Prenosni zvočnik JBL: opis, specifikacije in pregledi najboljših modelov. Koliko je prenosni zvočnik JBL?

Prenosni zvočniški segment je že dolgo vir dvoumnih odzivov strokovnjakov in navadnih uporabnikov. Po eni strani takšni sistemi zagotavljajo očitno prednost na račun prostega pretoka in neodvisnosti od ožičenega napajanja. Po drugi strani pa je kompaktna velikost in moč baterijskih celic še vedno omejevala kakovost zvoka opreme. Prenosni stolpec JBL, predstavljen v več različicah, je lahko spremenil obstoječi koncept tega koncepta. Takšne naprave imajo ne samo dostojne kompozicije, ampak tudi ergonomijo in izvirno obliko.


Splošne informacije o prenosnih modelih JBL

Najnovejši model palete prenosnih naprav JBL se je bistveno izboljšal na več načinov - od malenkosti v oblikovanju do uvedbe brezžičnega modula Bluetooth za nove tehnologije. Pomembno: Prenosni zvočnik JBL je še vedno zanimiv za kakovost zvoka. Proizvajalec ne okleva uporabiti dragih elementarnih materialov, ki omogočajo akustiko in podporo mobilnosti, da bi poslušali glasbo. Posebna pozornost je namenjena strukturni izvedbi modelov. Večina tovrstnih sprememb ima valjasto obliko, kar povečuje udobje v procesu fizičnega izkoriščanja. Poleg tega je prenosnaZa kolono JBL je značilna prisotnost gumirane lupine za lažji oprijem. Mesta izhoda zvočnikov se vstavijo v nišo ohišja, kar povečuje in zanesljivost uporabe. Z drugimi besedami, dizajn je izračunan ne le na mobilno pritožbo, temveč se osredotoča tudi na aktiven način življenja. Kolone lahko namestimo na okvir kolesa, postavimo zunaj nahrbtnika ali položimo na katero koli ravno površino.


Ključne značilnosti prenosne akustike JBL

Zagotoviti dobre sposobnosti reprodukcije zvoka, ki omogočajo delovanje sistema. Še posebej je frekvenčno območje povprečno 100-20000 Hz. In če je zgornja meja običajno shranjena pri 20.000 Hz, potem je nižja od 75 do 160 Hz, odvisno od modela. Kar zadeva skupno zmogljivost, je to koridor od 35 do 15 vatov. Seveda, na ozadju polnopravnih stolpcev, te številke niso impresivne, vendar moramo narediti resen popust na velikost mobilne akustike - za ta razred in 10 W v skupni zmogljivosti je dostojna vrednost. Občutljivost skoraj vseh ravnil je na isti ravni - 80 dB. Zanimivo in uspešnost indeks na en naboj. Njegovo trajanje je v povprečju 5 ur aktivne uporabe. Zdaj si lahko ogledate podrobnejše poznavanje prednosti in slabosti posameznih modelov. To vam bo pomagalo pregledati stolpce JBL na podlagi povratnih informacij uporabnikov.

Ocene o modelu JBL Charge

Kompaktni stereo sistem v družini prenosne akustikeJBL je v srednjem položaju. Je tudi najbolj priljubljena med oboževalci blagovnih znamk. V skladu z njimi je za kolono značilen visokokakovosten zvok, ergonomski nadzor in vključitev najnovejših tehnoloških sistemov. Zlasti lahko uporabnik s posebnimi indikatorji, ki se nahajajo na telesu, spozna glavne kazalce delovanja. Polnjenje poteka prek USB vhoda, baterija pa dolgo traja poslušanje glasbe. Če govorimo o negativnih ocenah, je morda vredno omeniti skromno moč, ki jo je ta stolpec dal JBL. Bluetooth pa zagotavlja stabilno komunikacijo z drugimi mobilnimi napravami, ki nima nobenih pritožb.

Ocene o modelu JBL Pulse

Ta sistem ima višjo rezervno zmogljivost, kar mu omogoča boljše obvladovanje celotnega spektra frekvenc. V drugem modelu so skoraj enake ocene kot različica Charge. Lastniki kažejo udobje pri ravnanju z zasnovo, ergonomsko obliko telesa in številnimi funkcionalnimi dodatki. Mimogrede, prenosni zvočnik JBL Pulse poteka skozi posebno aplikacijo iPhone-a, zahvaljujoč kateri so bile razširjene komunikacijske zmogljivosti akustike. Toda do tega modela obstajajo tudi nekatere trditve. Glavni so skromni. Torej, v primerjavi z nekaterimi modeli iste linije, pulzna modifikacija nima kablov za priključitev slušalk v formatu 35 mm.

