Split sistemski inverter LG, Samsung: strokovne ocene

Sodobni človek verjetno ne more predstavljati, njihov obstoj v sobi brez klimatske naprave. Split sistemi nameščeni v stanovanjskih apartmajev in domovih in v pisarnah. Na prodaj je danes sreča inverter split sistem, in ena izmed najbolj priljubljenih, so tisti, ki pridejo na trg LG in Samsung. Pred nakupom določenega modela, kar potrebujete, da se seznanijo s stališči strokovnjakov - ti naj bi pomagal vam bo prava izbira. Za nakup pomembna tudi za primerjavo več modelov, ki imajo približno enak nabor funkcij. Morda bo izgled ali cena odločilna.


Ocene strokovnjake z razdeljenim sistem znamko LG CS12AWV

Zgoraj inverter split sistem je oprema, ki bo moral plačati 50.000 rubljev. Strokovnjaki poudarjajo, da je ta naprava sposobnosti nemotenega prilagajanja. Kot je za največjo dolžino sporočil, da je 15 m. Strokovnjaki svetujejo, da se odločijo za to tehniko tudi iz razloga, da pripada porabo razred energije, to pomeni, da je naprava zelo gospodarno. Deluje lahko na dva načina:
 • hlajenje;
 • segrevanje.
 • Največji pretok zraka je 10 m3 /min. Po mnenju strokovnjakov, ta oprema je precej visoka zmogljivost v načinu hlajenja, ki je 3680 vatov lahko, enako lahko rekli o moči v načinu ogrevanja, ta možnost je enaka 3.800 vatov. S segrevanjem in hlajenjemporaba energije bo 840-900 Watts.


  Dodatne možnosti

  Pred nakupom strokovnjaki svetujejo, da bodite pozorni na pomanjkanje funkcije načina plimovanja. To možnost boste morda potrebovali. Kot dodatne načine lahko izberete:
 • prezračevanje;
 • avtomatsko vzdrževanje temperature;
 • samo-diagnosticiranje napak.
 • Glede na prvo možnost se lahko ohrani samo brez ogrevanja in hlajenja. Ta split sistem LG-inverter, pregled, ki so pozitivni, po mnenju strokovnjakov, je zadovoljen z dejstvom, da je drenažni režim. Priloženi daljinski upravljalnik je časovna izključitev in vključitev, ki se lahko imenuje dodatne ugodnosti.

  Pregled glavnih značilnosti modela

  Pred izbiro strokovnjaki svetujejo potrošnikom, naj bodo pozorni na raven hrupa. Pri notranjem bloku bo ta parameter 19 dB. Ta vrednost je minimalna, ko dosežete maksimalno moč, se bo raven hrupa povečala na 39 dB. Obstaja tudi filter za fino čiščenje zraka. Po mnenju strokovnjakov je to pomembna prednost pred mnogimi drugimi modeli, ki so na trgu. Poudariti je treba tudi prisotnost nadzora hitrosti ventilatorja: število vrtljajev v opremi 4. Pri drugih funkcijah in značilnostih je treba upoštevati naslednje:
 • generator anionov;
 • dezodorirni filter;
 • možnost prilagajanja smeri pretoka zraka;
 • sistemi proti nastajanju ledu;
 • nastavitve funkcij pomnilnika.
 • Temperaturno območje in parametri bloka

  Razdelilni sistem, opisan kot pretvornik LG, katerega strokovne preglede je treba upoštevati pred nakupom, lahko deluje pri minimalni zunanji temperaturi -5 ° C. Strokovnjaki poudarjajo, da obstaja tudi glasovni nadzor na ruskem jeziku, ki je zelo primeren za uporabo. Pred montažo je treba paziti na dimenzije notranje enote, ki je 88 5 x 28 5 x 21 cm. Pri zunanjem bloku so parametri 717 x 483 x 23 cm.

  Pregledi specifikacij split sistemov blagovne znamke Samsung AR09HSFSRWK

  Spletni sistem Samsung (inverter) je prav tako v prodaji, model, ki je bil omenjen v podnaslovu. Po mnenju strokovnjakov, stroški te tehnologije ni tako velika in je 12000 UAH. Če upoštevamo glavne značilnosti, potem bi morale biti možnosti za hlajenje, odvajanje in ogrevanje. Ta naprava, kot pravijo strokovnjaki, se lahko namesti v zaprtih prostorih, katerih skupna površina je 23 m 2. Pomembno je upoštevati tudi zmogljivost, povezano z načinom hlajenja, ta parameter je 25 kW, vendar produktivnost toplote doseže 32 kW. Ta razcepni pretvornik, katerega pregled je predstavljen v članku, deluje na ravni hrupa 36 dB. Toda zunanja enota proizvaja raven hrupa 45 dB. Učinkovito delo je mogoče doseči pri temperaturi okolja od -10 do +46 ° C, v primeru ogrevanja, nato pa v območjuspreminja od -15 do + 24 ° C. Pretok zraka bo po mnenju strokovnjakov sposoben regulirati 3 načine. Obstaja tudi možnost porazdelitve zračnih tokov v konstrukciji. Kupce pogosto zanimajo možnosti filtracije split sistema. V tem primeru so izraženi v prisotnosti zračnega filtra in protialergijske zaščite.

  Seznam načinov in glavnih značilnosti

  Po mnenju strokovnjakov je ta stenski split sistem (inverter) zelo funkcionalen, saj ima naslednje načine:
 • noč;
 • način hitrega hlajenja;
 • samodejno čiščenje;
 • vključitev časovnika;
 • izklopite časovnik.
 • Daljinski upravljalnik ima daljinski upravljalnik. Pri namestitvi strokovnjaki priporočajo, da upoštevate največjo višinsko razliko med notranjimi in zunanjimi enotami: 8 m. Največja dolžina komunikacije doseže 15 m. Opisani model ustreza razredu A. Poraba energije opreme je 610 W.
  Velikost notranjega bloka je zelo pomembna, kadar je vgrajen v zaprtem prostoru, pri tem modelu so parametri 26 x 83 x 28 cm. Notranja enota tehta 10 kg, zato ne zahteva namestitve ojačane stene.

  Ocene strokovnjakov na split sistemu blagovne znamke LG S12NF

  Ta model ima nizko ceno, ki je 8000 UAH. Proizvajalec motorjev zagotavlja desetletno garancijo, ki je po mnenju strokovnjakov značilnost podjetja. PomembnoPri nakupu te naprave bodite pozorni na nekatere pomembne funkcije. Med njimi je treba razlikovati:
 • navedbo vključitve;
 • način ogrevanja;
 • način hlajenja;
 • način drenaže.
 • Vse te značilnosti so opisane v modelu. Pomembno je upoštevati tudi produktivnost mraza in toplote, je 368 in 38 kW. In za udobno delovanje, glede na kupce, je pomembno, da bodite pozorni na raven hrupa. Notranja enota deluje pri 25 dB, zunanja pa pri 47 dB. Opremo lahko namestite v načinu hlajenja, ko je zunanja temperatura od +18 do +48 ° S. Pri ogrevanju se ta način lahko aktivira, ko je temperatura okolice med -5 ° C in + 24 ° C.

  Sklep

  Pretvornik z deljenim sistemom je nova generacija opreme, ki zagotavlja zmožnost gladkega nadzora moči. Poleg tega v tej vrsti opreme obstaja še veliko drugih koristnih možnosti, vključno s potrebo po dodelitvi porazdelitve zračnih tokov, kot tudi funkcijo protialergijske čiščenja.
  VirКондиціонери.cv.ua

  Sorodne publikacije