo delovati. V nadaljevanju so delovne kombinacije posebej za obliž 706.


Ursa in Shadow Shaman

Prva povezava je Ursina Kerry in Shadow Shaman. Združitesposobnost vodenja sovražnikovih junakov v drugi in velike škode za en namen s pomočjo pasivnih veščin v prvem. Ta dva junaka lahko ubijajo sovražnike iz prve ali druge stopnje. Da bi prelili prvo kri, preučite pasivnost Overpower v Ursi in Shakles na Shadow Shaman. Pristanišče poveže sovražnikovega junaka in takrat začne Ursa premagati in pridobiti raven pasivnih veščin. Prav tako priporočamo, da kupite Orb of Venom in Ursa, da sovražnika upočasnite z eno kap. Shadow Shaman prav tako kombinira juggernaut.

Jaggernaut in Crystal Maiden

Drugi kup junakov v "Doti 2" za dva je zelo podoben prejšnjemu. Lahko ubiješ tudi iz prvih stopenj. Jaggernaut bi moral Bladefuryju omogočiti, da se aktivira v času, ko CM zamrzne sovražnika s svojo drugo sposobnostjo. V tem primeru bo sovražni heroj prejel škodo iz dveh smuči. Majhno število življenj bo umrlo s 100-odstotno verjetnostjo. Juggernaut je tudi zelo primeren za Lion, ki ima svoje sposobnosti in stanje tehnike, in hex. Za Jagernata se bo par ujemal z vsemi junaki, ki imajo svoj upad v arzenalu.
Skupaj s Crystal Maiden lahko uporabite še več povezav, ker lahko na enem mestu ujame sovražnika. Ko CM osveži sovražnika s Frostbite, mora Pudge udariti v stojalo na mirujočem sovražniku, kar ne bo težko niti za začetnike. Po tem bo sovražnik zelo težko pobegnil, saj imata CM in Pudge dve sposobnosti, ki upočasnijo sovražnika.

Pudge + drugi junaki

Naslednje povezaveZnaki "Doti 2" za dva bosta povezani z znakom Pudge. Prva kombinacija je Tiny. Zmogljivost Tossa, da preusmeri najbližjo enoto na določeno točko. Stojte poleg Pudgeja in sovražniku uporabite Tossovo sposobnost. Ko Pudge doseže cilj, mora aktivirati popolno sposobnost, da ujame sovražnikovega junaka in pritisne Rot. Na ta način lahko hitro pridete do sovražnika in ga ne pustite. Tudi z Centaurjem izgleda dobro.
Dark Seer in Pudge - Kombinacija temelji na visoki magični ravni. Rot roll v Puji in Ion Shell v temnem krogu skupaj povzročata veliko škodo v začetnih fazah igre. Dlje, manj uporabna je vaša vez - sovražniki povečajo število HP. Tudi mnogi kupujejo BKB, ki ščiti pred kakršno koli čarobno škodo v času boja. Če želite hitro zaključiti tekmo in se zabavati, potem vam bo ta junak v "Doti 2" ustrezal dvema. Ena najpreprostejših kombinacij je Viper in Venomancer. Bistvo je, da imata oba junaka upočasnjene in strupene sposobnosti. Če je hkrati naložen sovražniku, dobi veliko občasne izgube, zaradi česar se postopoma umira. Preživeti po tem bo le tisti, ki je šel na zdravljenje v bazo, ali junak z veliko zdravja, in zato z dragimi predmeti v inventarju. Zato vam priporočamo, da se osredotočite predvsem na tanke in šibke sapporte.

