Kako onemogočiti Velcom poštni predal: vse načine

Beloruski telekomunikacijski operater svojim naročnikom ponuja številne uporabne in priročne storitve. Ena od njih je glasovna pošta. S tem, ko je priključena, lahko celični odjemalec zagotovi, da ne bo zamudil pomembnega klica, tudi če mobilna naprava preneha delovati (na primer, ko je baterija izklopljena) ali prijavljena v omrežje. Če ste že ovrednotili vse prednosti te storitve, vendar jo želite iz neznanega razloga zavrniti, vam bodo informacije v tem članku koristile: podrobno vam bomo pojasnili, kako onemogočiti Velcomov poštni predal.


Opis storitve

Možnost Glasovna pošta je na voljo za naročnino na vseh tarifnih načrtih. Hkrati za uporabo ne bo treba plačati v primeru, ko gre za standardne storitve (brez priključitve paketa "Plus"). Načelo delovanja storitve je nastavitev preusmeritve klicev iz naročnikove številke na številko storitve "Velkom". Vrsto preusmeritve klicev lahko stranka sam izbere: številka je zasedena, SIM kartica se ne registrira v omrežju, naročnik ne odgovarja. Da se preusmeritev izvede v vseh pogojih, lahko izberete obliko - splošno preusmeritev. Kako onemogočiti telefonski predal na velcomu in kdaj ga boste potrebovali?

Posredovanje: kdaj se morate odpovedati?

Opozarjamo vas, da je funkcija govorne pošte osnovana na posredovanju klicev. V nekaterih primerih, tudi če se storitev redno uporablja, je to potrebnoonemogoči Treba je pojasniti, kaj se dogaja, preden vam povem, kako onemogočiti storitev glasovne pošte na Velcomu. Če se nahajate v domači regiji, se zaračunavanje za preusmeritev klicev ne izvede. Toda v gostovanju v prisotnosti pogojne preusmeritve bodo morali plačati dvakrat - tako za dohodne in odhodne klice. Če torej nameravate potovati izven svoje regije, morate storitev nekaj časa prekiniti. Kako onemogočiti glasovni predal Velcom?


Nadzor možnosti

Da bi zavrnili telefonski predal (ne glede na to, ali je storitev za nekaj časa ali večno izklopljena), je treba vse preusmeritve na številko preklicati. Kako se to lahko stori?
  • Ob dostopu do informacijske storitve naročnikov operaterja "Velkom" lahko prilagodite seznam razpoložljivih storitev v sobi.
  • Pokličite tipkovnico * 441 * 1 #. Upravljavec bo o uspešnem delovanju poročal s sporočilom SMS.
  • Nastavitve glasovnih klicev, ki jih je mogoče najti v osnovnih nastavitvah mobilne naprave, imajo tudi možnost, da onemogočijo preusmeritev.
  • Kako onemogočiti telefonski predal na podjetju Velcom (Belorusija) in ga ponovno povezati, na primer ob vračanju iz gostovanja? Uporabite lahko katero koli od zgornjih metod za ponovno uporabo glasovnega predala. V tem primeru morate posredovanje nastaviti na številko +375296000210, tako da izberete stanje, na katerem bo izvedeno. Bodite pozorni, če steČe imate novega naročnika in imate storitev glasovne pošte, je preusmeritev privzeta, če številka ni na voljo ali če nimate odgovora.

    Sorodne publikacije