Asus Fonepad 8 Tablet: Funkcije, pregledi

Proizvajalec Asus se je razlikoval po visokokakovostni in poceni strojni opremi, namreč tablet. Celotna linija ima večfunkcionalnost, učinkovitost, nizke stroške in druge ugodnosti. Mnogi potrošniki govorijo o njih. Priljubljenost naprave iz ameriškega podjetja se vsako leto povečuje. V tem članku bomo obravnavali Asus Fonepad 8. Večkrat je bil vodja prodaje. Ustvarjalec je raje izdal dve spremembi pripomočka hkrati. Vsak ima majhno ime (indeks), ki ga sestavljajo številke in črke. Če govorimo o parametrih in oblikovanju - so skoraj identični. Upoštevajte značilnosti dveh možnosti naenkrat.

Specifikacije

Naprava deluje v operacijskem sistemu Android 4.4. " Zaslon ima velikost 8 palcev, vgrajen multitouch (10 trakov), ločljivost 1280 x 800 slikovnih pik. Asus Fonepad 8 RAM (pregledi spodaj) je 1 GB, notranji pomnilnik je 16 GB. Dovoljeno je delo z zunanjimi pogoni. Na voljo so naslednji priključki: USB, pomnilniška kartica, sedem kartica in slušalke. Vgrajena zadnja in sprednja kamera. Nameščeni brezžični moduli, bluetooth in 3G. Kapaciteta akumulatorja 4 tisoč m. Podpira delo z dvema sedmima karticama. Dimenzije: 12 x 21,4 x 0,8 cm Teža - 310 g.

Pozicioniranje in stroški

Tableta Asus Fonepad 8 je bila predstavljena leta 2014. Trenutno se šteje, da je zastarela, vendar povpraševanje. Težko je najti v trgovinah - ni vsaka prodajna točka pustila napravo v prodaji po izidu modela ZenPad. Povprečjestroški tablet - 16 tisoč rubljev. To je proračunska možnost, ki ima dobro zapolnitev. Več podrobnosti o tej napravi lahko preberete še naprej. Ampak ne smete pričakovati nekaj super-naravnega, navsezadnje je naprava vključena v nižji cenovni segment.

Dokončanje

Pred nakupom morate biti pozorni na celoten sklop naprave. Prav to je pogosto odločilen odtenek. Paket vsebuje tableto, polnilnik (kabel in adapter). Vse druge pripomočke (slušalke, slušalke, ohišje, zaščitno steklo) boste morali kupiti posebej. To storite bolje v specializiranih trgovinah od proizvajalca. Potem se lahko osebi zagotovi kakovost. Obstaja tudi priložnost za nakup dodatkov v kitajskih trgovinah.

Oblikovanje

Oblikovanje je tudi pomemben kazalnik. Poudarek mu je na prvem mestu. V prodaji je naprava Asus Fonepad 8 prišla v več barvnih različicah: bela, siva, črna, rdeča, zlata, modra. To vam omogoča, da razširite ciljno občinstvo kupcev, kar poveča prodajo. Okoli zaslona je tanek okvir, zaradi katerega je videz nekajkrat bolj privlačen. Tableta ima zelo majhno debelino - nekoliko manj kot 9 mm. Naprava je narejena iz plastike, fine teksture. Zaradi tega naprava priročno leži v roki, ne zdrsne. Razvijalci postavijo navigacijske tipke na desni. Levo je vtič, ki zapira režo za kartice za sedem kartic (stroj deluje z dvema številkama) in vrata za zunanjo shrambo.

Na vrhu je priključek za polnilnik in slušalke. Zadnjistandard "mini-jack." Skozi to priročno lastnika lokacije bodo mogli uporabljati pripomoček v vodoravno in navpično. Mnogi potrošniki v komentarjih kažejo, da je teža nekoliko manj, kot jih je proizvajalec trdil. Ampak več o tem kasneje.

prikaznem

Naprava Asus Fonepad 8 3G deluje z 8-palčnim zaslonom, resolucijo opisan zgoraj. Ustvaril tehnologijo IPS. Možno je, da bi sliko kot svetla, jasna in nasprotno. Slike povprečne kakovosti. Pri ogledu HD slika pojavi zrnata. In ne glede na video ali slika. Da bi se delo s tehniko sonca, se bo svetlost morali narediti največjo znamko. Zaslon je oleofobne pokritost. Ta rešitev zmanjšuje število prstnih odtisov. To je uporabno, ker ni treba nenehno obrišite zaslon.

