Kako kupiti ali narediti žebelj v Terrariya?

Razumevanje raznolikosti izdelkov in receptov v Terrariaju lahko traja dolgo. Včasih je najbolje uporabiti namige in nasvete, da ohranite živce. V tem članku boste izvedeli, da lahko naredite žebelj v "Terrariya" in kako ga dobiti.

Opis blaga

Vreča je orodje, namenjeno za lovljenje malih živali. Stvar je bila dodana igri z posodobitvijo pod številko 123. Ujete živali lahko spustite ali jih posadite v terarij. Živali vsake vrste se lahko kombinirajo v eni celici do 999 kosov. S pomočjo natcha lahko ujameš takšne živali: zajca, veverico, pingvina, miško, žabo, zlato ribico, kresnice, raco, polža, škorpijona, kobilice, metulje in še več.


Ko ste žival ujeli z vrečo, jo imate možnost sprostiti. Če želite to narediti, premaknite ikono živali v roko in lebdite nad tlemi tako, da z desno tipko miške kliknete. Ne pozabite, da če sprostite zajce, pingvine ali zlate ribice v času krvave lune, postanejo sovražni do vas. Za lov lahko uporabite lovske napitke. Z njo bodo okolne živali označene z zeleno, ki vam bodo pomagale v temi.

Kako narediti žebelj v Terrariyi?

Vredno je takoj povedati, da tega predmeta ni mogoče strgati. Vendar pa je njihovo pridobivanje enostavno. Če želite to narediti, morate zbrati 25 srebrnikov in stopiti v stik s trgovcem. Pri prodaji nohtov bo stalo samo 5 kovancev.Tudi v igri je izboljšana različica teme, imenovane Zlata vreča. Razen dejstva, da je hitrejši in 2-krat bolj normalen, objekt lovi travo in rastline, kar vam omogoča, da samodejno ulovite kobilice in črve. Dobite ga lahko le, če izvajate Ribakove naloge. Te informacije so pomembne za mobilno različico igre. Če želite, da gnezdo v "Terrariya" na "Android" ne bo delovalo, in njegova cena je enaka 25 kovancev.

Sorodne publikacije