Pametni telefon LG L70: pregledi, specifikacije, značilnosti in ocene

Pred tremi ali štirimi leti je LG predstavil novo linijo pripomočkov, imenovanih L-Style III, ki je vključevala tri modele: L40 in L90. Po določenem času so dodali še en pametni telefon - L65. Mlajši in starejši modeli so se uvrstili v ultraproračunsko in srednjo ceno, LG L70 (D325) pa je postal nekakšna "zlata sredina". Upoštevali bomo LG L70 D325, ki je trenutno posodobljen, in ga je težko najti v prodaji na velikih spletnih straneh, vendar je še vedno mogoče, zato si poglejmo pregled pametnega telefona LG L70 (D325): upoštevajte glavne značilnosti pripomočka in njegove prednosti. in pomanjkljivost Da bi izračunali, bomo upoštevali mnenja strokovnjakov v tej industriji in preglede navadnih uporabnikov telefona.


Vsebina paketa

Naprava je na voljo v srčkani in svetlo obarvani škatli tesnega kartona. Na sprednji strani je slika samega pripomočka naslikana na ozadju slik 7. Vidite lahko bar-kode, oznake in kratke specifikacije, ki so skupne distributerjem. Več ali manj podrobne specifikacije LG L70 (D325) so naslikane na zadnji strani paketa.
Notranja oprema je dobro organizirana in dodatki "ne grizemo drug z drugim." Pravzaprav ničesar ni za prisegati. Na splošno, škatla ni mogoče imenovati poceni, in tudi po razpakiranju vrgel svojo škodo.Popolnost:
 • sam pametni telefon;
 • polnilec;
 • napajalni /sinhronizacijski kabel iz micro-USB računalnika;
 • polnilna baterija.
 • Paket je precej asketski, vendar je boljši, ker vsak dodaten pripomoček doda vrednost napravi in ​​ta domači potrošnik sploh ne potrebuje: tukaj imamo samo vse, kar je najbolj potrebno. Tako, da je treba slušalke, primer za LG L70 in druge verande je treba kupiti posebej za vaš okus in barvo.

  Videz

  Zasnova modela je bila preprosta, a hkrati prijetna. Nekateri bonusi v njej seveda niso, vendar jih ne boste imenovali poceni. Na splošno so LG-jevi klasiki postali znani in nekoliko celo optimistični.

  Zadnja stran LG L70 je sijoča ​​in večinoma gladka, zato morate biti previdni z njo. Lastniki v svojih pregledih so se večkrat pritoževali, da je pripomoček enostavno izvleči iz mokrih rok. To je v veliki meri olajšano s praktično brez teksturiranega risanja na pokrovu.

  Zbirka

  Na kakovost telefona LG L70 ni pritožb. Oblika je bila presenetljivo trdna in monolitna: brez zračnosti, vrzeli in šivov. Tlačna upogibna upornost je prav tako na visoki ravni. Na zaslonu, z močnim potiskom (brez fanatizma), se pojavijo popačenja, vendar po tem, ko vse pride do normalnega. Vse kontrole so tesno na svojih sedežih in se ne zadržujejo, kot se dogaja z dobro polovico proračunskih pripomočkov. Tilly kamera z bliskavico je pravilno zasajena in tudi ne povzroča nobenih pritožb.

  Krmilni elementi

  Lokacija gumbov in vmesnikov lahko imenujemo klasična. Na vrhu LG L70 je zvočnik, in montaža se nahaja bližinski senzor in sprednji fotoaparat. Malo spodaj lahko vidite precej velik logotip blagovne znamke, očitno tako, da lastnik ne pozabi, kakšen telefon uporablja.
  Uporabniki ob tej priložnosti pogosto niso pustili hvalevredne povratne informacije: zadnji pokrovček mesta za "oglaševanje" je poln, na sprednji strani pa želite videti samo vse, kar je najbolj potrebno in ne odvrnejo od dela. Toda podjetje ne želi ničesar slišati, serija pa ne gre za potrošnike.

  Konstrukcijske značilnosti

  Na dnu so tipke na dotik. Poleg treh znanih gumbov ima LG L70 dodaten element za preklapljanje SIM kartic. Mnenje uporabnikov o tej zadevi je dvojno in tu imamo dva enaka tabora. Nekateri se ne obremenjujejo, da odprejo osnovne nastavitve LG L70 in zamenjajo kartice, in vzamejo dodatni ključ, za katerega verjamejo. Druga, tista, ki zelo pogosto preidejo iz ene na sedem, je bila ta inovacija, nasprotno, v mojem srcu. Zaslonski del pametnega telefona je prekrit z zaščitnim steklom in v ohišju rahlo vstavljen glede na stranske ploskve. Vrhovi so dobili srebrni okvir, ki se imenuje, pod kovino. Ta odločitev izgleda zelo dobro.

