Nokia Lumia Smartphone. Kako ponovno zaženem telefon, če je zaklenjen?

Kako ponovno zagnati telefon "Nokia Lumiya"? To vprašanje pogosto zastavljajo lastniki proizvajalcev pripomočkov finskega proizvajalca. Operacijski sistem Windows Phone, na katerem deluje ta naprava, se je izkazal samo na dobri strani. Deluje precej hitro, nesreče se praktično ne zgodijo. Vendar pa se včasih lebdi in to je povsem normalno. V takih primerih lastniki začnejo panike, ker se pripomoček ne odziva na pritisnjene gumbe. Toda, da bi se prej razburili, ni vredno. S tem problemom se lahko spopadete sami. "Kako?" - vprašaš. Spodaj si preberite, kako ponovno zagnati "Nokia Lumia".


Zavese telefon: prvi način za rešitev problema

Za začetek, kaj je razmisliti o "mehki" način za rešitev problema. Strokovnjaki to imenujejo "prisilno ponovno zagon". Ta metoda je primerna, če pametni telefon preneha izvajati ukaze in ni zagonskega postopka. Uporabnik mora pritisniti obe tipki za 15-20 sekund - ključavnico in "rocker" glasnosti na strani za zmanjšanje zvoka. Če je vse narejeno pravilno, zaslon ugasne. Dobesedno v eni ali dveh sekundah je naprava prikrita, kar kaže na začetek postopka. Po tem morate počakati na polno obremenitev vseh elementov in nastaviti datum /uro. Praviloma je to dejanje hitro oživljeno s telefonom "Nokia Lumia".

Kako ponovno zagnati pametni telefon: drugi način

"Hard" reboot - drugi način za rešitev problema z lebdenjempripomoček Uporabiti ga je treba le v skrajnih primerih, saj obstaja nevarnost poškodb datotek operacijskega sistema, ki bodo onemogočile napravo. Če se odločimo, ali ga bomo uporabili ali ne, naj vsakdo samostojno oceni vse možne posledice. Mnogi napredni uporabniki priporočajo varnostno kopiranje podatkov, shranjenih na telefonu Nokia Lumiya. "


Kako ponovno zagnati napravo s to metodo? Če želite to narediti, boste morali hkrati pritisniti tri gumbe - dno "rocker" glasnosti, ključavnico in kamero. Držite jih pritisnjene do trenutka, ko se začne vibracija. Po tem se sprosti gumb za zaklepanje /vklop /izklop in preostanek ostane približno 5 sekund.

Ponovni zagon pametnega telefona prek nastavitev - Tretja pot

Kaj storiti, če je uporabnik naletel na pogosto zamrznitev telefona Nokia Lumiya? Kako v tem primeru ponovno zagnati napravo? Praviloma takšnega problema ne spremljajo daljša obdobja invalidnosti, zato lahko poskusite obnoviti tovarniške nastavitve. Za to mora uporabnik odpreti meni in izbrati razdelek »Nastavitve«. Ima podpostavko "Sistem". Uporabnik mora izbrati možnost Ponastavi nastavitve telefona. Ko je aktiviran, se bo zagnal, vendar bodo vse uporabniške nastavitve izbrisane, lastnik pa bo moral ponovno nastaviti napravo.

Zaključek

Čeprav zelo redko, vendar še vedno "Nokia Lumia" zamrzne. Kakozdaj znova naložite pripomoček. Tri metode so navedene zgoraj. Če pa nobena od njih ni pomagala, ali se telefon ne odzove na pritiskanje gumbov, lahko baterijo nekaj sekund odstranite. Potem mora biti telefon v normalnem načinu. Če se to ne zgodi, priporočamo, da se obrnete na servisni center.

Sorodne publikacije