Kako priti do Yandex.News vaše regije?

Veliko vprašanj je vprašanih o tem, kako priti v "Yandex.Noviny" v svoji regiji, ker je eden največjih zbiralcev v Ruski federaciji. Gre za tisoče prometa. Da bi ga dobili, morate upoštevati nekatere podrobnosti.

Pogoji

Če želite biti na vrhu, morate stran narediti čim bolj zanimivo. In kar je najpomembneje, novice bi morale biti glavna tema. Prej ni bilo treba registrirati kot medij, vendar je bil pred kratkim uveden. Preden pridete v vrh Yandex.Noviny v vaši regiji, boste morali podpisati številne dokumente tako, da jih pošljete po pošti ali faksu. V tem primeru morajo dokumente podpisati tisti, ki je neposredno odgovoren za domeno.
Pomembno je, da spletno mesto izpolnjuje vse zahteve, vse novice morajo imeti edinstvene URL-je, posamezne strani. Potrebovali boste svoj vir RSS. Izdane so tudi tehnične zahteve. Potrebno je zaposliti novinarje, ki bodo zaposleni pri pisanju novic. Ne kopirajte in ne prepisujete, morate jih napisati. Biti morajo edinstveni in kompetentni. Novinarske članke je treba redno objavljati. Izhod mora biti konstanten. Najbolje je organizirati publikacijo ne enkrat na dan, ampak nekaj. Novinarji morajo redno pisati. Bolje vsak dan. Členi morajo biti zanimivi za bralca, povzročiti mu mora komentar.


Preden pridete v Yandex.News v vaši regiji, morate skrbno pripraviti stran "O strani."Prikazane so informacije o lastniku, urednikih in novinarjih. Pripraviti bi bilo treba tudi stran s stiki: postaviti je treba ažurne podatke in spremljati vse spremembe.

Pisanje črke

Že potem, ko smo premagali vse te korake, je treba v zahtevo »Yandex« napisati vir. Po tem bo servisni priročnik poslal vrstni red naslednjih korakov, ki jih bo treba izvesti. Potem vam bo "Yandex" povedal o opravljenem pregledu vaših dejanj.

Mehanizem

Glavna naloga službe je opisati novice. Oblikujejo jih partnerji "Yandexa". Obdelava sporočil poteka s posebnimi programi. Njihove nastavitve so takšne, da trenutno izberejo najpomembnejše informacije. Upošteva tudi pogostost navajanja ustreznih materialov. Algoritmi so zasnovani tako, da novice o istih dogodkih niso označene.


Za medije partnerstvo z Yandexom omogoča znatno povečanje prisotnosti. Širi se tudi bralsko občinstvo. Na vprašanje, kako lahko dobite na vrh novice Yandex, nastavite nabor agencij, TV kanalov. Vse informacije so temeljito preizkušene. Storitve »Yandex« so na voljo brezplačno in za plačilo.

Podroben načrt

Preden pridete v novice Yandex v vaši regiji, boste morali poslati povpraševanje na [email protected] Po tem bodo predstavniki služb sami stopili v stik. Vendar se uprava ne more odzvati na vlogo, ne da bi pojasnila razloge. Treba jePublikacija je obstajala več kot šest mesecev. V nasprotnem primeru bo zahteva ostala neodgovorjena.

Dostop do informacij

Pomembno je, da so informacije prosto dostopne. Da bi bili seznanjeni z njimi, obiskovalec ne bi smel biti zavezan k postopku registracije. Potrebno je redno zagotavljati dostop do spletnega mesta.

Vsebina

Odgovor na vprašanje, kako priti v Yandexovo glasilo, nujno vključuje zahteve glede vsebine člankov. Informacije ne smejo kršiti zakonodaje RF. Podatkov, ki prispevajo k spodbujanju medetnične sovražnosti, ne bi smeli dovoliti, ne bi smelo biti njihove podobe. Ne bo manjkalo člankov, ki kršijo pravice nekoga. V besedilih, ki niso normativna, ne bi smelo biti. Preden pridete v Yandexove novice v vaši regiji, se morate prepričati, da so besedila na spletišču novice ali analitične. Objave, promocijske objave, šale, umetniški članki niso dovoljeni.
Zlasti je pomembno, da oglaševanje ni zajeto. Konec koncev, zbiralnik novic ni sredstvo za spodbujanje nečesa, kar ni bilo. Članki so vedno preverjeni za glave vsebine. Če se izkaže, da je bilo besedilo preprosto napisano iz drugega vira, se članek šteje za dvojnik. Yandex zlahka razlikuje podobne izdelke.

