Kako izbrišem račun v Telegramu?

V sodobnem svetu je najbolj priljubljen način komunikacije pošiljanje sporočil s posebnimi glasniki. Eden od teh je Telegramm, katerega profil je vezan na telefonsko številko. Vendar pa obstajajo primeri, ko se številka spreminja, zaradi česar morate "Telegrame" izbrisati račun s korespondenco ali ga prenesti na drug telefon.

Kako odstraniti račun za telegram?

Razlog za željo po dokončanju komunikacije preko glasnika je lahko vsak. In ne glede na to v "Telegrams", da izbrišete račun je zelo preprosta - za to tudi ni treba imeti nameščen program. Dovolj je dostop do interneta in telefona z družinsko kartico, za katero je registriran profil. Če greste na uradno spletno stran Telegramm, morate iti v razdelek s pogostimi vprašanji, kjer se nahaja povezava do strani za deaktivacijo.


Po vnosu telefonske številke morate klikniti na gumb "Naprej" in počakati na prejem SMS sporočila s potrditveno kodo, ki jo je treba vnesti v polje, ki se pojavi na zaslonu. Po zaključku te operacije bodo vsi dnevniki profila izbrisani v telegramih. Račun lahko izbrišete s funkcijo samodejnega brisanja. To storite tako, da obiščete varnostne nastavitve aplikacije, kjer morate v stolpcu »Blokiranje računa« določiti čas, v katerem bo račun izbrisan brez dejavnosti v profilu.

Kako spremeniti telefonsko številko?

Včasih, zaradi spremembe telefonske številke, uporabniki skušajo kopirati vse stikein objavlja v specializiranem repozitoriju, da jih nato premakne v drug profil, ne da bi vedel, kako spremeniti račun. V Telegraph, za take primere, obstaja posebna funkcija, ki vam omogoča, da naredite številne spremembe v nekaj klikih.


Če želite to narediti, pojdite v razdelek »Nastavitve«, kjer lahko kliknete na telefonsko številko računa. Okno vas bo pozvalo, da spremenite številko s samodejnim prenosom vseh klepetov in stikov. Po preverjanju namena bo uporabnik pozvan, da vnese novo telefonsko številko, potem pa ostane le potrditvena koda v polju.

Kako obnoviti račun?

Če se geslo izgubi za prijavo na vašo stran, nekateri uporabniki ne bodo mogli najti načina, kako obnoviti svoj račun v Telegramu. "Vendar pa je to preprosto - dovolj je imeti napravo z dostopom do interneta pri roki, pa tudi telefonsko številko. Ko se prijavite na spletno mesto za dostop ali odprete program, morate vnesti telefonsko številko, ki bo avtorizacijska koda, in obnovili boste dostop do svojega profila.
Če je račun prevzel zunanji uporabnik, je mogoče vrniti nadzor nad profilom, zagotoviti zaupnost osebnih stikov in korespondence, ne da bi izbrisali profil. Po vnosu nastavitev morate odpreti zavihek »Aktivne seje«, v katerem izberete možnost »Izvedi vse druge seje«. To bo nato deautorizirano na vseh drugih napravah, razen uporabljenih. Treba je omeniti, dače izbrišete račun v Telegramu, ne boste mogli vrniti korespondence in dodanih stikov.

Sorodne publikacije