  Posebne značilnosti pametnega telefona

  Na zgornji strani so standardni 35-milimetrski mini vtič z dvojnim mikrofonom, spodnji pa glavni, kot tudi mini USB vmesnik za polnjenje in sinhronizacijo z računalnikom. Na levi strani se nahajain z desne strani je ključ za izklop naprave.

  Pod pokrovom so reže za dve sim kartici in zunanji pogon. Uporabniki v svojih povratnih informacijah so se večkrat zahvalili oblikovalcem za dejstvo, da pri zamenjavi SD-kartic akumulatorja ni treba odstraniti.

  Ergonomija

  Z vidika udobja se je LG L70 izkazal le za pozitivno stran. Kontrole so na običajnih mestih in jih je enostavno doseči. Kakovost tiska prav tako ne postavlja vprašanj: ključi so jasni in intuitivni, vendar ne v tolikšni meri, da bi se naprava samostojno upravljala nekje v žepu kavbojk ali tesno zapakirane torbice. LG L70 tehta le 126 gramov, kar je povsem sprejemljivo, kadar se uporablja 45-palčni faktor. Gadget lahko enostavno upravljate z eno roko, tako za uporabnike s širokimi dlani kot za lastnike mehkih rok.

  Zaslon

  Zaslon pametnega telefona deluje na matrici IPS z največjim možnim prelivom 800 x 480 slikovnih pik, z gostoto 207 ppi. Vizualno je tu senzor za svetlobo, vendar se LG L70 ne vklopi, ker je lutka, in njegovo popolno delo je na voljo le pri starejši seriji L90. Tako morate ročno prilagoditi parametre prikaza.
  Matrika v napravi, čeprav je izvedena s tehnologijo IPS, vendar njenih značilnosti ni mogoče imenovati izjemne. Uporabniki v svojih ocenah opozarjajo na očitno pikselacijo in je vidna tudi s prostim očesom. Maksimalna svetlost in kontrast sta tudi potlačena: v sobi in v senci lahko delate dobro, vendar vsvetel sončen dan za branje informacij je zelo težko. Seveda se je tehnologija IPS počutila, vogali kočije pa na zelo sprejemljivi ravni, slika pa izgleda resnična in sočna. Lahko varno obrnete fotografijo ali gledate video posnetke v družbi enega ali dveh podobno mislečih ljudi, vendar v temnem prostoru.

  Zmogljivost

  Za zmogljivost je naprava združljiva z dvojedrnim procesorjem MSM8210, ki temelji na Snapdragon 200. Grafični del je postavljen na rami pospeševalnika AdReno iz serije 302. RAM v LG L70 je kar nekaj GB - 1 GB Na voljo samo 300-400 MB uporabnikom.
  Tudi obseg notranjega pogona ni prijeten - skupno 4 GB in nekoliko več gigabajtov shranjevanja podatkov. Na srečo lahko pomnilnik razširite s pomočjo zunanjih SD-kartic, zato ni težav. Vmesnik deluje brezhibno, brez zamud in čela: aplikacije drugih proizvajalcev se odpirajo precej pametno, da ne omenjamo vgrajenih standardnih pripomočkov in programov. Ampak resno igra teče, če in se bo izkazalo, potem bo FPS strašno potonil na visoke nastavitve grafike. Če se aplikacija sploh ne zažene, je treba zadnje zmanjšati. V zvezi z navadnimi in nepopisljivimi arkadami z ugankami z njimi ni nobenih težav: vse poteka gladko, brez zamikov, zavor in sedimentov na FPS.

  Komunikacije

  Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, je komunikacija ena od očitno pozitivnih lastnosti pametnega telefona. Sogovornik je na koncu zelo dober, za slušno prizadete pa je dodatna rezervna količinauporabniki. Vibracija je precej močna in tudi ko pritisnete tipko, se čuti dobro delo motorja, da ne omenjamo dohodnih klicev, kjer naprava teče po hoji in ne dovoli, da se izgubi pomemben klic, ko izklopite polifonijo. Impresivna je tudi glasnost zvočnika. Kakovost zvoka ni tako velika, vendar je več kot dostojna za določeno cenovno kategorijo pripomočkov. Tudi pri maksimalni glasnosti posnetki ne uidejo v kakofonijo in praktično vse stranke imajo dostojno vlogo. Seveda ni treba govoriti o basih, toda visoke in povprečne frekvence so na povsem sprejemljivi ravni. Uporabniki v svojih pregledih priporočajo, da namestite vsaj nekaj interpretativnega ekvilajzarja tretjih oseb, ker so bile lokalne osnovne nastavitve izrecno za kljukico in ne razkrivajo glasbenega potenciala naprave. Komunikacija preko brezžičnih protokolov Bluetooth in Wi-Fi nista prinesla nobenih presenečenj. Vse deluje tako, kot bi moralo, in glede na povratne informacije uporabnikov ni vprašanj. Lastniki se včasih pritožujejo zaradi enega radijskega modula, kjer med pogovorom z eno sim kartico prijatelj ni na voljo.

