Splinter Cell: prepričanje. Sistemske zahteve, igranje

Leta 2002 je bila računalniška igra Splinter Cell predstavljena pozornost ljubiteljem prikrite akcije kanadskega podjetja Ubisoft Montreal. Igralci imajo možnost, da upravljajo z mojstrom skritih infiltracij v različnih stavbah s teroristi, posebnim agentom za nacionalno varnost ZDA Samom Fisherjem. Prvo dejanje prikrite akcije je bilo zelo uspešno in kmalu je podjetje izdalo serijo. Peti del igre je Splinter Cell: Conviction. Sistemske zahteve v tem delu, v primerjavi s prvo, so nekoliko višje. To je posledica dejstva, da z vsako novo različico stealth strelec napreduje, postane bolj impresivno, obstajajo nove funkcije in zmogljivosti. Za informacije o igranju igre Splinter Cell: Conviction in sistemske zahteve glej ta članek.


Poznavanje

Glavni lik igre, Torej Fisher, je uslužbenec izmišljene agencije "Third Echelon". Celoten pomen strelca je v skriti prodor stavbe s teroristi, ki sodelujejo pri izdelavi orožja za množično uničevanje. Fisherjeva naloga je tiho odstraniti kriminalce.
Glavna prednost junaka je njegova tajnost. Igralcem je dana priložnost, da tiho odpravijo teroristične skupine in rešijo življenja drugih ljudi.

Sistemske zahteve

Splinter Cell: prepričanje, po mnenju mnogih igralcev, je razmeroma dostopna igra. Zahteve za operacijski sistem niso zelo resne, kot se zdi na prvi pogled. Vendar, da bi bili popolnoma prepričani v računalnik in uživali v igri, je bolje, da se seznanite s sistemom in programsko opremo, ki jo je razvil razvijalec.Minimalne zahteve so Splinter Cell: Conviction. Obvezno se morajo ujemati s konfiguracijo računalnika.


Lastniki operacijskih sistemov Windows XP, Windows 7 in Windows Vista s procesorjem Intel Core2 Duo s frekvenco 1,8 GHz bodo lahko uživali v streljanju. AMD Athlonx264 je tudi 2,4 GHz. Zaželeno je, da količina RAM-a v operacijskem sistemu Windows XP ni bila manjša od 1,6 GB. Glede na trditve, Splinter Cell: Conviction je na voljo za prenos na operacijskem sistemu Windows 7 in Windows Vista z operacijskim sistemom, ki ima najmanj 2 GB in prosti prostor na trdem disku, ki je enak 10 GB. Potrebovali boste tudi grafično kartico GeForce 7800 ali Radeon X1800. Namestitev stealth strelec je mogoče z 256 MB DirectX grafiko. V skladu z optimalnimi sistemskimi zahtevami računalnika je Splinter Cell: Conviction na voljo za operacijske sisteme z grafičnimi karticami GeForce 8800 GS Radeon 4670. Glede na povratne informacije, veliko tistih, ki želijo igrati ta strelec, kupujejo licenčne diske. Obstaja tudi kategorija ljudi, ki prenesejo digitalno dostavo. Za take igralce strokovnjaki priporočajo namestitev igre pri hitrosti povezave, ki ni manjša od 1 Mb /s. Zaželeno je, da je ta kazalnik 2 MB.

Igranje

Mnogi ljubitelji računalniških iger so cenili prisotnost funkcije Mark in Execute v tem strelcu. Zdaj obstaja možnost, da nasprotnikov ne odstranimo enega za drugim.
S to inovacijo igralec opozarja na teroriste, ki padajo v vidno polje, nato pa jih vse ubije naenkrat. Za označevanje je uporaba rdeča in bela. V prvem primeru je možna fizična odstranitev. Če je oznaka bela, potem v trenutku, ko ubije sovražnika, nilahko. Desaturate Barva Funkcija omogoča sredstvo skrivati ​​v senci. Ta barva izgine in slika postane manj intenzivna. Pokrov Fire omogoča junak med snemanjem skrivajo različnih zatočišč.

Na koncu

Po mnenju strokovnjakov, je uporaba minimalnih zahtev ne pomeni, da je igra s to konfiguracijo slabe kakovosti. Tudi z minimalnimi nastavitvami strelec vedno teče in deluje v redu.

Sorodne publikacije