Tuning "Matiza": izvirne ideje, različice, namigi

Mala in poceni avto "Daewoo Matiza" razlikuje prijazno zunanjost, velike svetlobne elemente, ki spominjajo na žaromete "Mercedes" in ozek pas mreža hladilnika, ki je skoraj neviden. Nekateri lastniki vozila poskuša, tako da ima prvotni videz in nadgraditi "polnjenje". Tuning "Matiza" se lahko nanaša na zunanjo zasnovo kabine, prenos moči in tehničnih vidikih. Na srečo, priložnosti za ustvarjalno in praktične inovacije je več kot dovolj.

Preoblikovanje telesa

Med zunanjim Prenova šteje najbolj priljubljenih modelov so naslednje manipulacija:
 • slikanje odbijač rešetke;
 • druge montažo diskov;
 • namestitev blatnikov, spojlerjev in druge dodatke;
 • izboljša optiko in obračanja signale.
 • tuning "Matiza" omogoča zunanji posodobitev ustvariti edinstveno in ena od vrste avtomobila. potrditvi Osebje stroji se lahko imenuje "dobrosrčen". Model je opremljen izrazne svetlobnih elementov, v kombinaciji z odbijačem bari v "nasmeh". Če lahko še dodatno prilagodite LED osvetlitev doseči s poudarkom na to odločitev oblikovanja. Energija, proizvedena iz označevalnih signalov, če je to potrebno off. Še posebej bo lepo izrazno avtomobilov videti v temi.

  Kaj lahko dokončno zunanja?

  Druga možnost je, da nastavite "Deau Matiz" v športni smeri. V ta namen namestite nove lopute in plastične pokrove. Aerodinamično zaveso lahko namestite tudi s posebnim lepilom. Takšna popolnost ni le estetska, ampak tudi praktična korist. Avto z zaveso je bolj zaščiten pred praskami in poškodbami, ki nastanejo pri vplivu letečega cestnega pokrivanja.
  Po želji lahko delate na posodobitvi lahkih elementov. Naredite še močnejšo razsvetljavo z vgradnjo ksenonskih žarnic. Dodatno okrasite žaromete, ki vam bodo pomagali izraziti posebne "trepalnice". Spodnja osvetlitev je zagotovljena z namestitvijo neonskih svetilk ali LED cevk, ki jih lahko enostavno namestite doma.

  Nastavitev kabine ("Deau Matiz")

  Posodobitev notranjosti avtomobila omogoča, da je bivanje v kabini udobnejše. Nekateri uporabniki samostojno spreminjajo standardno višino stola ali namestijo nove sedeže. Najpogosteje se volan nanaša na volan (namesto standardne izvedbe je nameščen športni volan). Za bolj priročno hitrost prestavite dolg oprijem menjalnika. Native gumijaste blazinice na pedalih lahko zamenjate s posebnimi blazinicami, ki povečajo površino stiskalnice in preprečijo zdrs v mokrih čevljih. Kot dodatna ureditev postavite ročaje na vrata, tesnila za izolacijo hrupa. Tudi tuning "Matīsa" vključuje zamenjavo standardnega usnjenega oblazinjenjaali variante dermantina. Pravilno izbiro kombinacije barv in sloga boste dosegli prvotno notranjost. Poleg tega je notranjost lahko okrašena z neonskimi lučmi in nekaterimi drugimi enotami.

  Uglaševanje motorja "Matiza"

  Motorna enota obravnavane avtomobilske različice 1.0 se lahko neodvisno izboljša na indikator 12 litrov. V ta namen namestite batni del in ročično gred iz "Chevrolet Aveo". Poleg tega se izvajajo številne operacije:
 • vgradnja velikega vrtilnega momenta;
 • zamenjava dušilnega ventila;
 • Namestitev druge šobe.
 • Po tako resnih izvedbah je treba elektronsko krmilno enoto čipati. Sama manipulacija izboljšuje delo elektrarne in jo združuje z vozlišči. Chip tuning "Deau Matiz" različica 0.8 ni na voljo. Vendar pa je tak motor prav tako nadgrajen. Za pridobitev dobička v območju prehoda od srednjega do visokega obratovanja bo pomagal razstaviti omejevalnik pretoka zraka. Prehod z bencinske znamke AI-92 na 95. bo prihranil denar, ne da bi spremenil slog vožnje. Poleg tega lahko polsintetično olje zamenjate s sintetičnim analogom, kot tudi namestite iridesidne svečke.

  Posodobitev tehničnega načrta

  Tehnična izboljšava obravnavanega vozila daje možnost, da se dinamični parametri prenesejo na novo raven, pa tudi zmanjša poraba bencina in poveča ravnanje. V zvezi s tem je prva prednostna nalogaelement za izboljšanje so standardni blažilniki, ki so nagnjeni k neuspehu pri potovanju po domačih cestah. S pravilno izbiro vzmeti je vozilo bolj samozavestno na poti in se ne boji "ležati policistov".


  V skladu z izjavami uporabnikov je mogoče uglasitev "Matize" opraviti z lastnimi rokami, medtem ko je vozniku na razpolago neskončno polje za realizacijo ustvarjalnih in praktičnih izvedb. Med lokacijami, ki bodo najverjetneje nadgrajene, omenjajo karoserijo, notranjost, svetlobne elemente in podvozje. Z nekaterimi veščinami lahko naredite edinstveno edinstveno mojstrovino iz majhnega avtomobila.

  Če povzamemo

  Kot kaže praksa, ni nobene meje popolnosti. Ljudski obrtniki lahko izvirno, a brezskrbno avto spremenijo v ekskluzivno in individualno enoto. Tuning "Matiza" je precej realističen za izvedbo neodvisno, ne da bi se zatekali k dragim storitvam strokovnjakov. Kljub zelo dostojni opremi avtomobila obstaja vrzel, ki z veseljem izboljšuje lastnike poceni in varčnega avtomobila.
  Zaradi sprememb je vozilo dobilo veliko dinamiko, opremljeno je z lepo osvetlitvijo, udobno notranjostjo in bolj stabilnim podvozjem. V vsakem primeru je pred nadgradnjo stroja potrebno pristopiti kompetentno, ob upoštevanju mnenja uporabnikov in strokovnjakov.

  Sorodne publikacije