Procesor

Na žalost lahko Asus Fonepad 8 Naprava FE380CXG ponaša močan procesor. Deluje na čipu "Intel" s 4 jedra vsako frekvenco 1,3 GHz. V primerjavi s konkurenčnimi tablet tehnologijo, značilnosti njej bistveno padel. Običajni potrošniki, saj ne bo viden. Vse igre gredo dobro, ne zavore. Povratne informacije lahko rečemo, da pogosto tableta pregreje na vrhu ohišja. To je, če proizvajalec postavi CPU.

Operacijski sistem

Ker tablete je Asus Fonepad 8 sprosti pred tremi leti, je nameščen Android 4 različice. Nadstropje deluje z lupinoedinstven vmesnik od proizvajalca. Če si ogledate ocene in komentarje o tem, lahko z gotovostjo rečemo, da deluje stabilno in brez zapletov. Platforma odzove takoj ukaze, privlačno obliko.

vmesnik

Lastnik zaklepanje zaslona boste videli posebne ikone, ki vam omogočajo, da hitro priti do stikov, galerij in sporočil. Tukaj si lahko ogledate datum, čas, koledar dogodkov. Če želite odkleniti napravo, preprosto s prstom in vnesite geslo, če je nameščen. Operacijski sistem izveden brezhibno, izgleda dobro in prijeten na oko. Proizvajalec nastavitev svojo lupino nekoliko spremenjeno različico čistega "Android" in je bilo bolj privlačna. Standard firmware Asus Fonepad 8 FE380 FE380CG in zgradili številne funkcije in aplikacije. Ti so jih potrošniki pogosto uporabljajo. Na primer, z blagovno znamko Tipkovnica je udobna in lepa. To je posebna nastavitev, ki bodo izboljšali in olajšali njeno uporabo. Lahko spremenite ključ postavitev številk mu dovoli popolnoma onemogočena. Razpoložljive funkcije napovedne, avtomatsko dajanje prostorov, zamenjava napačno zapisane besede.
Meni se je rešiti ogromno število zanimivih nastavitev, ki bo postopek uporabe tableta kot priročno in udobno. Veliko uporabnih programov omogoča, da si ogledate video posnetke in slike so v pisarni, na velikem zaslonu.

, baterije

Glede na specifikacije vašega pomembnaIndikator je moč baterije. Ona je tista, ki opozarja, kako dolgo bo tableta lahko delala brez dodatnih stroškov. Proizvajalec je dejal, da je Asus Fonepad 8 FE380CG avtonomen. Kapaciteta baterije - 4 tisoč čarovnik. To je povsem dovolj za 8-palčno tableto. Če aktivno uporabljate tehniko 2 uri na dan, potem baterija ne traja več kot 3 dni. V stanju pripravljenosti naprava "ponastavi" 10% v samo eni noči. Na splošno, odprto negativno lastnikov na to značilnost ne čutijo, tako da lahko rečemo, da je indikator baterije je povsem optimalno.

Komunikacija

Tablični računalnik deluje z dvema karticama SIM. Ima vgrajeno tehnologijo GSM, ki omogoča pogovor preko mobilne komunikacije. Na žalost obstaja samo en radiomodul, tako da ko govorimo na zemljevidu, drugi ne bo na voljo. Naprava deluje tudi z bluetoothom in navigacijo. Tableta podpira omrežja tretje generacije. Vgrajen Wi-Fi. Na splošno so te lastnosti zadostne za enostavno uporabo.