Ocene o modelu JBL Clip

Precej nenavadna in bolj verjetna utilitaristična različica prenosne akustike proizvajalca JBL, ki je zasnovana za poslušalca, ki ne moti.Model ima moč 35 vatov, kar povzroča številna vprašanja kakovosti zvoka. Res je, da so možnosti reprodukcije v tem primeru pogojene z monokanalnim predvajanjem, zato morate najprej razumeti vrednost osnovnih zmožnosti sistema Clip. Na njenem ozadju, seveda, prenosni JBL Charge izgleda bolj donosno, vendar je veliko dražji. Kljub temu uporabniki še vedno ne priporočajo zavrnitve te možnosti, saj ima enake možnosti brezžične povezljivosti. Kar zadeva kakovost montaže, tudi ni kritik - trdni, majhni in ergonomski primeri povzročajo lastnikom naprave le pozitiven vtis.

Pregledi modela JBL GO

Druga različica mobilne in hkrati proračunske naprave podjetja JBL. Treba je opozoriti, da je ta sistem, čeprav ni visoka moč, vendar, po mnenju uporabnikov, proizvaja prostorski zvok z dobro rezervo. Vendar pa obstajajo pritožbe glede delovanja brezžične komunikacije. Še posebej obstajajo izkrivljanja in napake pri povezovanju z napravami drugih proizvajalcev. Jasno je, da vse akustične prednosti stolpca JBL zmanjšajo na nič. Bluetooth sprejemnik je razočaral mnoge, toda preostali del sistema ni dovolj slab. Model ima na primer svetel in eleganten dizajn, ki pritegne pozornost. Glede na zanesljivost primera je opremljen s sodobnimi varnostnimi sistemi, tako da se samozavestno sooča z zunanjimi negativnimi vplivi.

Vprašanja o cenah

Dva najnovejša modela v pregledu je mogoče kupiti v povprečju za 2-4 tisočdrgnite Tudi na podlagi proračunskih analogij od malo znanih proizvajalcev je ta cena več kot privlačna. Druga stvar je, da te spremembe ne kažejo boljših lastnosti tega proizvajalca. Toda vprašanje, koliko prenosni stolpec JBL, očitno frustrira veliko iz drugega razloga - na primer, različica Pulse na voljo za 11-12000. Po mnenju tudi tiste, ki so zelo zadovoljni s tem modelom na delovnem mestu, cena je zelo napihnjena in ne opravičuje nakup.

Kako izbrati optimalni model?

Podjetje ponuja več serij prenosnih zvočnikov, vse pa imajo veliko podobnih funkcij. To velja za oblikovalsko stilistiko, ergonomske značilnosti, kakovost montaže itd. Izbira bo morala potekati v skladu z merili zvoka in form faktorja. Če potrebujete prenosni zvočnik JBL za poslušanje "na poti", je smiselno govoriti o proračunskih različicah, ki so poceni, vendar hkrati zagotavljajo zanesljivost in vzdržljivost. Za ljubitelje glasbe so modeli Pulse in Charge primernejši, druga možnost pa zagotavlja zelo dobro kakovost, vendar stane dvakrat ceneje. Izbira oblike je tudi individualna, tu pa je treba računati na pogoje izkoriščanja. Vsestranska možnost je valjast stolpec, in če nameravate uporabiti domači model, potem je GO treba imeti prednost v klasičnem oblikovanju.

Sklep

Nizka kakovost zvoka v prenosnih zvočnikih je bila predvsem posledica majhne velikosti zvočnikov. Pravzaprav ta problem ne bo izginil in še vednorazvijalci akustike morajo manevrirati med kakovostjo reprodukcije in mobilnostjo naprave. Podjetje še naprej dokazuje uspeh pri iskanju tega ravnovesja, hkrati pa uspešno rešuje še en problem - oddajanje signala preko brezžičnega modula JBL. Prenosni zvočnik, bluetooth sprejemnik, ki zagotavlja visokokakovosten zvok, je veliko redkost, vendar v tem primeru uporabniki poudarjajo organsko kombinacijo prenosljivosti in izvajanja brezžične komunikacije. Seveda, dobra primerjava zmogljivosti Bluetooth in visokokakovostnih akustičnih kablov ne gre, vendar se razlika med njimi zmanjša. V ta namen je smiselno dodati in izboljšati vsestranskost prenosnih sistemov. Na primer, model Charge v najnovejših različicah lahko istočasno poveže tri naprave prek kanala brezžičnega modula.

Sorodne publikacije