Program za povečanje FPS v igrah: vsi načini za izboljšanje učinkovitosti

Mnogi uporabniki se sprašujejo, če obstaja program za povečanje FPS v igrah. Podoben pripomoček obstaja v enem vzorcu, čeprav obstaja še veliko drugih nasvetov o tem, kako povečati učinkovitost. Vredno je poznati vse, da bi si zagotovili najbolj udobno upravljanje časa.

Opis pripomočka

Program za povečanje FPS v igrah se imenuje Razer Game Booster. Pripomoček so ustvarili razvijalci iz podjetja z istim imenom, ki je specializirano za igro in posebno programsko opremo. Razdeljen je brezplačno. Vsak uporabnik ga lahko prenese z uradne strani in ga takoj začne uporabljati. Vmesnik programa je za vsako osebo izredno preprost in razumljiv.
Prvi zavihek doda bližnjice za tekajoče poti. Na drugi strani je možna izvedba podrobne diagnostike sistema. Drugi zavihki vsebujejo nastavitve pripomočka. Lahko jih pustite v standardni obliki, ker ne vplivajo na potek dela.


Načelo delovanja

Program za povečanje FPS v zgoraj omenjenih igrah je zasnovan za delo s procesi, ki potekajo v ozadju računalnika. Ni vsakdo ve, da lahko v samodejnem nalaganju sistema obstaja veliko odvečnih procesov, ki niso potrebni za dobro delovanje sistema Windows. Vsak od njih črpa del prostih virov (moč procesorja, dodeljen pomnilnik itd.)za stalno delo v ozadju.
Program za povečanje FPS v igrah v avtomatskem načinu določa vse te procese in jih izklopi za čas, ko se začne računalniška zabava. Zahvaljujoč temu se sprosti več sredstev, ki jih lahko sproži tekoči projekt. Računalnik je naložen manj in zmogljivost je povečana. Pripomoček ne spreminja kode ali drugih podobnih stvari. Procese lahko tudi izklopite, če imate določeno znanje, vendar lahko program to počne v samo desetih sekundah. Ta čas je potreben za overclock programske opreme in analizo delovanja operacijskega sistema.


Delo z igro in računalnikom

Če uporabnik ne pomaga najboljšim programom za povečanje FPS v igrah, je čas za čiščenje računalnika. Če se sistem prevroči, pomeni onesnaženje. S hitrim dvigom temperature, učinkovitosti se slabšajo grafične kartice in procesorji. Predvajalnik ima samo pogled na sistemsko enoto ali pod zadnji pokrov prenosnika. Presenečeni boste, koliko prahu je zbranih tam, kar vam ne omogoča, da bi uživali v procesu igranja.
Vsak uporabnik lahko nežno očisti umazanijo s čopičem, po tem pa očisti in preizkusi delo osebnega računalnika - presenečenje je zagotovljeno. Vsi avtorji brez izjeme omogočajo igranje na nizkih, srednjih ali visokih parametrihkakovosti. Nekateri od njih naredijo postopek namestitve bolj prilagodljiv, dodaja pa tudi možnost vklopa ali izklopa senc, globine refleksije, filtriranja in še veliko več. Če se uporabnik ne počuti gladko, je vredno te parametre zmanjšati na raven, ki jo bo sistem navadno zaznal.

Računalnik za pomoč

Če želi oseba vedeti, kako v igrah dvigniti FPS, je vredno prebrati uradne strani razvijalcev strojne opreme (grafične kartice in matične plošče). Vse znane družbe v 21. stoletju uporabnikom omogočajo prenos gonilnikov, ki povečujejo produktivnost tehnologije. Popolnoma brezplačne si lahko prenesete, vsaka oseba lahko to stori kadarkoli. Posodabljanje notranjih nastavitev železa lahko včasih pomaga več kot aplikacije za povečanje FPS v igrah.
Avtorji upoštevajo nove projekte v njih in optimizirajo naprave za ta razvoj. Poleg posodobitve gonilnikov ne pozabite, da tudi operacijski sistem odvzame veliko računalniških virov. V nastavitvah pred začetkom igre lahko nastavite največjo zmogljivost. Potem se bodo vse plošče poenostavile do največje možne mere, prav tako pa se bo sprostilo tudi več računalniških virov. Po zaključku razvedrila se lahko vse vrne v prejšnjo obliko brez škode za sistem. Metoda deluje, ker jo preveri veliko igralcev.

Sorodne publikacije