Nissan Sentra Car: Pregled, specifikacije, možnosti in pregledi

Nissan Sentra je nova japonska limuzina, ki je postala naslednica vse znane "Tiide". Japonci so bili prvič predstavljeni ruski javnosti leta 2014 v okviru moskovskega avtomobilskega salona. Nekaj ​​mesecev po predstavi je avtomobil postal dostopen na ruskem trgu. Nissan Sentra je neposredni konkurent Toyota Corolli in Ford Focus. Proizvajalec postavi novi model kot zanesljivo in udobno limuzino za majhno količino denarja. Kaj predstavlja ta Nissan Sentra? Oglejte si pregled avtomobila v našem današnjem članku.

Oblikovanje

Avto ima dokaj moderen in dinamičen videz. Spredaj je širok odbijač odbijača, ki se gladko premakne na pokrov motorja. Optika - objektiv, opremljen tudi z lučmi za dnevno vožnjo.
Za avtomobil so značilni zelo mišični loki, zlasti spredaj. V spodnjem delu odbijača je izrezan za meglenke. Ogledala so pobarvana v barvi karoserije, vendar niso opremljena z rotacijskimi rotacijami LED. Od zadaj vidimo ogromno velikost odbijača, ki sega do zadnje optike. Za pokrov prtljažnika je velik prtljažnik. To je velik plus - stvari se ne bodo držale na spodnjih robovih, ko so naložene. Optika od zadaj - tudi LED in dvokomponentna. Obstaja ločen izrez za registrsko tablico v evropskem slogu (upoštevajte, da je v mnogih "japonskih" številkah kvadratna). Zgoraj - korporacijska ikona in napis: "Senat". Tukaj ni šob. Izpušna cevskrito pod odbijačem.
Na splošno so japonski oblikovalci Nissan Sentri obdarili s strogim videzom. 3 leta po predstavi, avto ni videti zastarel.

Mere in zračnost

Glede dimenzij lahko stroj konkurira nekaterim modelom poslovnega razreda. Torej, dolžina avtomobila Nissan Sentra je 463 metrov, širina - 176 višin - 149 metrov. Razdalja v cestnem prometu v Nissanu je majhna - le 15 centimetrov (in s polno obremenitvijo in še manj). Zato je avtomobil tako zapleten glede kakovosti cestne površine. Plus, praktično nizek profil 55. gume. Ni zelo dobra kombinacija za slabe ceste, kot je navedeno v pregledih.

Notranjost

Kako izgleda japonska limuzina Nissan Sentra? Lastnikova povratna informacija navaja, da je notranja oprema precej posodobljena. Oglejte si fotografijo salona: Avto je zasnovan za pet sedežev. Na voljo je dovolj prostora za sprednje in zadnje potnike (tudi za voznika). Tudi avtomobil ima visok stropni položaj. Vozniki Rosly se lahko vozijo s udobjem.
Osrednja konzola ima velik večpredstavnostni zaslon, kot tudi magnetofon. V bližini je klimatska naprava. Ročaj se premakne na bliže vozniku. Avto ima velik predal za rokavice in veliko žepov. Volan s tremi kraki, okrašen s srebrnimi vložki "pod aluminijem". Tukaj ni predelave lesa. Zdaj je ta način že minil in se ne uporablja niti na bonus avtomobilih. Kakovost plastike na dostojni ravni v avtomobilu Nissan Sentra. Pregledajte in preskusite vožnjopokazala, da ne hiti hitro. Plastika je mehka kot dotik. Raven zvočne izolacije je tudi na višini. Vendar pa je v vozilu Nissan Sentra ena slabost. Ocene lastnikov označujejo majhen obseg nastavitve volanskega droga. Prav tako se vozniki pritožujejo zaradi slabe strani - dovolj je majhna. Zadnji del je drugi naslon za roke z dvema držaloma za skodelico. Na zadnjem kavču so na voljo tudi tri opore za glavo. Vendar to ni zadnja značilnost Nissan Sentre. Pregledi lastnikov upoštevajo visoko praktičnost limuzine. To še posebej velja za prtljažni prostor. Njegova prostornina je 511 litrov. V tem primeru ima prtljažnik nizko nakladalno višino in zelo široko luknjo. Omogoča enostavno prenašanje velikih predmetov. Na splošno je salon "Nissan Centrs" od lastnikov pustil pozitiven vtis. Avto je precej udobno nameščen nadzor. Mesta v notranjosti so dovolj z veliko zalogo.