  Kamere

  Pametni telefon nima opaznih kamer, ki so opremljene z dobro polovico proračunskih pripomočkov. Pogled od spredaj je opremljen z absolutno skromno matrico 03 Mp in je primeren samo za izdelavo avatarjev in kakršnokoli komunikacijo z videomessererers.
  Glavna kamera je prejela 5 MP slikovno matriko. Lahko snema video in fotografije v ločljivosti 800 na 480 pik, tako daO kakovostnih vsebinah ni treba govoriti. Z dobro razsvetljavo lahko odstranite dokument z besedilom ali shranite sosednjo panoramo, toda vsi brez pomika bodo zdrsnili z zloglasnim "srčkanim".

  Samostojni čas delovanja

  Enota je opremljena z izmenljivo baterijo z zmogljivostjo 2100 mAh. To ni dovolj za bratje android, vendar nezahtevni procesor in povprečna matrika načeloma ne bosta jedla veliko. V načinu mešanja in na standardnih nastavitvah zaslona, ​​polnjenje traja približno dva dni, morda malo manj. Če uporabljate pripomoček v spontanem načinu in nastavite drsnik za svetlost zaslona na 30 odstotkov, bo baterija trajala večno in vse tri dni. Videoposnetki z visoko ločljivostjo, zahtevne aplikacije in internet z brezžičnimi protokoli bodo baterijo izpraznili v nekaj urah.
  Sodeč po povratnih informacijah, je dobra polovica uporabnikov zelo zadovoljna z življenjsko dobo baterije, še posebej, če ste preklopili iz katerekoli proračunske naprave z baterijsko močjo 1500 ali celo 1000 mAh. Poleg tega družba kot alternativa ponuja tudi zmogljivejše akumulatorske baterije do 3000 mAh. Stanejo veliko denarja, toda za tiste, ki so navajeni na uro na internetu, kot tudi igrače in gledanje videov, je to povsem sprejemljiva možnost.

  Če povzamemo

  Model L70 uglednega proizvajalca je postal dvoumen. Po eni strani imamo privlačen videz, ki ga je težko imenovati proračun, odlična kakovost izdelave in glasen zvočnik z močnim vibracijskim klicem. Po drugi strani pa voči vržejo povprečno matrico z izrazito pikselacijo, majhno mejo svetlosti z kontrastom in najšibkejši nabor čipov, kjer ni treba govoriti o zagonu resnih aplikacij, pri shranjevanju podatkov brez zunanje SD-kartice pa ne. Poleg tega se uporabniki v svojih ocenah pogosto pritožujejo nad šibkimi kamerami in pomanjkanjem senzorja osvetlitve. Seveda, veliko povpraševanje iz proračuna pametni za 6-7 tisoč rubljev je nemogoče, vendar konkurenti ne spijo. Podjetja v Celestialnem imperiju neumorno žigosajo svoje pametne naprave, po podobni ali celo cenejši ceni. Vzemite vsaj enako "Huawei" z njo "Honor" ali "Xiaomi". Torej je L70 preprosto izgubljen v proračunskem segmentu med uspešnejšimi in močnejšimi "kitajskimi", in če se kupec nahaja, potem je praviloma to pomemben podpornik blagovne znamke LG. Priporočiti ta pametni telefon splošni javnosti je zelo težko, saj je slednji postal bolj zahteven ne le za videz, temveč tudi za "polnjenje" pripomočka. In tukaj je samo o proračunskem segmentu, kjer se stroški naprav razlikujejo v 5-7 tisoč rubljih. In kitajski proizvajalci zagotavljajo uporabnikom takšne pripomočke. Mastitis podjetja so že dolgo preselila v srednji cenovni in premijski sektor, vendar še vedno poskušajo dobiti vsaj nekaj v proračunu, in izkaže se, da so zelo šibki zaradi visoke konkurence s "kitajskimi". Prednosti modela:
 • privlačen izgled;
 • odlična kakovost izdelave;
 • trenutna različica"Android" brez dodatnega trzanja;
 • Dobro trajanje baterije.
 • Slabosti:
 • povprečna matrika z izrazito pikselacijo;
 • praktično brez kamer;
 • brez svetlobnega senzorja;
 • ​​
 • skromna količina operativnega in vgrajenega pomnilnika.
 • Sorodne publikacije