Kamera

Kot vsaka druga naprava, sta dve kameri dobili tablični računalnik Asus Fonepad 8. Te funkcije bomo kasneje pogledali. Frontal - 2 Mp, glavni - 5 Mp. Druga matrika je sposobna delovati z ločljivostjo 2592 x 1944 slikovnih pik. Vgrajeno samodejno ostrenje in kakovostna funkcija fotografiranja. V pregledih potrošniki opozarjajo na odlično delovanje možnosti panorame in drugih funkcij. Možno je ne samo izbrati način fotografiranja, ampak tudi spremeniti različne parametre, na primer barvno ravnovesje in nasičenost. Vse to bo izboljšalo fotografijo. Zvok je dober, na voljo je štirikratno povečanje. Pixelization ne pride.

Pomnilnik

Notranji pomnilnik Asus Fonepad 8 je namenjen za 16 GB pomnilnika. Od tega je 5 gigabajtov zasedenih z datotekami operacijskega sistema, ki so vse prepuščene kupcu. Zaradi zmožnosti za delo s pomnilniško kartico je enostavno povečati količino pomnilnika. Tablični računalnik deluje dobro s 64 GB pogonom. Možno je uporabiti 128 GB kartico, vendar kupci opozarjajo na nestabilno delo s takimi pogoni. Tablica včasih preneha brati podatke ali ne vidi pogona.

Multimedia

Asus Fonepad 8 Fe380CG 16Gb ima vgrajen standardni predvajalnik, ki lahko predvaja video in avdio. Ima veliko nastavitev. Z njihovo pomočjo lahko spremenite kakovost slike in zvoka. Mnenja kupcev kažejo na odlično reprodukcijo s slušalkami in preko zunanjega zvočnika. Zato naprava pogosto prejme pozitivne komentarje. Vendar pa obstaja ena pomanjkljivost. Na žalost je obseg majhen. Reproducira skoraj vse video datoteke. Do te težave lahko pride, če poskušate delati z zvočnim posnetkom AC3 in DTS. Če želite odpreti takšno datoteko, boste morali namestiti ločen predvajalnik, saj jih standard težko predvaja. Obstajajo tudi težave z obliko 2K.

Zvok

Zvok naprave je prikazan posamezno. Stereo zvočniki so postavljeni na sprednji del ohišja, tako da bo lastnik lahko slišal vse podrobnosti pesmi. Nekateri ljudje se pritožujejo zaradi šibkega zvoka, vendar je v mirni sobi dovolj prostora. Na hrupnih mestih je najbolje uporabiti slušalke. Glasnosti ni mogoče ponastavitiDovolj je, če se je oseba odločila organizirati zabavo in jo uporabiti kot govornika. Načini predvajanja so različni. Dobre lahko imenujemo "film" in "glasba". Zvok postane močnejši. Svetujemo vam, da nastavite glasnost na najvišjo mero, saj se predvajanje začne popačiti. Kakovost zvočnikov. Sogovornika se dobro sliši, zvok se prenaša naravno, tudi s slabo komunikacijo. Vibracijsko opozorilo je močno, lahko ga opazite, ko je tableta v vrečki. Potrošnikom svetujemo, da izboljšajo zvok, če obstajajo kakršni koli zahtevki, uporabite slušalke ali slušalke. Pogovor z njim je veliko bolj priročen in udoben. Zvok se prenaša naravno, kar ustvarja občutek, da je sogovornik blizu lastnika tabličnega računalnika.

Ocene

Uporabniki pustijo veliko povratnih informacij o delu te tablete. Naprava dobro deluje z osnovnimi nalogami, kot je pregledovanje pošte, knjig, videoposnetkov v brskalniku ali preprosta spletna mesta. Tehnologija je kompaktna, funkcionalna, zato je interakcija z njo - en užitek. Na žalost nekateri uporabniki pišejo nasprotna mnenja. Po njihovem mnenju je pripomoček obesil, "napaka", avtonomija je zelo majhna. Zato je, recimo, pozitivna večina ocen ali ne, dovolj težka. Poleg tega so kazalniki uspešnosti za vsako osebo subjektivni. En potrošnik bo poklical 6 ur delovanja, ne da bi zaračunal prednost, druga pa slabost. Zato morate pred nakupom poznati vse nianse in sprejeti uravnoteženo odločitev.