Vloga vira

Vsakdo, ki ima vire z novicami, je pomembno vedeti, kako priti v novice Yandex. To bo prineslo kanal stalnega prometa. Ko bo spletno mesto registrirano v Yandexu, bo indeksacija šla dalečhitreje.
Pomembno je, da ustvarite spletno stran, ki je najbolj primerna za ljudi. Potrebno je upoštevati prvotno vsebino vira. Na primer, če je spletno mesto označeno kot vir igre, ne sme vsebovati člankov o kirurških operacijah. Vsak članek morate skrbno preveriti zaradi napak. Preden pridete v novice Yandex, se morate prepričati, da se izdelki ne dodajajo hkrati. Pomembno je, da v nekaj urah pridejo do premora. Istočasno se bo Google na prošnjo odzval s pismom, ki zahteva preverjanje pravic do spletnega mesta. Poleg tega bo treba potrditi dejstvo, da območje izpolnjuje vse druge zahteve. Tisti, ki je pogledal, kako priti v Yandex novice o svoji regiji, je vredno upoštevati, da ljudje delajo v službi. Včasih človeški dejavnik deluje tudi pri sklenitvi sporazuma o sodelovanju.

"Yandex.Den"

Zelo priljubljena storitev, ki prinaša veliko prometa v internetne vire, je postala "Yandex.Den" ne tako dolgo nazaj. Uporabniki se naročijo na vse storitvene kanale. Ocena kanala neposredno bere algoritem. Pred vstopom v novice Yandex.Dena je treba razmisliti, kako se oblikuje ocena vsakega kanala. Na to vpliva število naročnikov, njihov prirastek. Pomembno je, da se členi redno objavljajo. Upoštevano je tudi, kako se merijo. V povprečju se to zgodi s 65% vseh objavljenih člankov o storitvi. Izkušeni avtorji imajo veliko več.

Ni priporočljivo pogosto spreminjatitemo kanala. To bralci morda ne bodo cenili, nato pa se bodo začeli odjavljati s kanala. Poleg tega algoritem težko obvladuje iskanje občinstva za kanal, ki dejansko vse napoveduje. Spreminjanje teme člankov ne zagotavlja, da bo kanal na vrhu. Vrh prihaja iz najbolj priljubljenih bralcev vira. Vendar je najbolje, da kanal združite s spletnim mestom. Tudi Yandex.Den šteje za vsakega avtorja svojo karmo. To je ocena uspešnosti kanala. Maksimalna karma je 100 točk, višja pa je karma za to znamko, bolje je. Karma vsak teden upošteva več značilnosti. Torej izračun upošteva dinamiko občinstva - koliko novih bralcev je prišlo in odšlo iz prvega. Izračuna priljubljenost posameznih člankov v primerjavi s kanali, ki oddajajo na podobne teme. Obveznost je tudi periodičnost izdaje člankov. Loyate lahko vplivajo na hit člankov na vrhu. Prav tako se izračuna, kako pogosto občinstvo vstopa v "Yandex.Den" prav na članke določenega avtorja - delijo z njimi. Če karma raste, kanal pade na vrh. Kanali z najboljšo karmo "Yandex" nagrajuje bonuse - gotovinska plačila zagotavljajo vtise, katerih število se stalno povečuje.

Kdo pride v "Yandex.Novy"

Kot Yandex novice in Google se štejejo za eno izmed najbolj primernih virov za seznanitev z dogodki, ki potekajo v svetu. Preberejo jih vsi ljudje, ki opazujejo politične in družbene razmere v družbi. Uporabne so tudi za spletne izdaje,Konec koncev, od tukaj prihaja dodaten promet. Vsak dan lahko te storitve nudijo do 30.000 obiskovalcev spletnega mesta.
Značilno je, da v "Yandex.Noviny" spadajo v medije, ki zagotavljajo splošne informacije o vseh temah po svetu. Poleg tega tu priznajte in publikacije, ki objavljajo članke o socialni, politični in gospodarski temi. In to je malo verjetno, da "Yandex.Noviny" spadajo v vire, ki oddajajo na določeno temo - o živalih, hobiji, in tako naprej. Novice bi morale biti pomembne.
Zahteve so precej toge. Zato, samo najbolj kakovostnih virov spadajo v "Yandex.Noviny". Pred kratkim so v zbiralnik vključeni le viri, ki so registrirani kot mediji. Takšna zahteva je bila dodana, da bi preprečili objavo novic, na katere država ni mogla vplivati. Navsezadnje lahko država zlahka odvzame medijsko licenco, če je objavila nekaj zla. Trenutno popolnoma neodvisne publikacije, ki bi jih bilo težko pohvaliti, na "Yandex.Noviny" dejansko ne obstaja.

Sorodne publikacije