Focal Acoustics: pregledi in pregledi najboljših modelov

Avtomobilski zvočniki so jamstvo, da bo potovanje prijetno. Vaša najljubša glasba lahko igra na nov način z visokokakovostnim akustičnim sistemom. Prav tako bodo vaše najljubše skladbe močno skrajšale čas na poti. Kvalitativna akustična tehnologija je nepogrešljiva v primeru, če oseba preživi veliko časa v avtomobilu.

Glavne prednosti

Strokovnjaki ne priporočajo ignoriranja basov iz sprednjih zvočnikov. Sprednji zvočniki morajo predvajati visokokakovostne nizke tone, ne glede na to, kako dobro delujejo zadnji zvočniki in subwoofer. Zvok celotnega akustičnega sistema v vozilu daje sprednjim zvočnikom. Zato je čistost in predvajanje zvoka odvisna od sprednjih zvočnikov. V idealnem primeru so sprednji zvočniki in subwoofer boljši za nakup iz dragih serij.


Kar zadeva zadnje zvočnike, jih lahko shranite. Če izberete akustiko, bodite pozorni na odpornost. Ta indikator za avtoradio ne sme biti manjši od 3 ohmov. Pri zunanjih ojačevalnikih indikator ni pomemben. Za akustični difuzor "Fokal" se uporablja stisnjena lepenka z VDO impregnacijo. Za suspenzijo se uporablja mehka guma.

Kakovost zvoka

Sistem ima zunanji crossover, ki je značilna za visoko kakovostno akustiko. Vendar to vpliva na skupni koeficient dušenja. Če akustika deluje na zunanjem ojačevalniku, to ne vpliva na kakovost zvoka. Prisotnost zunanjega crossover-ja negativno vpliva samo na zvočnike, ki delajo neposredno od GU-ja.
Akustika Osrednje povratne informacije uporabnikov se pohvalijo, saj zvočniki proizvajajo visokokakovosten zvok z visoko močjo in občutljivostjo.

Značilnosti akustičnega sistema

"Fokal" ima vodilni položaj na trgu, zato je zasluženo v širokem povpraševanju. Vendar pa morajo biti potencialni kupci previdni, ker je veliko posegov. Preden opravite nakup, se morate odločiti, kaj bo - komponentni ali koaksialni. Komponentni sistem je sestavljen iz 2 ali 3 zvočnikov. Focal Acoustic Vsi zvočniki so ločeni. Reproducirajo različne BH-je na ločenih napravah in fizično ne vplivajo drug na drugega. Pri izdelavi akustike sestavnih delov so bili vključeni najbolj kakovostni tehnološki procesi. Paket vključuje posebno crossover najvišje kakovosti. Focal akustični zvočniki za avtomobil zagotavljajo prilagodljive možnosti za postavitev kabine. Vendar pa je namestitev podobne namestitve bolj zapletena kot koaksialna.


Koaksialna akustika vključuje dve ali več komponent, ki so usmerjene na različnih frekvencah. Uporabniki ugotavljajo, da je sistem preprosto nameščen, in dodeli prisotnost sevanja MS, RF in nizke frekvence iz ene točke. Vendar pa zvočniki za avtomobilski prostor ne omogočajo spreminjanja kota postavitve HD zvočnika. Zato lahko ta različica akustike igra pomožno vlogo za celoten avdio sistem. Akustična instalacija je pri namestitvi zelo preprosta, kar je nesporna prednost.

Pregled tehničnih parametrov

Med glavnimi parametri akustičnega "Fokala" so:
 • primer zaZvočniki so izdelani iz ABS plastike, ki dodaja določen odstotek steklenih vlaken (značilnih za nizkocenovne modele);
 • difuzorji so izdelani iz steklenih vlaken črne barve;
 • odsotnost tesnilnih obročev;
 • je okvir mreže nameščen neposredno na dno;
 • prisotnost magneta povprečne velikosti do 84 mm;
 • zvočni aparati;
 • v tibetkah je zagotovljena povratna kupola iz aluminijeve zlitine, ki se lahko vrti okoli osi stojala, ponavadi pa se nagne proti osi midbass;
 • filtrirni kondenzator je skrit v omari;
 • Celosten zvok, ki vam omogoča, da občutite vsak instrument;
 • odlična kakovost nizkih tonov, ki je posebej poudarjena v splošnem zvoku;
 • izkrivljanja v basovih v delovnem območju;
 • visoka občutljivost akustike;
 • moč je od 100 do 200 W;
 • difuzor iz kompozitnega materiala;
 • uporaba parametričnega prehoda.
 • Kako namestiti

  Avtomobilisti običajno postavijo akustiko na svoje običajne sedeže, kar prihrani čas, čas in tovarniško zasnovo avtomobila. Zvočnike lahko nastavite tudi na vrata stopnic. Tako je mogoče namestiti zvočnike velike globine in premera. Stolpci so nastavljeni in druga pripravljena mesta, ki bodo dosegla visoko kakovost zvoka in izvirni videz.
  Pred vgradnjo mora biti zagotovljena ravna površina za montažo. Avtomobilisti bodo morali narediti akustične obloge vrat.Zato je potrebno odstraniti nezaželene antene, izolirati vrata in ustvariti akustično zasnovo za akustiko spredaj. Območje, na katerem je nameščen zvočnik, ne sme imeti lukenj. V nasprotnem primeru ne boste mogli slišati kakovostnih basov. Uporabniki pravijo, da neustrezna akustična namestitev ne more izboljšati drugih komponent avdio sistema. Prednja akustika tvori splošni zvok avdio sistema. Za žariščno akustiko je značilna visoka občutljivost zvočnikov. Zato zvočniki močno delujejo iz glavne enote in ni potreben noben dodatni ojačevalnik.

  Fokalna - talna akustika

  "Fokalno" je popolnoma uravnoteženo in v zvoku je prepričljiva makrodinamika, ki je potrebna za energijske žanre. Talno akustično F akal odlikuje ton raznolikosti z visoko podrobnostjo. Veliko uporabnikov opozarja na tipično delo visokotonca. Posebna naravnost izvedbe tega sistema je odkritje. Zato lahko uporabniki slišijo najmanjše podrobnosti zvoka. Osnovno ohišje odlikuje globina in odlična izdelava. Osrednja akustika je neverjetna s količino zvočnega prostora. Uporabniki priporočajo, da pri uporabi zvočnikov z nizkotonskim zvočnikom dušite fazni pretvornik s čepom iz penaste gume. To vam bo omogočilo, da se znebite dodatnih zvokov.

  Povzetek

  Fokalna akustika že več let dokazuje kompetenten pristop k reševanju netrivialnih težav na področju zvoka. Zvok akustičnega sistema odbija uporabnikedinamičnost, ravnotežje, izraznost in ton. Za akustiko je za "Fokal" značilno veliko glasbenih barv in visokokakovostnega zvoka. Ustvarjalne tehnične rešitve so omogočile ustvarjanje edinstvenega akustičnega sistema, ki impresionira s prostorskim zvokom. Med drugimi akustičnimi sistemi ima "Fokal" visoko občutljivost in veliko rezervo moči.
  Proizvajalec nenehno uvaja nove rešitve za integracijo visokokakovostnega zvoka. Visokokakovostni materiali, sodobne tehnologije so glavni sestavni deli Fokal akustičnega sistema.

  Sorodne publikacije