Moda na "Rastline vs Zombies": pregled priljubljenih dodatkov

Kljub svoji enostavnosti je igra "Plants vs. Zombies" priljubljena med igralci. Zahvaljujoč temu je prejela veliko število dodatkov. Modovi na "Plants vs. Zombies" lahko popolnoma spremenijo mehaniko igre, dinamiko in kožo likov. Če želi oseba poskusiti nekaj novega v tej aplikaciji, mora prenesti take aplikacije.

Plant vs Zombies: zombotany mod

Zaradi te aplikacije lahko oseba spremeni vloge rastlin in zombijev. Sprememba spremeni glave znakov. Po uporabi zombi dodatek bo napad glave rastlin. Spremembe, ki so se dotaknile:
 • Animacijski znaki. Ustvarjalec je naredil kvalitativni mod za "Plants vs. Zombies 2". Vsak junak se trenira do najmanjših podrobnosti.
 • Plakati in meniji za prenos. Zombije napadajo rastline.
 • Mini igre. Tudi v majhnem vrtu je zdaj mogoče gojiti samo zombije.
 • Ta mod je eden najbolj globalnih, saj so razvijalci delali v številnih podrobnostih. V nekaterih verzijah so se zvoki zombijev in rastlin spremenili.


  Drugi dodatki

  Za "Plants vs. Zombies" ni globalnih modov. Zamenjajo nekatere podrobnosti igre. Na primer, tekstura rastline, zvoki ali vedenje zombi. Druge spremembe:
 • "kostanjevo drevo". Ta moda odstrani krompir iz lubenice. Namesto tega gre za analog kostanja. Pravilna različica igre zahteva rusko različico igre.
 • "Globalna tekstura". Ta sprememba se popolnoma spremenivizualna komponenta igre. Večini oseb je všeč ta aplikacija. Za namestitev je potrebno arhiv moda razpakirati v mapo z igro.
 • "Rusifier". S to spremembo lahko oseba popolnoma prevede igro v ruski jezik. Opis vsake rastline in zombi bo preveden.
 • S temi spremembami lahko oseba zase olajša stvari. Poleg tega namestitev dodatkov izboljša udobje igranja. Zato se mora vsak oboževalec igre seznaniti s temi spremembami. Morda boste po namestitvi želeli nenehno igrati z njimi.


  Aplikacije na Androidu

  Obstajajo modovi za "Plants vs. Zombies", ne samo v računalniški različici. Neodvisni razvijalci so jih naredili celo po telefonu. Aplikacija, imenovana Plants vs. Zombies FREE. V tej spremembi lahko oseba spremeni način igre. Izbira je na voljo med načini obrambe, pustolovščine in napada. Tudi pri modifikaciji lahko oseba aktivira način neprekinjenih valov. Zombies bo preveril igralec za trajnost. Konec koncev, ne more vsakdo prenesti celo uro valovanja. Da bi odprli nove rastline, je potrebna velika količina kovancev. Vendar pa je bila ta igra popravljena. V glavnem meniju jih lahko zasukate. Zaradi tega lahko zanimanje za igro pade. Da bi dosegli uspeh, nič ni potrebno.

  "Meinkraft": mod na "Rastline vs zombija"

  Ta dodatek združuje dve priljubljeni igri. "Meinkraft" in "Plants vs. Zombies". V spremembi igralec, kot prej, se bo branil pred zombija. Samo zdaj ima zelo velik izbor orožja. Razen tega v igripojavil se je:
 • Možnost črpanja 4-7 enot škode.
 • Veliko število zombijev.
 • Novi znaki.
 • Vsakdo lahko igra ta projekt, ker je brezplačen. Prav tako se je v njem pojavilo veliko število gob. Poleg tega so razvijalci spremenili mehaniko rastlin. Na samem začetku jih je treba posaditi in nato gojiti, tako da se začnejo braniti pred zombiji. Nečistost igre bo enaka kot v izvirni igri "Maincraft". Za igralca je izbira med 60 vrstami rastlin. Vsak lik ima svoje posebnosti. Za zanimivo igro mora oseba vaditi. Prav na to je odvisna njegova zmaga. V nasprotnem primeru lahko zombiji uničijo vse rastline.

  Sorodne publikacije