Pregled priljubljenih aplikacij za prepoznavanje glasbe Android.

Veliko ljudi se sprašuje, kako se imenuje program za prepoznavanje glasbe Android. Članek bo posvečen temu vprašanju. Bitje ima veliko takšnih pripomočkov, zato razmislimo le o najboljših, ki prejmejo veliko pozitivnih ocen. Začnimo s pregledom najbolj priljubljenih.

Shazam

Ta program za prepoznavanje glasbe za Android velja za najboljšo rešitev. Če želite skladbo prepoznati, traja dobesedno nekaj sekund, če skladbo vključite v izvirnik. Funkcionalnost tega ni omejena. Program lahko pomaga tudi pri rezervaciji vstopnic za vaše najljubše umetnike. Pripomoček odlično deluje s storitvijo Google Play ali Amazon. Ne pride do zrušitev.Iskanje zvoka za Google Play

Odličen program za prepoznavanje glasbe na Android iz Googla Play, ki je znan vsakemu lastniku pametnega telefona. Glede na to, da je podjetje prikazalo ločen graf o skladbah in jih proda komur koli, bi bilo čudno, če se ne bi odločila, da bo ustvarila takšen pripomoček. Toda ta programska oprema ima značilen riž. Prikaže se z gradnikom na namizju. Rešitev je precej nenavadna in privlači dodatne uporabnike. Tega programa ni mogoče prenesti iz vseh regij sveta, zato lahko to storite na priljubljenih mestih za distribucijo.

MusicID

Ta program za prepoznavanje glasbe Android ni izjemno priljubljen, vendar ga mnogi poznajo. Popolnoma se ukvarja z nalogo.Za izvedbo prepoznavanja je potrebno nekaj sekund, da poslušate skladbo. V 9 od 10 primerov je uspešen rezultat. Na žalost so včasih zgrešili - napačna sestava ali pomanjkanje. Toda medtem ko so analogi, je ne bi smeli imenovati slabosti. Ne morem najti nobenega pripomočka, nujno bo drugačen. Jasno je, da so razvijalci poskušali slavo. Zasnova programa je odlična.

Sorodne publikacije