Kako naročiti kartico Yandex.Money: kako sprejeti in aktivirati pravila za uporabo kartic

Veliko ljudi uporablja elektronske denarnice od Yandexa. S pomočjo tega je enostavno plačati za različne nakupe na internetu, ne da bi zapustili hišo. Še posebej priročna torbica za tiste ljudi, ki zaslužijo denar na svetovnem spletu. V elektronski torbici iz "Yandex" so zemljevidi - virtualni in plastični. To so še bolj udobna orodja. Ustvariti jih mora vsak lastnik elektronske torbice, zato je vprašanje, kako naročiti kartico Yandex, zelo pomembno.

Virtualna kartica iz »Yandex.Grosh«

Virtualno kartico lahko izdajate samostojno v osebni elektronski torbici. Ta postopek traja le nekaj sekund. Po sprostitvi ima uporabnik številko zemljevida. Dodatne informacije o tem se pošljejo na telefonsko številko, povezano z elektronsko torbico. Kartica se izda za določeno obdobje. Ne zahteva plačila za storitev.


Navidezna kartica velja za zelo priročno orodje. Nima materialnega nosilca, vendar se ne razlikuje veliko od plastičnega primerka. Z virtualno kartico lahko plačate za različne nakupe, naročene storitve na internetu. Pomembna prednost virtualne kartice je, da vam omogoča varno plačevanje na svetovnem spletu. Uporabnik ne tvega, da bi osvetlil podatke o svojem glavnem plastičnem nosilcu.

Plastična kartica in njene različice

Plastični nosilec "Ya. Kartica jedruga vrsta kartic iz "Yandex.Grosha". Po drugi strani pa je razdeljena na 2 vrsti. Plastični mediji se lahko registrirajo in ne poimenujejo. Prva vrsta se razlikuje od drugega stroška storitve. Za kartico z imenom mora uporabnik plačati 200 rubljev za možnost uporabe 3 leta. V ne-ime plastike, stroški storitev je malo manj - 100 rubljev za isto obdobje uporabe.


Anonimni prevoznik je primeren, ker pri izbiri ni treba razmišljati o tem, kako naročiti "Yandex.Maps". Hitro se zaključi. To je mogoče dobiti v kateri koli pisarni podjetja (v Moskvi, Sankt Peterburgu, Nizhny Novgorod). Za izdelavo vizitke potrebujete čas. Narejen je približno 7 dni. Če ga želite prejeti, lahko uporabljate storitve pošte ali kurirske službe.

Več o prednostih plastičnih kartic

Takojšnja (neimenovana) kartica deluje na enak način kot plastična kopija. Samo ime lastnika nima. Zaradi tega nekatera plačila z anonimno kartico niso na voljo. Zato je priporočljivo, da lastniki elektronskih denarnic naročijo svoje vizitke. Takšni plastični nosilci so daljši, vendar nudijo več priložnosti. Če analiziramo prednosti registrirane plastične kartice, lahko ugotovimo, da:
 • Stroški servisiranja za 3 leta so majhni. Če računate, na primer, koliko je mesec storitve, potem bomo prejeli znesek 55 rubljev. Takšna kartica je veliko bolj donosna kot običajna debetna kartica katere koli ruske banke.
 • Včasih potekajo promocije, ki omogočajo, da naročite kartico "Yandex.Money" brezplačno z dostavo.
 • Bankomate je mogoče odstraniti do 10 tisoč rubljev brez provizije. Vendar, če želite izkoristiti to priložnost, morate imeti določeno denarnico.
 • Obnovljena kartica brez provizije. Za dopolnitev se lahko obrnete na Oschadbank, "Euroset", "Connect" in navedite številko denarnice zaposlenega, ki bo opravil ta postopek.
 • Kartična plačila se opravijo brez provizije.
 • Vrstni red registrirane plastične kartice

  Upoštevajte vprašanje, kako naročiti "Yandex.Maps", saj so nekatera priporočila predvidena za registracijo, prejem in uporabo. Zelo pomemben odtenek, ki ga je treba upoštevati pri naročilu plastike, je, da je registrirana kartica "Ya. Kartica "deluje z torbico. Združuje jih skupno ravnotežje.
  Kje lahko naročim "Yandex.Maps"? Ta postopek se izvaja neposredno v elektronski denarnici. Uporabnik mora izpolniti le majhen vprašalnik. Če jo želite najti v elektronski denarnici, v meniju, ki se nahaja levo, izberite vrstico "Yandex.Dengi" "Card", izberite želeno kartico in kliknite gumb "Details". Na strani lahko preberete dodatne pogoje in neposredno naročite kartico. Vprašalnik vključuje več področij. Uporabnik mora navesti priimek, ime, srednje ime (kot v potnem listu), domači naslov (dejanski naslov bivališča), prihodnje ime na kartici (priimek in latinsko ime). Po polnjenjuPrijavni obrazec je treba takoj plačati za vročitev v naslednjih 3 letih. To lahko storite neposredno iz elektronske torbice. Ko izpolnite in plačate vprašanje, kako rešiti Yandex kartico.

