Najboljše televizorje z Androidom

Na televizorjih s sistemom Android je bil prvič omenjen leta 2014. V času, ko je na mednarodni razstavi IFA2014 Philips predstavil več prototipov na tej platformi. Devaysy tak načrt takoj zainteresirane potrošnike, in po nekaj mesecih že, "Google" s svojim "Nexus" začel prilagajati televizorje z Android. Potem so Sony, Toshiba in Panasonic izbrali nov trend, tj. Blagovne znamke, ki ne hranijo kruha, pa samo prinesemo tehnološki pripomoček.


Označuje seznam, ki vključuje kakovostne in najpametnejše televizorje z "Android" znotraj. Vsi spodaj navedeni modeli imajo moderno in pametno "nadev", privlačnega videza, opremljeni so z vsemi potrebnimi vmesniki za povezavo in uravnoteženi glede cene /kakovosti. Pri sestavljanju seznama je bila opozorjena na mnenja strokovnjakov na tem področju in povprečne odzive lastnikov naprav.

Sony KD-49X8307C - 49 "

Japonsko podjetje Sony se je vedno razlikovalo po izdaji vrhunske tehnologije, televizorji z Androidom pa niso nobena izjema. ponuja najnaprednejši funkcionalni, izjemno privlačen dizajn in odlično uporabnost skupaj z intuitivnim vmesnikom.
Ta Sonyjev televizor z Androidom ima najnovejši niz čipov, ki jih vodi X1 4K serija procesorjev, ki vam omogoča, da brez odlašanja reproducirate kakovostni video Ultra razred.(3840x2160rx). Tudi če izvirna vsebina ni najboljša, jo bo kompetentna funkcionalnost čim bolj približala standardu Ultra. Pri obdelavi video materiala se poveča stopnja podrobnosti in barvnega prenosa. Poleg tega vam serija televizorjev s pogonom na Android s sistemom KD-49X8307C omogoča, da se zabavate v svetu zabave z raznolikostjo in številčnostjo igralne vsebine, ki je napisana za to platformo.


Mnenje lastnikov

Kar zadeva povratne informacije o tem modelu, je vse tukaj preprosto veliko: trdno "pet" in z redko izjemo pritožb glede določanja cen blagovne znamke. Ampak tukaj je treba razumeti, da izjemna kakovost preprosto ne more biti poceni, in stroški naprav, sodeč po strokovnih ocenah, je popolnoma uravnotežen glede na ceno /kakovost.

Philips 49PUS7150 - 49 "

Blagovna znamka Phillips s televizijskimi ploščami je vedno vdihnila in dihala v hrbet Sonyja. Izdelki nizozemske blagovne znamke se znatno razlikujejo po vrednosti od istega japonskega tajkuna in hkrati kakovosti izdelka, kar pomeni, da slika na izhodu in tehnično "polnjenje", le v majhni meri prinaša Sonyjeve modele.
Predstavljena televizija, ki temelji na Androidu, uporabniku odpira veliko priložnosti, da si v 4K ogleda visoko kakovostne vsebine in porabi čas za igranje iger. Ena od glavnih značilnosti te serije je prisotnost osvetlitve ozadja podjetja Ambilight, ki ustvarja učinek prisotnosti in tako izboljša splošni vtis ogleda.

Ocene uporabnikov

Sodeč po TV-oddajah iz"Android" od Philips, nato pa nekatere kritične pomanjkljivosti nimajo serije. Številni uporabniki so poleg razpoložljivih funkcij zadovoljni s standardnim AVL nivojem, ki vam omogoča čiščenje zvočnih posnetkov iz šumov tretjih oseb in neke vrste zvočnih signalov. Nekateri ljudje se pritožujejo zaradi pomanjkanja doslednosti in nepredvidljivosti nog, ki silijo lakiran premaz, vendar tega trenutka ni mogoče kritično označiti.

JVC LT-50M640 - 50 "

Pred nekaj leti je JVC navdušil svoje navijače z dvema serijama televizijskih plošč na visokoločljivi platformi za ločljivost Android (1920x1080rh /Full HD). visoke kakovosti in lahko izboljšajo prenos barv.
Vgrajen pametni TV na platformi Android vam omogoča, da brez izjeme delate s katero koli aplikacijo v tem sistemu: video, igre, spletne storitve, torrente itd. z "Skype". Razpoložljive funkcije omogočajo, da televizor izgleda kot računalnik, z napravo pa lahko povežete različne zunanje naprave za bolj priročno uporabo. In za tiste, ki iščejo ploščo za sinhronizacijo z osebnim računalnikom ali prenosnim računalnikom, se bo ta model popolnoma ujemal, bolj pa stane skoraj dvakrat ceneje kot naprava, opisana zgoraj pri Philipsu.

Mnenje uporabnika

Lastniki so toplo pozdravili napravo JVC s svojimi odgovori. Domači potrošnik najprej oceni stroške televizorja, nato pa vse druge značilnosti. Naprava je izdanasočno in naravno sliko s prijetnim zvokom, lahko sprejme tudi vse priljubljene DVB signale, zato ni nobenih težav pri oddajanju naših kanalov.

Povzetek

Številni strokovnjaki na tem področju menijo, da je prehod televizijskih pripomočkov na platformo Android povsem upravičen. Modeli so prejeli zelo produktivni in večfunkcijski operacijski sistem, ki bo zavidal vsem pametnim pripomočkom.
Glede na zgoraj navedene modele ni kritičnih kvalitativnih zahtev uporabnikov ali strokovnjakov. Ena glavnih komponent televizorja je slika, ki je na vseh modelih zelo visoka. Prav tu je bilo treba uresničiti inteligentno kalibracijo naprave pri tovarniško izdelovalcu. Toda tudi če vam slika ne ustreza, jo lahko vedno prilagodite za vas, kar vam omogoča veliko število nastavitev. Kakšen model kupiti, se odločite samo za vas: želite 4K-slike - poiščite naprave Sony in Philips, želite prihraniti denar, in vi brez potrebe po "ultravijoličnem" - na vaši servisni plošči iz JVC.

Sorodne publikacije