Kingdom Come Deliverance igra: sistemske zahteve, datum izdaje, splošne informacije

V igri Kingdom Come Deliverance so sistemske zahteve in približni datum izdaje zanimivi za številne ljubitelje RPG žanra. Ta projekt bo izveden v duhu realističnega srednjega veka. Avtorji obljubljajo veliko zanimivih stvari, zato celotna skupnost sledi temu projektu. Ljubitelji žanra morajo poznati vse pomembne informacije o projektu

Minimalne sistemske zahteve

Sistemske zahteve v Kingdom Come Deliverance postavljajo velik bar na osebne računalnike. Imeti mora minimalni procesor Intel i5-2500K s hitrostjo 33 Gigahertz ali ustreznimi parametri AMD. Operacijski sistem potrebuje 6 gigabajtov za zagon z minimalno konfiguracijo. Grafična kartica GeForce GTX 660 ali podobne funkcije Radeon HD 7870 bodo lahko igrali brez dodatnih učinkov v igri. V tem primeru mora biti različica DirectX 11 ali starejša kot dodatna programska oprema.


Priporočene nastavitve

Priporočene sistemske zahteve za Kingdom Come Deliverance se zelo razlikujejo od minimalnih lastnosti. Vse je posledica dejstva, da bo grafika in odprt svet, ob obljubi razvijalcev, izvedena na najvišji ravni. Za udobno zabavo mora biti procesor Intel Core i73770 z isto hitrostjo ali AMD FX-8350. RAM je 2 GB več. Problem je lahko grafična kartica, ker so avtorji trdili, da je GeForce GTX 1060 ali podobno blagovni znamki Radeon. Nameščena igra bo na trdem disku zasedla 30 gigabajtov. Začetek boje možno samo v 64-bitnem operacijskem sistemu Windows, vsaj sedmi različici. Takšne sistemske zahteve kraljestva pridejo do razrešitve bodo prisilile mnoge uporabnike, da razmišljajo o posodabljanju svojega sistema. Razvijalci ne poenostavljajo zahtevanih parametrov, saj bodo izdelali projekt razreda AAA. Še vedno je čas za uradno izdajo, zato naj bi ljubitelji žanra razmišljali o posodabljanju tehničnih parametrov v računalniku.


Zgodba in datum objave

Datum izdaje kraljestva Come Deliverance je bil objavljen šele pred kratkim. Avtorji so objavili izpust 13. februarja 2018, če ne bi bilo nepredvidenih okoliščin, ki bi jih prisilile, da kasneje preložijo izpust. To se je dogajalo iz leta v leto, saj je po zbiranju sredstev na Kickstarterju igra morala nastopiti leta 2014. Vsakič so bili prenosi, avtorji pa so sporočili, da delajo na svojih potomcih in ga bodo zagotovo sprostili. Glavni odgovorni za delo Daniela Wowerja je dejal, da bodo pokazali pravi srednji vek, ne pa pravljice v stilu drugih iger. Ta ustvarjalec je znan po svojem izjemnem pristopu. On je svet predstavil s prvim delom serije Mafia, ki že veliko govori. Zgodovina se bo odvijala v kraljestvu Češke, sedanji Češki republiki v XV. Stoletju. Smrt starega kralja je sprožila boj za prestol. Resničnega dediča ugrabijo vojaki, ki so napadli državo. Ubijajo družino kovača, kjer preživi le sin. Ta človek je glavni junak z željo po maščevanju in prinašanju pravice domovini.

Glavne značilnosti

Igra Kingdom Come Deliverance mora prevzeti vse najboljše igralne namere zadnjih let in jih pripeljati do ideala. Najprej gre za nelinearni prehod, kjer se naloge lahko izvajajo na več različnih načinov. Nihče ne navaja, da je dobro ali zlo - to bo izbira igralca. Bojni sistem je izdelan na podlagi natančnih kopij orožja, ki so ga posedovali tisti časi. To je bilo doseženo z uporabo inverzne kinematike in strokovnjakov na tem področju pred razvojem igre. Glede na zaroto, boste imeli priložnost, da se borite s svojo vojsko proti sovražnikovim enotam, lahko napadete trdnjavo ali se branite z njo. Ni velesil in magije, samo resnični svet srednjeveške Evrope. Vavura je obljubil, da bo v svojem projektu pokazal živ svet, kjer se ljudje zjutraj vstanejo, gredo na delo, skrbijo za svoje zadeve in ponoči gredo v posteljo. To mora narediti protagonist, ki bo kmalu umrl brez hrane in spanja. Prisotni v igri in razvit sistem obrtnih predmetov, lahko ustvarite napitke, orožje, oklep in še veliko več.

Značilnosti razvoja značaja

Pred? Kako kupiti ali prenesti rusko različico na PC Kingdom Come Deliverance, morate se seznaniti s sistemom črpanja. Pred začetkom prehoda ni standardne izbire za razred. Pri pridobivanju veščin se lahko razdelijo tako, da bo glavni lik postal bojevnik, bard, ropar, morilec ali pa bo šel na povsem drugačno pot. Pri tem ni potrebno črpati ene veje, saj je uporabniku zagotovljena popolna svoboda.Izberite možnosti, ki vam ustrezajo, in si oglejte, kdo ste v igri. Z osebami, ki niso igralke, lahko izkoristite svoj ugled. Vse je odvisno od vrste replike v pogovoru, ki jo je izbral uporabnik, toda prosim, da vsi ne bodo natančno določeni. Puščice in drugi predmeti v kraljestvu pridejo do razprodaje se bodo sčasoma izrabili in potrebovali popravilo. Za to se lahko samostojno naučite kobilice ali iščete obrtnike. Svet tega projekta obljublja, da bo idealen za ljubitelje kompleksnosti in srednjeveških tem, zato je treba počakati na izhod in se preizkusiti.

Sorodne publikacije