Kako prenesti glasbo iz glasbe Yandex in drugih medijskih virov

Veliko ljudi je naletelo na težavo, ko želite shraniti nekaj videoposnetkov, filmov ali glasbenih datotek na zunanji medij, bodisi na bliskovni pogon ali na trdi disk, vendar na spletnem mestu ni nobenih gumbov za prenos, zato boste v tem članku govorili o tem kako prenesti glasbo iz Yandexa. Glasba »z običajno spletno trgovino Google Chrome in razširitvami brskalnika. Ta članek je priporočljiv za začetnike, saj pojasnjuje osnove dela z brskalniki in drugimi aplikacijami.


Kako prenesti glasbo iz brskalnika "Yandex"

Problem prenosa glasbe in drugih medijev je bil vedno prednost, vse zaradi dokaj razumljivih težav, povezanih s plačilom oglaševanja, ki bo vstavljen v video. Če drug uporabnik prenese ta videoposnetek v komercialne namene, se bo logotip ustvarjalca vrnil, nato pa bo ta videoposnetek dal na svojo spletno stran, potem pa bo težko dokazati krajo, v nekaterih primerih pa je to celo nemogoče. Zato veliko mest prepoveduje uporabnikom, da prenesejo videoposnetke, glasbo in druge datoteke.
Na srečo za nekatere, vendar na žalost za druge, so se uporabniki v številnih državah naučili obvladati virtuoznost varovanja sistema in nato hitro in kakovostno prenesli video, kot je YouTube. To storite predvsem z uporabo razširitev - to so majhni programi, ki so vdelani v brskalnik, potem pa imajo dostop do nekaterih operacij,na primer prenos.


Treba je omeniti, da dovoljenja ne podpirajo vsi brskalniki. Najbolj znan brskalnik, ki ne podpira razširitve, je Edge, vendar vsi ostali dobro delajo z njimi, vse za en iskalnik. Navodilo za prenos glasbe iz Yandexa. Glasba »:
 • Pojdite v spletno trgovino Google Chrome, nato pojdite na iskanje po imenu.
 • Vnesite Yandex Music Fisher, nato prvo razširitev in bo potrebna. Prenesite ga. Ne bojte se, aplikacije iz te trgovine so primerne za skoraj vse druge brskalnike. Če ne deluje v vašem brskalniku, pojdite v internetno trgovino brskalnika in poiščite isto razširitev.
 • Znova zaženite brskalnik.
 • Zdaj, ko poslušate glasbo na "Yandexu". Glasba ", nato v zgornjem desnem kotu brskalnika bo vijolična ikona, s katero lahko prenesete izbrano avdio datoteko v želeni obliki, kot tudi prilagodite razširitev, izberite mapo za prenos in jo odprite. Vse je zelo jasno in vsakdo lahko z njo ravna.

  Kako prenesti glasbo in videoposnetke iz drugih medijskih virov

  Vredno je zadovoljiti vse uporabnike, na primer način prenosa glasbe iz Yandexa. Glasba ", opisana zgoraj, lahko prenesete iz drugih omrežij, vključno z YouTubom. Njihova razlika je v tem, da bodo morali prenesti drugo dovoljenje, saj je vsaka od njih ozko specializirana in morda ne bo vedno delovala pravilno z drugim mestom.
  Vrnite se v trgovino za vaš brskalnik,vnesite vrstico samo ime spletnega mesta, s katerega želite prenesti glasbo ali videoposnetek, izberite razširitve z najvišjo oceno in ga prenesite. V zgornjem desnem kotu brskalnika je ikona za preneseno razširitev, prek nje in prenesena.

  Previdno ravnanje z razširitvami

  Po vprašanju, kako prenesti iz »Yandex«. Glasba », logika bo vprašanje vaše osebne varnosti. Razširitve nekaterih spletnih trgovin ustvarjajo uporabniki, ne pa razvijalci, ki bodo verjetno pobrali virus, ki bo neumorno spremljal vašo dejavnost, shranjeval gesla in prijave ter jih nato posredoval vsiljivcu.
  Da bi se izognili takšnemu razvoju, vam priporočamo, da prenesete razširitev samo z najvišjo oceno, prav tako pa ne upoštevajte nizke verjetnosti. Priporočamo tudi, da greste v meni Razširitve, ker obstaja celoten seznam razširitev. Nepotrebno jih odklopite zaradi osebne varnosti.

  Kako prenesti iz Yandexa. Glasba "s pomočjo programa.

  Sodobne tehnologije zagotavljajo veliko izbiro tudi v vsakodnevnih situacijah, na primer pri prenosu glasbe. Torej, če vam ni všeč način za nalaganje videov ali glasbe z razširitvami, vam bomo zdaj povedali, kako lahko prenesete glasbo "VKontakte". "Yandex" - Brskalnik ne bo sodeloval pri tem. Za začetek potrebujemo operacijski sistem Windows, nato pa samo prenesemo iz interneta, VkMusic pa je specializirana aplikacija, ki lahko prenese glasbo in videoposnetke s katerega koli spletnega mesta. Kako deluje? Zelo velikopreprosto morate samo kopirati naslovno vrstico brskalnika, potem pa vas program samodejno pozove, da prenesete datoteko, kot tudi vprašate o želeni datoteki.

  Na koncu

  Upamo, da boste po branju tega članka razumeli, kako lahko prenesete glasbo iz »Yandex«. Glasba », ker vam bo to znanje zagotovo pomagalo, če želite avdio sistem prenesti v naravo, nato pa uživajte v svojih najljubših pesmih v naravi, ne da bi za to plačali peni.

  Sorodne publikacije