Kako dodati zaznamke v zaznamke: metode in priporočila

Brskalnik - eden od pomembnih programov v katerem koli operacijskem sistemu po protivirusnem programu. Enostavna uporaba, enostaven dostop do priljubljenih in pogosto obiskanih spletnih mest z enim klikom so pomembne podrobnosti pri delu na računalniku. Ta vrsta dostopnosti in enostavnosti dajejo ploščam, shranjenim v brskalniku, shranjena mesta. Toda v različnih brskalnikih je način namestitve in popravljanja zaznamkov nekoliko drugačen.

Če se želite orientirati v brskalniku, se naučite, kako enostavno in hitro shraniti potrebne strani uporabniku, da vam bodo pomagali korak za korakom navodila, ki jih sestavite za vsak brskalnik posebej, in vključujejo načine za popravljanje zaznamkov v brskalniku in priporočila za vsakega od njih.

Kako dodati vizualne zaznamke na vaša najljubša spletna mesta v Googlu

V novih različicah brskalnika Google Chrome ni takšne funkcije, kot je »Popravljanje vizualnih zaznamkov«. Zato veliko uporabnikov ne ve, kako bi lahko dodali vizualne zaznamke Googlu.

Ko odprete nov zavihek, se na zaslonu monitorja prikaže okno z bližnjico, v katerem je osem ploščic, iz katerih so prikazane slike pogosto obiskanih strani. Ta plošča je dinamična in se nenehno spreminja ob obisku različnih strani. Mesta, ki so prikazana v ploščicah, ni mogoče popraviti ali premakniti na standardni način. Lahko se izbriše samo. Kljub temu ima brskalnik možnost ustvariti ploščo z vizualnimi zaznamki z razširitvami.

Namestitev razširitev

Če ne veste, kako dodatizaznamki zaznamki, skrbno sledite navodilom po korakih, ki vam bodo ponudila nekaj zanimivih načinov. Na prvem mestu morate priti do trgovine "Google Chrome". To lahko storite na več načinov:
 • Pojdite v meni Nastavitve in nato Napredna orodja in razširitve. Na koncu strani kliknite povezavo »Več razširitev«. Torej, boste dobili v trgovini Google Chrome razširitve, ki, mimogrede, le veliko število razširitev, aplikacij in različnih temah, ne samo iz Googla, ampak tudi iz tretjih razvijalcev.
 • Odprete lahko nov zavihek in v naslovno vrstico napišete zahtevo »Google Chrome Store«. V rezultatih izdaje pojdite skozi prvo povezavo.
 • Google Chrome Store je zelo velik, vsebuje več tisoč različnih tem, mini aplikacij, razširitev brskalnika, zato je priporočljivo, da uporabite funkcijo iskanja za lažji postopek. Na desni strani strani je iskalni niz, kjer želite vnesti iskalno poizvedbo za program Visual Bookmarks, nato pa pritisnite tipko Enter.
  Seznam za "Dodajanje zaznamkov vizualnim zaznamkom" bo vseboval veliko različnih predlogov za delo z vizualnimi zaznamki. Ena izmed najbolj zanimivih je brezplačna razširitev za hitro klicanje.

  Razširitve hitrega izbiranja - funkcija hitrega izbiranja

  S klikom na ime razširitve se odpre stran z kratkimi informacijami, tako da se poveže z mestom razvijalca. Priporočljivo je, da obiščete uradno spletno stran za podrobno študijo te razširitve, niz funkcij in zmogljivosti.Tu lahko najdete tudi spletne forume in razprave o tej razširitvi, kjer uporabniki delijo svoje izkušnje.
  Torej:
 • Pritisnite "Namesti" in počakajte, da preizkusi združljivost programske opreme.
 • Po namestitvi v okno z nastavitvami izberite slog vizualnih zaznamkov - 3D Style ali Regular.
 • Vizualni zavihki po vašem okusu

  Preden dodate Chromeovim vizualnim zavihkom, pojdite v meni z nastavitvami in nastavite Speed ​​Dial po vaših željah.
 • Tukaj lahko uvozite /izvozite zaznamke (morate ustvariti datoteko z zaznamki).
 • Prilagodite videz, ozadje, pisavo.
 • Ustvarite skupine.
 • Sinhronizirajte zaznamke z drugimi brskalniki.
 • Ustvarite in nastavite geslo za dostop do vizualnih zaznamkov.
 • Vključite pripomočke in prilagodite njihovo motnost in ozadje.
 • To je le majhen del nastavitve, ki ponuja to razširitev.

