Kako spremeniti pošto v Apple ID: nasveti in triki

Za popolno delo z nastavitvami, aplikacijami in cenovno ugodnimi lastnostmi naprav Apple morate najprej ustvariti profil »jabolko«. Imenuje se Apple ID. Račun je priložnost za vsakega lastnika naprave "jabolko". Brez tega je problematično delo z iOS in MacOS. Danes bomo izvedeli, kako spremeniti pošto v Apple ID. Kako uspešna je to? Kako sprostim e-poštni račun, povezan z profilom "jabolko"?

Pravica do prilagajanja

Ali lahko svoj e-poštni naslov spremenim v Apple ID? Prva registracija "jabolčnega" profila se izvaja na določenem e-poštnem naslovu. Uporabljen bo pri odobritvi sistema. Če je potrebno, lahko uporabnik kadarkoli spremeni in uporabi elektronsko polje in geslo Eple Aidy. Glavna stvar je vedeti, kako ravnati v tem ali drugem primeru.

Metode za reševanje problema

Potrebno je spremeniti e-poštni naslov v Apple ID? Potem je najprej in predvsem izbrati, kako pravilno izvesti ustrezno operacijo. To je mogoče storiti z:
 • spletnim vmesnikom;
 • "AyTyuns";
 • mobilni vmesnik.
 • Kako ravnati, vsak se mora sam odločiti. Bistvena razlika pri uporabi predlaganih metod spreminjanja naslova Apple ID pošte.


  Spletna stran

  Najlažji in najhitrejši način za reševanje te naloge je delo z uradno stranjo Apple Aid. Z njegovo pomočjo lahko hitro upravljate račun "jabolka". Nič težkega v temne Glavna stvar je vedeti, kje iskati ustrezne odseke. Kako spremeniti pošto v Apple ID? Za izvedbo naloge je uporabniku priporočljivo narediti naslednje:
 • Odprite v kateri koli storitvi upravljanja brskalnika Apple ID.
 • Prijavite se v vprašalnik "jabolko".
 • Pojdite na razdelek "Upravljanje".
 • Kliknite na gumb "Spremembe" blizu odseka, kjer je prikazan e-poštni naslov. To je v bloku "Varnost".
 • Zdaj morate določiti novo e-poštno polje in shraniti spremembe. Samo nekaj minut - in zadeva je končana. ID "jabolka" je zdaj spremenjen.


  Mobilna naprava

  In tovrstno delovanje lahko obravnavate drugače. Na primer, z mobilno napravo, s katero naj bi deloval v prihodnosti. V tem primeru se boste morali držati zgoraj navedenega priročnika. Samo vsa dejanja je treba izvesti ne v običajnem, ampak v mobilnem brskalniku. Na primer v Safariju. Ta tehnika se v praksi ne pojavlja preveč pogosto. Šteje se, da je neprijetno. Zato se uporablja kot izjema.

  Priloga za pomoč

  Kako spremeniti pošto v Apple ID? Zadnji sprejem je uporaba specializirane aplikacije. Imenuje se iTunes. Ta pripomoček je brezplačen, vsak lastnik naprave je seznanjen z Apple. Priročnik za nastavitev e-poštnega nabiralnika bo tako videti takole:
 • Prijavite se v iTunes, pred povezovanjem v internet. Brez mreže ne bo uspelo obvladati te naloge.
 • IzvediteAvtorizirajte svoj Apple ID prek ustreznega programa. Pred tem je priporočljivo, da ga posodobite.
 • Izberite račun, ki ga želite prilagoditi.
 • Preglejte "Upravljanje profila" - "Varnost".
 • Po tem je ostalo le iskanje e-poštnega polja, nato pa v njem določite novo polje. Shranjevanje ustreznih sprememb bo spremenilo ID "jabolka".

  O podatkih pri menjavi pošte

  Ugotovili smo, kako spremeniti pošto v Apple ID. In kakšne so posledice takšne operacije? Ne morete se bati podatkov, nastavitev in prilog, ki so vezane na profil "jabolko". Ostala bodo nedotaknjena in varna. Vse, kar se spremeni, je pošta, ki se uporablja za prijavo. Če želite dobiti "čisto" Apple ID, je najbolje, da takoj registrirate nov profil. Račun bo povezan z drugim e-poštnim naslovom. Postopek registracije traja le nekaj minut.

  Sorodne publikacije