Tehnične značilnosti

Na ruskem trgu je na voljo samo en motor, ki je na voljo za Nissan Sentra, njegove specifikacije pa so naslednje. Delovni volumen agregata je 16 litrov. Moč je 117 konjskih moči. Avto ima 16-ventilski menjalnik in sistem za vbrizgavanje goriva. Številne izboljšave atmosferskega HR (kot so bile uporabljene na drugih Nissanih) so omogočile povečanje navora na 158 Nm.
Pri gonilih je ta pogon opremljen z več vrstami prenosov. Med njimi - pet korak "mehanik", ki je na voljo v osnovni opremi inbrezstopenjska variatorja (seveda morate za to dodatno plačati). Plus variator je, da pri pospeševanju izbere najbolj optimalno prestavno razmerje. Da, ves čas je motor v načinu vleke. Lastnikova povratna informacija pravi, da je Nissan Sentra sedan precej dober pri pospeševanju. Torej, do sto, je ta 16-litrska enota pospešena v 10 in pol sekundah. Največja hitrost je 192 kilometrov na uro pri "mehaniki" in 184 variacijskih menjalnikih.
Poleg tega ima avtomobil sprejemljivo porabo goriva. Na 100 kilometrih poti porabi 81 litrov v mestnem načinu. Po njegovih značilnostih je ta indikator 64 litrov. Pri variabilnem menjalniku se je strošek povečal za 01 litrov. Za primerjavo: na "avtomatskih strojih" je ta razlika približno 10 odstotkov (včasih sega do enega in pol litra). Za kitajski in ameriški trg je na voljo tudi 18-litrski bencinski motor za 132 konjskih moči. Združuje se z istimi polji kot prejšnja različica.

Sprememba SE-R Spec V

Le malo jih ve, toda japonski proizvajalec izdaja omejeno različico "centrov" z 175 konjskimi močmi.
Ta "napolnjena" različica limuzine je opremljena s 25-litrskim motorjem QR25DE, ki lahko v 7 sekundah pospeši do sto. Avto Quoter traja le 15 sekund. Vendar so ti primeri v prodaji redki.

Vzmetenje

Avto je bil zgrajen na podlagi konceptualnega "Nissan" V. Avto ima polzvezno zadnje vzmetenje in neodvisno sprednjo stran (kot je McPherson).Pogon se izvaja na sprednjih kolesih. Zavore - disk na obeh oseh. Spredaj so prezračeni. Volan se uporablja kot volan. Dopolnjuje ga električni ojačevalnik. Mnenja pravijo, da suspenzija popolnoma odpravi neenakosti. Vendar pa je zaradi majhnega odmika možno "obrisati trebuh".

Nissan Sentra - komplet in cene

Na ruskem trgu je vozilo predstavljeno v več sklopih:
 • Basic Welcome.
 • "Udobje".
 • Elegance.
 • Poleg tega so na voljo štiri možnosti pakiranja. To so "Plus", "Connect", "Connect Plus" in "Tekno". Osnovni avto je opremljen z naslednjimi možnostmi:
 • Stamped 16-palčna kolesa.
 • Sistem stabilnosti deviznega tečaja.
 • Dve prednji zračni blazini.
 • Večfunkcijski volan.
 • Priprava zvoka in 4 zvočniki.
 • 4 električna okna.
 • Električni pogon in ogrevanje zunanjih ogledal.
 • Ogrevani sprednji sedeži.
 • Klimatska naprava.
 • Računalnik na krovu.
 • Začetni stroški za avto v osnovni opremi v tekočem letu so 976 tisoč rubljev.
  Koliko stane Nissan Sentra sedan v udobju? Cena za avto v tej konfiguraciji je 1 milijon 41 tisoč rubljev. Poleg tega strošek vključuje popoln bluetooth avdio sistem, USB in AUX izhode, kot tudi variabilni prenos. Možna možnost nakupa "centrov" na mehaniki v tej različici. V tem primeru bo cena avtomobila 996 tisoč rubljev. Največja opremaElegance je na voljo za 1 milijon 81 tisoč rubljev. Na seznamu dodatne opreme so:
 • 16-palčni liti diski.
 • Fotelj za drugo vrsto sedežev.
 • Žepi sprednjih sedežev.
 • Stranski zračni blazini.
 • Dvo-območna klimatska naprava.
 • Avdio sistem s šestimi zvočniki.
 • Možnosti

  Paket Plus ima v zvezi z opcijami senzor za svetlobo in dež, vzvratno ogledalo z avtomatskim zatemnitvijo, sistem brez diskretnega dostopa, možnost zagona motorja iz gumba in samodejno zrcaljenje. Za ta nabor možnosti bo moral plačati več kot 20 tisoč rubljev. Connecto vključuje digitalni 6-palčni zaslon z navigacijo in upravljanjem na dotik ter kamero za zadnji pogled. Vredno je niz možnosti "Connect" 40 tisoč rubljev. Ampak to še ni vse. Verzija Connecto Plus vključuje vso opremo, ki je vključena v pakete "Connecto" in ločeno "Plus". Stroški takšnega nabora možnosti je 55 tisoč rubljev.
  ​​Verzija Tekno je opremljena s ksenonskimi žarometi, LED lučmi za vožnjo, usnjeno oblogo, 17-palčnimi aluminijastimi platišči in tempomatom. Strošek te spremembe je 1 milijon 207 tisoč rubljev.

  Zaključek

  Tako smo ugotovili, kaj pregleduje Nissan Center. Možnosti, oblika in specifikacije so opisane tudi zgoraj. Kot lahko vidite, je avtomobil zelo drugačen s sodobnim dizajnom in dobrimi dinamičnimi podatki. Ob istem času, ima majhno hitenja cen za možnosti. V Škodi je na primer razlika med maksimalno in osnovno opremodoseže skoraj milijon rubljev. Japonci pa vlagajo v proračunsko kompaktno limuzino. Notranjost avtomobila ne "dim" revnih, to je enako kot design. Če želite udobno in ekonomično limuzino za mesto "vsak dan", morate vsekakor paziti na japonski avtomobil "Nissan Center".

  Sorodne publikacije