  Trajanje proizvodnje in dobave plastične kartice

  Na uradni strani "Yandex.Grosha" je navedeno, da je najdaljši rok za izdelavo registrirane plastične kartice 5 dni. Po izdelavi ga podjetje takoj pošlje prihodnjemu lastniku. Kako dolgo bo kartica potekala, je odvisno od oddaljenosti regije. Daljše mesto iz Moskve, kjer je sedež podjetja, daljše je dostava. O lokaciji plastike lahko izvedete kadarkoli, saj po pošiljanju na elektronski naslov pride do številke posnetka. To številko lahko preverite na mestu pošiljanja. Ko je uporabnik vnesen, se na mestu prikažejo informacije in v katerem oddelku je pismo registrirano.

  Kurirske storitve

  Dostava kartice po pošti je brezplačna. Toda za prebivalce Moskve obstaja še en način dostave - zahvaljujoč kurirju. Njegove storitve so plačljive. Če stranka odloči na tak način, da bi plastično kartico "Yandex.Grosha", nato pa na splošno, za kartico je treba plačati ne 200 rubljev, in 400 rubljev. (to vključuje stroške storitve za 3 leta in stroške dostave po kurirju). Kurirske storitve so zelo priročne. Stranki odvzamejo potrebo po čakanju na pismo, pojdite na pošto. Takoj po izdelavi kartice (približno 5 dni po tem)kurir samostojno komunicira s prihodnjim lastnikom plastike in poskrbi za najprimernejši čas dostave.

  Zamuda pri izročitvi kartice in prejemu po pošti

  Če naročite "Yandex.Maps" po pošti, lahko pride do manjše zamude pri dostavi. Podobne situacije se pojavljajo predvsem pred prazniki. Na primer, rok dobave se lahko poveča v decembru. Ta mesec je prenos po pošti vedno visok. Zaposleni nimajo časa za obdelavo vseh dohodnih pisem, paketov. Ko kartica prispe na želeno pošto, prihodnji lastnik pošlje sporočilo na poštni naslov. Poštni seznam je na voljo v elektronski pošti. Za prevzem pisma morate izpolniti sporočilo s podatki o potnem listu (številka, kdo in kdaj je izdan). Z vami mora vzeti potni list. Brez tega pisma ni mogoče dobiti. Ni vam treba čakati na obisk. Poštna pravila določajo, da se priporočena pisma lahko hranijo 30 dni. Po izteku tega roka se poštne pošiljke vrnejo na povratni naslov podjetja.

  Postopek aktivacije

  Ne smemo se bati, da se bo kartica pri dostavi izgubila in da jo bo lahko uporabil nekdo. Plastični nosilec ne more nič plačati brez aktivacije in ta postopek lahko izvede le bodoči lastnik. Na strani "Yandex.Grosha" je razdelek za aktiviranje kartice. Ta postopek se začne z vnosom številke plastičnega nosilca (16 mest) in datuma poteka.Po tem morate samo klikniti na gumb "Aktiviraj".
  Zadnji pomemben korak je pridobiti PIN (plačilno geslo). Če se številka prejete kartice začne s številkami 5189, se tajna koda pošlje na telefonsko številko. Če se številka kartice začne s številkami 5106, boste morali sami pripraviti plačilno geslo. Njegov vnos se izvaja v eni od stopenj aktivacije kartice. Nobenemu plačilu ni mogoče poslati nobenega plačila. Iz varnostnih razlogov mora ta informacija poznati le imetniku kartice.

  Spreminjanje plačilnega gesla

  Imetniki kartic pogosto pozabijo ali izgubijo svoje plačilno geslo. Kaj storiti v takšni situaciji? Če izgubite geslo, vam ni treba iskati informacij o tem, kje lahko naročite kartico »Yandex.Grosha«. Spreminjanje kode PIN ne zahteva zamenjave plastike. Ta postopek se izvaja zelo hitro - v samo nekaj klikih miške. Po spremembi gesla za plačilo lahko kartico varno uporabljate. Torej, za spremembo PIN-kode, je navodila zelo preprosta. Na strani «Yandex.Grosha» morate iti na razdelek "Bančne kartice", izberite tistega, ki ga želite in kliknite na gumb "Spremeni PIN-kodo". Če želite spremeniti geslo za plačilo, morate imeti dostop samo do telefonske številke, ki je priložena denarnici. Ko kliknete na gumb, pride do enomestnega sporočila SMS. Vnesti ga morate v ustrezno polje, da potrdite začetek postopka za spremembo kode PIN. Na naslednjem koraku morate najti novo geslo za plačilno kartico in ga shraniti. Priporočljivo je, da vstopitenekaj zanesljivih kombinacij številk. Določite lahko na primer pomemben datum, ki ga drugi ljudje ne poznajo. Datum bo enostavno zapomniti, napadalci pa ne bodo mogli prejeti plačilnega gesla, ko bodo prejeli kartico. Preprosta kombinacija številk, kot je 1234, velja za slabo možnost.
  Sodeč po povratnih informacijah, je zelo enostaven za uporabo in je koristno uporabiti plastično kartico "Yandex". Naročite ga lahko za plačilo različnih nakupov v resničnih trgovinah, kavarnah, restavracijah itd. Za dvig gotovine. Skupaj z njim lahko sprostite virtualno kartico za varno nakupovanje na internetu.

  Sorodne publikacije