  Konfiguriranje orodne vrstice za brzi dostop Mozilla Firefox

  Brskalnik Mozilla Firefox ima zelo prilagodljivo konfiguracijsko strukturo in različne spremembe zaradi široke palete razširitev. Ena od teh razširitev je dodatek »Visual Bookmarks«.
  Kako dodati vizualni zaznamek v Mozilla? Eden od dodatkov lahko namestite v brskalnik tako, da kliknete gumb menija v zgornjem desnem kotu in izberete element "Dodatki". V iskalnem polju napišemo: "Visual Bookmarks" in pritisnite tipko enter. Na predlaganem seznamu izberite želeno razširitev za vizualne zaznamkebrskalnika. S klikom na gumb »Podrobnosti« najdete dodatne informacije o podaljšku, ki vas zanima.

  Spletni zaznamki

  Če želite vedeti, kako v Chromium dodati vizualni zaznamek, lahko isto operacijo opravite v brskalniku Mozilla Firefox, imenovanem "Visual Bookmarks Online".
 • Kliknite gumb "Namesti". Zdaj boste videli orodno vrstico vizualnih zaznamkov, ki jih lahko pritrdite na 40 kosov. Zavihke je mogoče popraviti, preklicati in zamenjati s preprostim vlekom in spuščanjem.
 • Tema oblikovanja se lahko po vaši presoji spremeni: izberite sliko ali ozadje iz predlagane standardne opreme, prenesite novo ozadje ali uporabite sliko v razdelku "Nastavitve /Posamezno ozadje".
 • Po namestitvi vizualnih dodatkov za zaznamke morate vizualnim zaznamkom pripeti določeno mesto. To lahko storite s klikom na prazno ploščico s "plus" in v polju "Address" morate vnesti naslov strani ali strani. Opis je neobvezen, toda za bolj priročno točko lahko napišete katerokoli ime, ki vam je skupno.
 • "Yandex.Browser" - Vgrajene funkcije brskalnika. Privzeto brskalnik "Yandex" odpre "odbor" s pogosto obiskanimi stranmi. Izgledajo, kot da so v drugih brskalnikih - v vrstici za hiter dostop. Toda za razliko od, na primer, Google Chroma, lahko tu popravljate strani in spletna mesta kot vizualne zaznamke. Največje število kartic lahko doseže 20.Kartice lahko povlečete in zamenjate na enak način, ki so določene na "Tab", s klikom na ikono "lock" (zaklenjena ikona "lock" pomeni, da je stran zavarovana). Če kliknete na "nastavitve orodja" v zgornjem desnem kotu vsakega zavihka, ga lahko spremenite v katerokoli drugo: dovolj je, da vnesete ustrezen naslov spletnega mesta in datum za opis.


  S klikom na novo dodani zaznamek boste samodejno preusmerjeni na shranjeno spletno mesto.

  Dodatki za vizualne zaznamke v storitvi Yandex.Brauser

  Yandex.Browser podpira nameščanje razširitev za vizualne zaznamke, ki jih je mogoče najti in namestiti s končnicami za Yandex.Brauser. Pojdite na "Meni", v oknu - "Dodatek", obrnite se na povezavo "Katalog dodatkov za Yandex.Brauser", da bi izvedeli več o informacijah o podaljšku.
  V katalogu iščemo primerno aplikacijo ali uporabimo iskanje, v katerem bomo napisali "Visual Bookmarks". Iskanje bo izdalo precej velik seznam ustreznih aplikacij in dodatkov. Odločiti se morate sami. S klikom na pripono si lahko preberete opis o tem, kako dodajate zaznamke vizualnim zaznamkom, kot tudi povratne informacije uporabnikov na koncu opisa.

  Razširitve za določanje in delo z Motix vizualnimi zaznamki

  Kot razširitev Motix.ru bomo namestili to spletno aplikacijo.
 • Kliknemo na zeleno tipko «Dodaj v Yandex.Browser».
 • Potrjujemo našo izbiro - pritisnite gumb "Namesti razširitev".
  ​​
 • Za delo z mini aplikacijo,Pred knjiženjem zaznamkov morate biti prijavljeni.

  Sorodne publikacije