"Yandex.Brazer" zavore - kaj storiti? Računalniški virusi in protivirusni programi. Kako očistiti "Yandex.Brauser"

Danes je treba ugotoviti, zakaj "Yandex.Brauser" zavira. Kaj storiti v enem ali drugem primeru? Kateri nasveti in triki bodo pomagali popraviti situacijo? To je lažje razumeti, kot se zdi. Toda razlogi za zaviranje brskalnika so veliko. Kateri so načini za pospešitev dela tega programa? Vse to se bo nadalje obravnavalo. Verjetno je, da je "zavora" posledica resnih težav z računalnikom ali operacijskim sistemom. Ali je ta pojav manjši neuspeh?


Pri zagonu

Nekateri uporabniki se pritožujejo, da imajo pri zagonu "Yandex.Browser". Za ta pojav je veliko razlogov. Nemogoče je natančno pojasniti, zakaj se to dogaja.
Verjetno imate stari računalnik. In on ne "pull" Yandex.Brauser. Izjemno redek pojav, vendar se dogaja. Rešitev problema je zamenjava brskalnika z manj zahtevnimi ali zamenjava računalnika z zmogljivejšim. Na splošno, če "Yandex.Brauser" zavira pri zagonu, je treba dobro premisliti o vzrokih tega pojava. Namesto tega bo počasno delo programa upravičeno z nekaterimi težavami. Kaj točno?

Prostor

Zavora "Yandex.Brauser"? Kaj storiti v tem primeru? Preverite prostor na trdem disku. Natančneje, pozornost je namenjena particiji, na kateri je nameščen operacijski sistem. Običajno je označen kot "Drive C". Pomanjkanje prostora na disku upočasni vse programe, nesamo brskalnik. Zato se "Yandex.Browser začne upočasniti, tako pri zagonu kot pri delu. Edina rešitev je čiščenje trdega diska iz nepotrebnih dokumentov in datotek." Takoj ko se pojavi prostor, se bo učinkovitost brskalnika vrnila. "

11)

Težave z računalnikom

"Yandex.Browser" zavira? Kako popraviti to situacijo? Če želite to narediti, morate pravilno ugotoviti vzrok težave. Če zgoraj navedene metode ne pomagajo, je priporočljivo razmisliti o drugem vprašanju. 13)
Kako dolgo je bila defragmentacija diska? In na splošno, ali je bila izvedena na računalniku? Dejstvo je, da ta proces resno vpliva na zmogljivost operacijskega sistema. Defragmentacija pomaga pospešiti odziv računalnika na dejanja uporabnika. Ta postopek "vodi vrstni red" v datotečnem sistemu in programih. Zaradi tega pospeši delo OS. Zavore "Yandex.Browser"? Kaj storiti? Opravite defragmentacijo trdega diska. Ta funkcija je standardna funkcija sistema Windows. Po končanem postopku je priporočljivo, da znova zaženete računalnik.

Cache

Še en razlog, zakaj ima vaš brskalnik težave, je poln predpomnilnik. Možno je, da uporabnik preprosto ni izbrisal pomnilnika programa. Tako je zbrala različne dodatne datoteke, prenesla procesor in RAM. Kako očistiti "Yandex.Brauser"? To ni tako težko narediti. Tudi novinec bo opravil to nalogo. Samo odprite aplikacijo, pojdite na nastavitve in izberite točko menija "Zgodovina". Naprejbodo morali označiti potrditvena polja »Počisti zgodovino« in »Počisti predpomnilnik«. Ukrepi morajo biti potrjeni. Po tem "Yandex.Brauser" je bolje, da ponovno.

Pred tem pa vam priporočamo, da počistite zgodovino prenosov. To storite tako, da med brskanjem pritisnete Ctrl + J in izberete "Izbriši prenos". Zdaj bi se morala učinkovitost programa povečati. Zdaj je jasno, kako očistiti "Yandex.Brauser".