Mirana in plaža, Kunkka, senčni demon

Poglejmo zdaj bolj zapletene kombinacije. Za boljše združevanje junakovih razpok potrebujete večjo spretnost igre. Vendar, inužitek teh zabavnih povezav junakov v "Doti 2" za dvoje boste dobili veliko več kot iz preprostih. Mirana ima sposobnost - Sacred Arrow. Puška, ki jo izda Miran v označeni smeri, bo postala sovražna enota za čas od 01 do 5 sekund (odvisno od razdalje, ki pluje s puščico). Stoji puščico, kot tudi navadne jeze, gozdove in bitja. V skladu s tem je pridobivanje Sacred Arrow brez pritrditve junaka dovolj težko. To je v prisotnosti nasprotnika na spletni strani bo pomagal naslednje znake.
Bane lahko sovražnika uporabi Nightmare, po katerem mora svet sprožiti puščico pod sovražnim junakom. Dodatna kontrola je lahko končna sposobnost Baina. Na splošno lahko s čim večjim črpanjem lobanje in pravilnim delovanjem sovražnik ostane brez dejanja 12 sekund. V tem času bo vaša ekipa lahko ubila kateregakoli junaka s katerim koli nizom predmetov.
Drugi pomočnik Mirane - Kunkka. Bolj zapletena kombinacija. Več odgovornosti je tukaj na ramenih Admiral Kunkyja. S pomočjo zmogljivosti oznake X in Torrenta mora obrniti sovražnika nazaj in ga zakleniti, medtem ko bo Mirana spustila puščico neposredno na Torrent. Lahko ga nadomesti Demon Shadow ali ga združi z Demon Shadow. V obeh primerih dobite zabavno povezavo junakov v Doti 2 za dva, čeprav nekoliko zapletena v izvedbi. Po malenkostnem treningu boste lahko sovražnika nenehno utrujali. Obrnimo se na bolj kul in spektakularne kombinacije.

starodavno prikazovanje in drugi

AA izjemen po svoji končni sposobnosti - Ice Blast. Zmogljivost zajema navedeneObmočje zemljevida je kupola in letenje, ki ga je pretresla Blast, je velika škoda. Za izvedbo kombinacije želenega junaka s fiksacijo več sovražnikov na enem mestu. V igri je veliko junakov.
Spektakularne in kul povezave v Doti 2 običajno niso brez Enigme in njene črne luknje, ki sovražne junake potegne v eno točko. Omeniti je treba, da je vsa škoda na sposobnosti čista, zato se ji ni mogoče izogniti. Črno luknjo je zelo enostavno priti skozi vrhunsko spretnost starodavnega prikazovanja. Kot rezultat, sovražniki dobijo škodo iz "črne luknje", od Ice Blast in drugih zavezniških junakov. Drugi lik, ki ujame nasprotnike, je brezosebna praznina. Njegova "kupola" pokriva območje in prepoveduje, da se vsi junaki nekaj časa premikajo, razen same Vojde. Hkrati kupola ne boli. Vendar pa je v tem času lahko starodavno prikazovanje imelo čas, da pošlje Ledni pišu na določeno mesto, da razkrije vse nasprotnike udarca lobanje. Dodate lahko tudi Earthshaker, Venomancer ali katerega koli drugega junaka z masivnimi ultimatumi.

Zeus /Spectre /Nature Prophet /Bloodseeker

Kombinacija Zeusa in Spectre je na voljo tudi za najboljšo povezavo ali zabavno povezavo v Doti 2. Namesto drugega junaka lahko uporabite katerega koli lika z ultimatno zmožnostjo, ki deluje na celotnem zemljevidu. Dodate lahko Bloodseeker, ki bo "osvetlil" zemljevid sovražnikov z majhno količino zdravja, zaradi česar jih bo še lažje ujeti.
Zeus, Specture ali Nature Prophet uporabljajo svoje končne skoke ena za drugo. Te sposobnosti povzročajo ogromno škodo sovražniku in spektruse bo lahko preselil v iluzijo vsakega umirajočega sovražnika in ga hitro poslal v gostilno. Za izvedbo te kombinacije morate biti sposobni dobro igrati Spectre, drugi liki pa potrebujejo le visoko raven za prenos lobanj. Predstavljene najboljše povezave junakov v Doti 2 za dvoje (combo 2x2) so dobre v srednji ali pozni fazi igre. Vedno so pomembne, ker so pri izvajanju pravilno izredno škodljive.

Povzetek

Predstavljene kombinacije v prvem delu izdelka so primernejše za fazo zakupa in ne zahtevajo veliko truda. Med njimi so Pudge, Juggernaut + vsak junak s posnetkom. Kombinacije Ice Blast, Black Hole in tako naprej so bolj globalne - lahko pomagajo prekiniti potek igre v svojo korist ali, nasprotno, pokvarijo vse. Zdaj poznate eno najboljših vezi junakov v Doti 2 in jih lahko uporabite v praksi.

Sorodne publikacije