Kako onemogočiti geolokacijo na iphone: navodila in priporočila

Pametni telefon je naprava, ki je skoraj vsaka oseba. Podobna naprava ima veliko število funkcij. Eden od njih je določitev lokacije uporabnika. Ta članek vam bo povedal, kako onemogočite geolokacijo na iphone. Kakšna je ta storitev? Zakaj je potrebna? Kako ga lahko zavrnemo tako ali drugače? To je lažje razumeti, kot se zdi. Tudi lastnik izdelkov "jabolk" bo lahko poosebljal načrt.

Geolokacija je

Najprej je treba razumeti, katero storitev se razpravlja. Geolokacija je program, ki vam omogoča, da določite lokacijo naprave s pomočjo satelitskih komunikacij. To je potrebno za delo:
 • Google Maps;
 • navigatorji;
 • Storitev "Poišči iPhone".
 • Dejansko je to zelo koristna možnost. Ampak včasih le zapravlja polnjenje akumulatorja v pripomočku. Zato morate razmisliti o tem, kako onemogočiti geolokacijo na 5S iphone (ali kateremkoli drugem modelu). To ni zelo težko. Le nekaj minut prostega časa in dostopa do mobilne naprave.

  Kje najti

  Opozoriti je treba, da lahko vsak lastnik "jabolčnih" izdelkov kadar koli začne uporabljati preiskovano storitev. Lahko pa jo tudi opusti. Če želite to narediti, morate delati z nastavitvami. Kje je geolokacija na iphone? Iskanje ne bo delovalo. Pojdi nanastavitev pripomočka. V razdelku »Zasebnost« (»Zasebnost«) potrebujete element menija. Upravljanje storitev se opravi z nekaj kliki.

  Disconnect

  Kako izklopiti geolokacijo na iPhoneu? Da bi to naredili, vam ni treba imeti nobenih posebnih veščin ali znanja. Vse kar potrebujete je malo časa in informacij o lokaciji potrebne storitve.
  Kakšen je algoritem za ukrepanje? Vse poteka na naslednje korake:
 • Vklopite mobilno napravo. Počakajte na celoten prenos pripomočka.
 • Obiščite konfiguracije - Zasebnost. Ta element menija je lahko označen kot »Zasebnost«.
 • Odprite v oknu "Geolocation Services" ali "Geolocation".
 • Stikalo postavite v ustrezno polje v stanju "izklop". Če želite popolnoma opustiti uporabo storitve, morajo vsi sodelovati z geolokacijo aplikacije, da onemogočijo dostop do nje.
 • Nič nejasnega, težkega ali posebnega. Zdaj je jasno, kako onemogočiti geolokacijo na iPhoneu. Tudi neizkušen lastnik pripomočka se bo spoprijel z nalogo. Zaradi računalnika storitev ne bo mogoče zavrniti. Ali je mogoče izklopiti funkcijo iPhone Find iPhone v aplikaciji iCloud. Ampak za delo geolokacijo, zavrnitev iskanja pametni telefon na zemljevidu ne bo vplivalo.
  V skladu s tem je samo en resničen in učinkovit način za zavrnitev lokacije pametnega telefona na zemljevidu. Obravnavali smo, kako izklopiti geolokacijo na iPhoneu. Vsi ti ukrepi bodo pomagali uresničiti načrt v življenju. Lahko se odjavite oduporabite geolokacijo v posebnih aplikacijah. Če želite to narediti, morate v razdelku »Geolocation Services« onemogočiti nekatere programe.

  Sorodne publikacije