Plugins

Druga možnost je veliko število različnih razširitev in vtičnikov v programu. Pri zagonu "Yandex.Brauzera" se pojavi samodejni zagon ustrezne programske opreme. Zato se zmogljivost uporabnosti zmanjša. Edina pravilna rešitev je odstranitev nepotrebnih vtičnikov. Če želite to narediti, boste morali obiskati nastavitve "Yandex.Brauser", izberite tam "Plug-ins", nato brskanje po seznamu pojavil na zaslonu. Nato odstranite vse nepotrebne in nepotrebne vtičnike. Potrebno je vsaj malo, vendar bo pomagalo. Ali se Yandex.Brazer kdaj ustavi? Kaj storiti? To niso vsi načini, kako popraviti situacijo. Obstaja več tehnik, ki bodo zagotovo pomagale na tak ali drugačen način.

Oglaševanje

Drug razlog za ta pojav je oglaševanje v brskalniku. Različne pasice, promocijske strani in druga neželena sporočila bistveno zmanjšajo hitrost brskalnikov. Zato se boste morali znebiti navedenih komponent. Kako to storiti? Priporočamo, da namestite vtičnik AdBlock. Namenjen je zaščiti brskalnika pred oglaševanjem in neželeno pošto. Po namestitvi ustrezne programske opreme lahko upatepospeševanje dela Yandex.Brauserja.

Virusi

Računalniški virusi in protivirusni programi imajo v raziskovalni temi ogromno vlogo. Dejstvo je, da so najpogostejši vzrok počasnega delovanja računalnika in brskalnika samo zlonamerni programi, ki so prodrli v operacijski sistem. Uničijo računalnik. Kot smo že omenili, je glavni razlog za "zavore" v brskalnikih prav računalniški virusi. In protivirusni programi pomagajo odpraviti to okužbo. Dovolj je skeniranja in kliknite »Izbriši« po preverjanju operacijskega sistema. Toda preden se uporabniku ponudi "zdravljenje" nevarnih predmetov.
Kateri antivirusi se najbolje ukvarjajo z iskanjem in odstranjevanjem virusov? Do sedaj so na voljo naslednje možnosti:
 • Dr. Splet.
 • Avast.
 • NOD32.
 • Uporabijo se lahko tudi drugi protivirusi. Poleg tega je priporočljivo uporabljati vohunski program na vašem računalniku. Na primer, SpyHunter.

  Register

  Tudi po vseh zgoraj navedenih metodah zavira "Yandex.Brauser"? Kako popraviti situacijo? Poskusite očistiti register računalnika. Postopek zelo pogosto pomaga. Bolje je, da se zatekajo k pomoči dodatne programske opreme, tako da je postopek šel brez težav. Zavore "Yandex.Browser"? Kako popraviti situacijo in očistiti register računalnika? Za ta cilj lahko uporabite CCleaner. Program se zažene, nato pa najprej klikne na gumb "Analiza" (traja nekaj časa, dokler računalnik ne preveri),potem - "Čiščenje". To je vse. Po tem bo register izbrisan. Mimogrede, na trdem disku se pojavi malo prostora (v razdelku operacijskega sistema). Brskalnik mora biti zaprt.

  Ponovna namestitev

  Zadnji sprejem je ponovna namestitev programa. Včasih odgovori na vprašanje o tem, kje so nastavitve Yandex.Brauserja, ki vam pomagajo popraviti zavore, kateri antivirus uporabite in kako očistite računalnik, ne pomagajo. Potem je priporočljivo, da popolnoma izbrišete "Yandex.Browser". V nekaterih primerih napačna inicializacija programa vodi do napake programa.
  To je izjemno redek primer, vendar ga ne morete izključiti. Brisanje in namestitev Yandex.Brauserja poteka na standardne načine. Nič ni težko o tem. Zdaj je jasno, kako očistiti "Yandex.Brazer", kot tudi, kaj storiti, če se je pojavila "zavore".

  Sorodne publikacije