Kako narediti vse velike črke v Vardo: načine

Verjetno najbolj priljubljen urejevalnik besedil, ki ima zelo širok obseg za obdelavo različnih dokumentov z besedilom, je program Microsoft Ward, ki je vključen v zbirko Microsoft Office. Zelo pomembno je, da ima "Vardo" vsa potrebna sredstva za oblikovanje katerega koli besedila. Za različne odlomke posameznega besedila lahko nastavite skoraj vsako nastavitev: barvo, velikost in vrsto pisave, vizualni učinek in uporabite velik nabor slogov, da lahko narišete napisano. V tem članku bomo razpravljali o značilnostih tega programa, pa tudi o tem, kako narediti vse velike črke v "Vardo" in obratno.

Glavne značilnosti Microsoft Warda

Vardo ima možnost, da na strani strani nastavi alinejo poravnave vrstic in odstavkov. V obrazcu, označenem z oznakami ali oštevilčenim seznamom, lahko uredite označeno besedilo. Poleg tega ima Vardo možnost razdeliti zapisane na takšne stolpce, parametre in število, ki jih je mogoče namestiti dodatno.

S pomočjo "Warda" lahko v besedilo vstavite različne risbe, napise, formule, diagrame in druge predmete. Še vedno lahko uporabite vgrajena orodja v "Vardo" in ustvarite svoje sheme in risbe. Za bolj priročno uporabo v programu so naslednje storitvene zmogljivosti: postavitev deljenja besed, način preverjanja pravilnega pisanja besedila dokumenta, postopek samodejne zamenjave različnih kombinacij znakov na želeno besedo ali besedo. Okrasite prvo stran sPriprava dokumenta za tiskanje se lahko izvede s standardnimi praznimi mesti, pa tudi z ustvarjanjem vsebine noge, polj, orientacije in postavitve strani. Poleg tega lahko pred tiskanjem naenkrat predogledate nekaj strani dokumenta.

Kako narediti vse velike črke v "Vardo"

Tukaj je majhno navodilo. Da bi Vardo naredil vse velike črke, je treba narediti več korakov:
 • Za začetek morate izbrati natisnjeno besedilo.
 • Nato pojdite na orodno vrstico in na zavihku pod imenom "Home" kliknite na gumb "Register".
 • Na seznamu izberite "All Big".
 • Tako lahko spremenite velike črke na nizu in podate ukaz za zamenjavo prve črke v besedi na glavi in ​​obratno.

  Podobno kot Ward so črke z glavo majhne

  . Če enkrat pritisnete tipko Caps Lock, ne vidite celotnega besedila. Zato se bodo, da bodo velike črke prerezane, zahtevali naslednji koraki:

 • Za začetek morate označiti del besedila, v katerem morajo biti črke majhne.
 • Nato odprite zavihek "Home" in tukaj najdete razdelek "Font".
 • Nato morate z levo miškino tipko klikniti na ikono "Aa". Ta značka je lahko odvisna od različice strežnika, ki je nameščena v računalnikurazličnih mestih, vključno z zavihkom Domov.
 • Nato pritisnite Shift + F3 ali v meniju izberite zavihek All Lines. Takoj po izvedeni akciji postanejo vse izbrane besede in črke majhne.
 • Kako narediti besedilo z velikimi črkami v "Vardo"? Ne pozabite, da se register ujema z ikono "Aa", in če kliknete nanj, lahko besedilo formatirate na pravi način: spremenite velike črke v majhne in obratno. Če veste to, potem ne bi smelo biti vprašanj o tem, kako narediti vse črke v Vardo.

  Sklep

  Program Microsoft Ward ima tako zelo veliko funkcionalnost. Lahko hitro pretvori majhne črke v večje in obratno. To je zelo pomembno in koristno za vse uporabnike bolj podrobno in temeljito preučiti vse možne funkcije tega urejevalnika besedila.

  Sorodne publikacije