Slabosti

Ker so vse zgoraj opisane pozitivne lastnosti, morate govoriti o slabostih, ki jih ima naprava. Vsi izmed njih - sklepi kupcev, ki delajo s tablico, niso prvo leto. Včasih tableta Asus Fonepad 8 FE380CG kaže zelo visoko obremenitev RAM-a. To pomeni razcvet, procesor se začne pregrevati. Praviloma v tem stanju tablični računalnik ne more ustrezno delovati z nobeno aplikacijo. Nekateri uporabniki so predstavili hipotezo, da se takšna reakcija zruši v neki programski opremi. Konec koncev, "pick up" 1 GB RAM-a ni enostavno. Problem je rešen s preprostim preobremenitvijo sistema. Toda ko gre za prepogosto, postane pomanjkljivost kritična. Naslednja težava, ki jo lastniki opažajo, je stalni "odhod" nekaterih aplikacij. Včasih se pri delu z vsemi aplikacijami Asus Fonepad 8 tablet (pregledi so številni) vrne na glavno stran, kar kaže na napako. Hkrati se vse, kar je lastnik naredil v aplikaciji, ne shrani. Težko je reči, da povzroča tako napako. Nekateri ponujajo trajno brisanje RAM-a. Če želite to narediti, lahko prenesete navaden "uradnik" iz uradne trgovine. Dodatna napaka, ki ne velja za programsko opremo, je škripanje v telesu. Ta napaka ne bo odpravljena, zato jo morate sprejeti. Problem je napačna montaža naprave, ničesar ne morete storiti. Škrip je opazen šele, ko kliknete na vrh naprave, oziroma pomanjkanje ni kritično, ampak neprijetno.

Pozitivne povratne informacije

Uporabnikiopomba hitro delo Asus Fonepad 816Gb, subtilnost primeru, udobje v interakciji. Tableta je priročno v roki in iz nje ne zdrsne. Zasnova je moderna in zanimiva kot naprava in privablja večino potencialnih kupcev. Raven učinkovitosti pri visokem položaju. Tehnika se takoj odzove na vsa vprašanja in izvrši ukaze. O tem praktično ni pritožb. Čeprav imajo majhno količino, kupci pogosto pohvalijo dobro kakovost zvočnikov. Slišijo glasbo sredi zvoka brez popačenja in pretiranega hrupa. Kakovost slike je odlična, zaslon se je pokazal le na dobri strani. Fade Na soncu je močna, čeprav je treba svetlost sploh narediti, tako ali drugače, kontrast ostaja na boljši ravni. Asus Fonepad 8 FE380CG je zanesljiv, ima dolgo življenjsko dobo, še posebej, če ga skrbno ravnate. Količina RAM-a ima veliko prednosti pred slabostmi. Stroški so tudi dobri, vendar je tablični računalnik v proračunskem segmentu. Velikost zaslona je odlična, z njo je primerna interakcija. Tudi ob dejstvu, da so majhni škripci, nekateri potrošniki pripisujejo kakovost gradnje koristim. Dejstvo je, da je slabost le majhna napaka razvijalcev, v drugi - tableta je močna. Materiali, ki se uporabljajo pri ustvarjanju visokokakovostnih, jih je težko naključno deformirati. Ljubitelji preživijo veliko časa v igrah, da bi opazili stabilno delo procesorja. Naprava ne visi in ne povzroča napak. Dobro privlači celo programe, ki zahtevajo veliko količino virov in ne delujejo na nekaterih srednje velikih napravahcenovno kategorijo. Čeprav je zahtevana masa naprave nekaj več kot 300 m, dejansko ne presega te oznake.

Povzetek

Asus Fonepad 8 lahko rečemo, da je veliko stvari. Pregled prikazuje ključne značilnosti, ki jih mora kupec upoštevati pri nakupu. Opisano je tudi, kaj je pripomoček sposoben delati z njim. O tem, kako kritične so vse slabosti, lahko oseba sodi le, če je delala od njih vsaj teden dni. Nato bo lastnik zlahka povedal, ali je telefon udoben ali ne. Dejstvo je, tableta ni slaba, je poceni in ima dobre rezultate. Vse pozitivne in negativne strani naprave - subjektivno mnenje vsakega kupca. Zato nanje ne smemo biti pozorni.

Sorodne publikacije