Določen z izbiro belega ali črnega iphone

Do danes je Apple zajel večino trga pametnih telefonov in drugih naprav. To podjetje narekuje svoje blagovne znamke, uvaja novosti in je vodilna na področju prodaje in čistega dobička. Prisotnost iPhonea nikogar ne preseneča, mnogi izberejo ta telefon zaradi lastne zasnove, edinstvenosti in priljubljenosti. Dejansko, zelo razumljivo za vsak vmesnik, izboljšano varnost podatkov in druge prednosti iphone med svojimi konkurenti, da je simbol 21. stoletja.

Danes je linija tega telefona postala veliko bolj dostopna kot prej. To je posledica dejstva, da lanskoletni iPhoni padajo v ceno in ni težko uganiti, da je prej izdan pametni telefon cenejši. Od zadnjih let nesmrtni klasiki črno-belih palet iphone razredčijo z novimi vmesnimi in dodatnimi odtenki. Nato bomo razmislili, kateri iphone je boljši - črna ali bela. Videli bomo, kako so se barve spremenile in kako so se uskladile z zasnovo.


Kaj izbrati - beli ali črni iPhone?

Prednostna izbira se mora zagotovo ujemati z vašim okusom, na primer, če uporabniku ni všeč bela barva, potem ga je nemogoče prisiliti, da uporablja bel iPhone. Seveda obstajajo številne razlik, ki bodo neposredno vplivale na izbiro naprave - vaš poklic, garderobo, življenjski slog itd.

Koristi bele barve

Če ne upoštevate dejstva, da statistike bele barve malo pogosteje kupujejo dekleta, potem takaBarvanje bo zanimalo vsakogar, ki želi izstopati pred njegovim ozadjem. Bela zastava označuje svojo svetlost in privlači pozornost ljudi. V praksi je treba opozoriti, da na iPhone-u ni videti zelo vidnih odtisov bele barve. Ena od glavnih prednosti te palete je popolna kombinacija z vsemi pokrovi za iphone. Zato je lahka gama - najprimernejša izbira za dekleta, v kateri ni nobenega ducata prevlek na zalogi.


Slabosti bele barve

Uporabniki, ki aktivno uporabljajo svojo napravo, vedo, da prvič črna plošča zaslona na ozadju bele sprednje plošče reže oko. Enako velja za gumb Home - prav tako je uokvirjen na več različicah. Po mnenju večine ljudi je belina manj praktična kot črna. Na hrbtni strani ohišja vidimo napake v obliki prask in odrgnin. Poleg tega pametni telefon hitro izgubi svoj edinstven videz, če ga nosi brez skrbi brez zaščitnega pokrova.

Prednosti črne barve. Slabosti

Klasična barva, ki ne bo nikoli izginila iz mode in srca tistih, ki cenijo stil in strogost. Popolnoma ustreza vsem brez izjeme, vendar je še posebej priljubljen med poslovneži. Popolnoma se kombinira z omaro katere koli kompleksnosti, okusa in celo narodnosti.
Telefon te barve je izjemno praktičen - ima komaj opazno drobljenje in onesnaženje. V bistvu, lastniki takega iPhone radi nosijo v črni, prozorni škatli ali brez pokrova. Odličnovrednost za perfekcioniste je monotonija barve. Včasih obstajajo prstni odtisi na hrbtni strani ohišja, barvna prekinitev s številnimi svetlimi pokrovi za iphone.

Alternative in njihove značilnosti

 • iPhone 4 /4S. V tej seriji sta bili dve barvi iPhonea - črno-beli. Nerjaveča kovinska obroba telefona je dobro združena z obema barvama.
 • iPhone 5s. Dodane so nove barve telesa iPhone - bela, rumena, zelena, modra, roza. Ohišje je narejeno iz trpežne plastike, se ne upogne, ko je udarjeno in pade, barva se ne odtrga. Vendar pa se v ozadju svetlih barv pogosto pojavijo praske, ki so pogosto zamašene s prahom in umazanijo.
 • iPhone 5S. Eden izmed najbolj priljubljenih modelov preteklih let. Vredno cene /kakovosti + slog. Barve - srebro, zlato, sivi prostor. “Takšne sorte barv so uporabniki tehnologije Apple zelo navdušili, zato so ti modeli začeli proizvajati ne monotone barve (črno-belo), ampak z dodatkom sivega gradiva iphone - bele in črne, ki išče sivo barvo
 • iPhone SE. Dober poskus razvijalcev in tehnologov, da se vrnejo k podobno velikemu številu razmerij iphone 5S, s samo izboljšanimi notranjimi značilnostmi, na voljo so sivi prostor, "rožnato zlato", srebro in zlato.
 • iPhone 6/6 Plus. Posodobljeno oblikovanje telesa - spremenilo zadnjo stran ohišja. Na splošno je telefon postal tanjši in še več, kar je ustvarilo nov trend za nove modele iPhone. Na voljo v srebrni, zlati barvi in ​​barvi "sivi prostor".
 • iPhone 6S /6SPlus Izboljšan model "šest" + nova barva ohišja iphone "rožnato zlato".
 • iPhone 7/7 Plus. Ohranjanje razmerij preteklih modelov, vendar se je struktura zadnjega dela primera spremenila. Model 7 Plus je revolucioniral zasnovo fotoaparata. Obstajala je razširjena linija barv - zlata, srebrna, rdeča, črna, "črni oniks", "rožnato zlato".
 • iPhone 8/8 Plus. Spremenjena zadnja stran primera. Podjetje se je odločilo, da bo barvo zmanjšalo na dva položaja. Lastniki imajo zdaj barve - zlati, srebrni, rdeči, sivi prostor. «
 • iPhone X. Popolna prenova telefona. izbirati samo med dvema barvama - črnim in sivim prostorom.
 • Povzamemo

  Ugotovitev in izbira neke vrste barve telefona ni lahko. Prihodnji lastnik se mora zanašati na svoje preference, vendar ne pozabite na nianse določene barve, njeno združljivost s pokrovi in ​​drugimi dodatki. Danes je izbira belega ali črnega iphonea malce napačna glede na novejše modele kot iPhone 5S. V tem primeru gre za izbiro svetlega ali temnega odtenka ali druge barve.

  Sorodne publikacije