Kako prestreči SMS iz telefona nekoga drugega: programi in načini sledenja

Sledite, branje korespondence nekoga drugega ni dobro, vendar so časi, ko je to ključnega pomena. Na primer, če je bližnja oseba stopila v stik s slabim podjetjem, se je znašla v sekti ali mu grozila, vendar noče govoriti o svojih težavah. Razlogi za branje tujih dopisov so lahko različni, če se pojavi potreba, potem bi bilo odveč vedeti, kako prestreči SMS.

Oddaljena metoda

V preteklosti je bilo zelo priljubljenih več programov za sledenje na daljavo, ki ponujajo programe, ki prestrežejo SMS. Programi so bili plačani in so veliko stali, medtem ko niso opravljali funkcij sledenja in pošiljanja sporočil opazovalcu. Tudi oni niso delovali ali so pokazali napačno besedilo. Kupec takšnega programa ne more zaprositi za policijo, saj se nepooblaščeno sledenje drugi osebi šteje za kršitev zakona. To uporabljajo prodajalci takšnih aplikacij in storitev.

Kdo lahko ujame SMS na daljavo?

Pojasniti ga je treba takoj, obstajajo sredstva za daljinsko sledenje, vendar niso na voljo za preproste smrtnike. Kako prestreči SMS s telefonske številke nekoga drugega (preprost SMS, na starih mobilnih napravah) poznajo in lahko samo specialisti, ki delajo v posebnih storitvah ali hekerjih (profesionalni krekerji). Uporabljajo posebno opremo in programe, ki se ne tržijo v ta namen. Razvijajo jih sami, ali pa se ukvarjajo z njihovo izdelavostrokovnjaki. Toda tudi niso vedno sposobni prebrati nekoga drugega.

Razpoložljiva orodja in metode prestrezanja

Pomanjkanje posebne opreme in programske opreme ne pomeni, da je nemogoče izslediti bližje, zlasti če je to potrebno za njihovo korist. Če želite prestreči, morate vsaj nekaj minut dostopati do predmeta sledenja telefonu. Če je v napravi nameščeno geslo, potem le še nekaj minut, da jo odklenete - za ogled fotografij ali za poslušanje glasbe. Počakajte, da se oseba obrne in si ogleda geslo in prijavno prijavo v Messenger ali družabno omrežje. Lahko jih kopirate in pošljete na pošto, nato pa jih prenesete v ločeno datoteko in izbrišete korespondenco. Nato se lahko prijavite v Messenger ali socialno omrežje s telefona ali prenosnega računalnika in ga preberete. Druga oseba ne bo niti opazila sledenja, saj večina uporabnikov ne bo pozorna na čas, ko je sel ali socialna mreža obiskala.

Kako prestreči SMS na starih telefonih (brez dostopa do interneta)

Z enostavnim SMS-om, ki ga pošlje GSM, je težje. Če pa gre za spremljanje lastnih otrok in mladostnikov, ki niso stari 18 let, potem ne bo nobenih težav. Ker SIM kartico v večini primerov oblikujejo starši s potnimi listi, lahko vsebino SMS sporočil preverijo bodisi prek interneta bodisi s kontaktiranjem katerega koli centra mobilnega operaterja.

Spyware

Na nekaterih spletnih virih lahko ljudje, ki želijo slediti, a ne vedo, kako prestreči SMS iz drugih telefonov, kupijo programsko opremo, ki jih namesti na pripomoček za sledenje. Kljub temu, da se ta metoda zdi najbolj priročna in zanesljiva, ni treba pohiteti z nakupom podobnih aplikacij. Tudi če so programi za sledenje brezplačni, to ni izgovor za njihovo uporabo. Z večjo verjetnostjo so bodisi neuporabni ali škodljivi. Dejstvo je, da vsak program zavzema določen vir. Telefon začne upočasniti in če na pogonu ni dovolj prostora, sistem začne ponujati odstranitev enega ali drugega programa. Če lastnik naprave vidi tak program na seznamu, potem ugiba, kdo ga je namestil - potem se škandalu ni mogoče izogniti, ali namestiti protivirusni program, ki bo izklopil vse poskuse nadzora.

Aplikacije za upravljanje zaslona

Nekateri proizvajalci izdelujejo modele telefonov in tablet, ki vključujejo funkcijo sinhronizacije zaslona. Namen te funkcije je poenostaviti prenos podatkov s pametnega telefona na izhod na velikem zaslonu. Če lastnik pripomočka nima gesla za zaščito, se lahko v bližini, če je v bližini, povežete s programom za sinhronizacijo Wi-Fi ali Bluetooth. S funkcijo za sinhronizacijo lahko prestrežete SMS iz telefona in ga shranite v računalnik. Toda ta način ima eno pomanjkljivost: mobilni telefon mora imeti omogočen Wi-Fi ali Bluetooth.

Programi za lomljenje gesel

Lahko se uporabljajo podobni programisamo, če je znana prijava e-pošta, sel ali račun v socialnih omrežjih. Čeprav lahko nekateri programi takoj zaznajo prijavo in geslo, rezultat takšnega dela ni primeren za ogled e-poštnih sporočil in sporočil posamezne osebe. Ugotovitev, kateri znak je prijava, je preprostejši kot preprost. WhatsApp uporablja uporabniško telefonsko številko kot prijavo kot prijavo. Pogosto imajo lahko tudi e-poštni naslov. Vse, kar je potrebno za hiter pregled, je namenski program, širokopasovni dostop do interneta in zmogljiv računalnik. Program krekerjev ni nekaj novega. Lahko ga kupite na internetu, vendar vas bo to stalo drago. Manj kot 100 $ (6500 rubljev) normalni program ne bo stalo. Bi se morali bati poceni ponaredkov. Čas hakiranja računa je odvisen od zahtevnosti in dolžine gesla. Če znanec ne trpi zaradi paranoje, potem bo ključ preprosto, zato bo proces traja nekaj minut. To je najlažji in najbolj dostopen način za prestrezanje sporočil SMS.
Glavni pogoj za uspešno ulov SMS je anonimnost in nerazkritje tako pridobljenih informacij. Za vdor v zasebno življenje državljanov v ruski zakonodaji določa kazensko odgovornost. Torej, če ni nujno potreben nadzor, je bolje ne tvegati. Obstaja nekaj stvari, ki jih verjetno ne veste.

Sorodne publikacije