Zakaj Weber ne deluje na vašem telefonu - možni razlogi in rešitve

"Weber" je zelo priljubljen sel, namenjen lažjemu komuniciranju ljudi po vsem planetu. Občinstvo Vibera se nenehno povečuje, saj je nameščenih vedno več mobilnih naprav in pripomočkov.

Vsak uporabnik sporočila se je vsaj enkrat med izvajanjem programa spraševal, zakaj je Wiber prenehal delati na svojem telefonu. Poglejmo glavne razloge za neuspeh programa in možne rešitve težav s selom "Weber".

Napaka 495: datoteka ni najdena

Situacija, ko se številka napake namestitve Viber 495 zgodi zelo pogosto. Ta napaka pomeni, da namestitvena datoteka Weberja ni na voljo na strežniku razvijalca. Zakaj se to dogaja?


Najverjetneje je uporabnik začel prenašati namestitveno datoteko programa v času, ko je bila na strežniku posodobljena različica programa, to pomeni, da nova namestitvena datoteka še ni bila objavljena za prenos, in stara različica je bila že izbrisana. Ni potrebno panike, bolje je samo počakati in poskusiti znova prenesti program "Weber".

Pomanjkanje internetne povezave

Ne glede na to, kako banalno se sliši, je najpogostejši razlog, zakaj Viber ne deluje in povzroča napako v povezavi, pomanjkanje internetne povezave. Zato je najprej potrebno preveriti zmogljivost omrežja v drugih aplikacijah, na primer v brskalniku. Če se strani spletnih strani odprejo hitro in brez napakpovezava z omrežjem deluje pravilno in razlog ni v njej.


Če brskalnik ne prikaže strani, morate obravnavati povezavo. Recimo, da je pametni telefon povezan z omrežjem prek omrežja Wi-Fi. Iz Wi-Fi morate poskusiti preklopiti na mobilno omrežje 3G ali 4G in ponovno preveriti internet. Če težave s povezavo ne morete odpraviti, morate razumeti nastavitve dostopne točke (telefon APN ali se obrniti na mobilno podjetje), podjetja mobilne telefonije pa morajo imeti potrebno znanje za nastavitev praktično vseh telefonskih naprav. morda je bil internet blokiran zaradi pomanjkanja sredstev na računu, v tem primeru bo problem rešil polnjenje bilance.

Nepomembna različica Weberja

Obstajajo tudi manj očitni razlogi za stanje, ko Viber ni Kaj storiti z aplikacijo Weber, če ne deluje? Morate preveriti, katera različica programa se uporablja.To je lahko problem.Za rešitev problema morate posodobiti sel in ponovno testirati njegovo delovanje. Weber se nenehno izpopolnjuje, dodajajo se nove funkcije in funkcije, kljub temu pa se včasih po namestitvi nove verzije delovanja programa krši. Pogosto je to posledica napak v samem paketu, nezdružljivosti med operacijskim sistemom Android in operacijskim sistemom Android. Praviloma se te težave pojavijo v naslednjih paketih za posodobitev programske opreme. In prejizhod popravljene spremembe programa bo moral uporabiti staro verzijo sporočila, ki jo je prej prenesel na spletu.
V vsakem primeru morate prijaviti stanje v skupini za podporo, tako da razvijalec začne delati na težavi. Čim višji so zadetki uporabnikov, hitrejša je izdaja pravilne posodobitve programske opreme.

Blokiranje sporočil drugega uporabnika

Če aplikacija Weber deluje, vendar sporočila niso poslana vsem stikom, je drugi uporabnik blokiral sprejem sporočil iz tega računa. Zakaj "Weber" ne dela na vašem telefonu in kaj storiti v tem primeru? Tehnično, program deluje, samo sporočila niso poslana vsem stikom. V primeru podobne situacije je treba na kakšen drug način pojasniti razlog za blokiranje nedostopnih stikov.

Aplikacija teče nestabilno, nekatera dejanja so nepravilno izvedena.

Tako Viber ne deluje, kaj naj stori in kako ga popraviti? Možne so naslednje manifestacije okvare selnika:
 • Pošiljanje sporočil ne deluje, vendar sprejem ni brez težav.
 • Ob izvajanju standardnih dejanj se aplikacija ustavi in ​​nepričakovano ponastavi.
 • Program izda sporočilo o pomanjkanju internetne povezave, čeprav je dejansko povezava v redu.
 • Za začetek lahko poskusite znova zagnati mobilno napravo. V ta namen držite gumb za vklop /izklop namenija. V oknu morate izbrati "Reboot" in počakati, da se telefon vklopi.
  Če po ponovnem zagonu ni bilo normirano delo Weberja, bo morala ponovno namestiti aplikacijo. Če želite to narediti, morate program najprej odstraniti. Če želite izbrisati "Weber", se morate prijaviti na seznam nameščenih aplikacij, poiskati želeni element z imenom programa, ga izbrati in klikniti na gumb "Izbriši" v oknu. Zdaj lahko znova namestite messenger. To storite tako, da prenesete in namestite Viber iz Googlovega trga ali spletnega mesta razvijalca.

  Blokiranje neželene pošte s strani uprave Viber

  Razvijalec je omrežje opisal za občasno blokiranje uporabnika Messengerja. Zakaj v tem primeru Wiber ne deluje na vašem telefonu? Če je en račun množično pošiljanje sporočil skupine stikov, se Weberjeva uprava dojema kot poskus pošiljanja neželene pošte. Obstaja blokiranje odhodnih sporočil. Dohodna sporočila pridejo kot običajno do uporabnika.
  Za ponovno vzpostavitev normalnega dela z Weberjem se mora uporabnik obrniti na razvijalca in razložiti razlog za množično pošiljanje. V tem primeru se lahko uprava odloči za odstranitev ključavnice z opozorilom, da bi v prihodnje preprečila takšno situacijo. Vendar pa obstajajo tudi drugi primeri, ko je uprava sporočila za vedno blokirala račune nekaterih uporabnikov. V tem primeru obstaja samo en izhod: ustvarite nov račun s sidrom v drugo številkotelefon, ki je bil prej neregistriran v sistemu Viber.

  Tehnično delo na strežnikih Viber

  Če se analizirajo različne možne možnosti okvare sporočil in je še vedno nejasno, zakaj Weber ne deluje na telefonu, se morate v vsakem primeru obrniti na službo za podporo. Aplikacija morda ne bo delovala zaradi začasnega tehničnega dela na strežnikih, ki so odgovorni za komunikacijo prek Viberja. Podpora bo v vsakem primeru podprta, tudi če napaka ni povezana s strežniki za sporočila.

  Sklep

  Messenger Messenger, kot vsak drug program, lahko včasih deluje nepravilno. V članku so navedene glavne težave, ki se pojavijo med delovanjem programa, in odgovor na vprašanje je, zakaj ne deluje "Weber" na telefonu "Android".
  Če želite program vključiti v delo tudi za neobučene uporabnike, je v programu prišlo do zrušitev, ki jih lahko obravnavajo le strokovnjaki službe za podporo Viber.

  Sorodne publikacije