Kaj so goljufije Half Life 2?

Half Life je eden izmed najbolj priljubljenih strelcev na svetu, katerega tretji del se veseli vsega. In čeprav se ne sprosti, boste morali ponovno pregledati celotno serijo, da boste dobili vsak primerni užitek. Vendar pa v tem članku ne bomo govorili o prehodu te ali tiste epizode. Tukaj boste izvedeli o goljufijah Half Life 2. Takoj bodite pozorni, da so kode enake za vsako epizodo igre, vendar jih morate za vsakega posebej aktivirati. Ampak ne smete teči naprej. V tem članku boste izvedeli vse o Half Life 2 goljufa v redu.

Spreminjanje datotek

Prva stvar, ki jo boste morali storiti, da boste začeli uporabljati goljufije Half Life 2, je spremeniti nekatere datoteke iger. Razlog je v tem, da je privzeto privzeta nastavitev konzole, ki jo uporabljajo razvijalci pri testiranju projekta. Tam morate vnesti kode, vendar ne boste uspeli, dokler ne pridete do ene zelo pomembne datoteke v mapi z igrami. Seveda gre za konfiguracijsko datoteko z imenom config.cfg. Tukaj boste našli vse konfiguracijske informacije o odjemalcu igre, in če ste v postopku programiranja, lahko celo spremenite določena mesta. Vendar pa je ta članek o goljufijah za Half Life 2, zato druge teme ne bodo kršene.

Zato morate najti vnos con_enable, ki je odgovoren za vklop in izklop konzole. Vrednost je nastavljena na nič, kar pomeni, da je konzola vklopljena. To vrednost morate spremenitina enoto, nato shranite spremembe in zaženite igro.

Kje napisati goljufije?

Naslednje zelo pomembno vprašanje je, kako vnesti kode za Half Life 2: Epizoda 1 in druge epizode tega dela? To je precej preprosto: če ste v konfiguracijski datoteki aktivirali ukazno mizo, morate klikniti na gumb "~" in ukazna miza se bo pojavila istočasno. Če se to ne zgodi, pojdite na nastavitve in preverite, kateri gumb ste dodeljeni klicu konzole. Po privzetku je to tilda, če pa ne deluje, obstaja možnost, da je vaša stranka drugačna od prvotne.

Torej, ko pokličete konzolo, lahko vnesete goljufa, ki jo želite v njem, potem pa se samodejno aktivira v igri, kajne? Tako je tudi v drugih igrah. V tem primeru boste morali vnesti ukaz sv_cheats in nastaviti vrednost "1". Dejstvo je, da lahko v konzolo vnesete različne neškodljive ukaze, spremenite npr. Velikost pogleda. Ampak, da začnete uporabljati goljufije Half Life 2: Episode 1, boste morali vnesti ukaz, ki aktivira način goljufanja.

Goljufije za igro

Najbolj priljubljen goljuf je bog, s katerim postane vaš igralec neranljiv, to pomeni, da ne dobi nobene škode. Obstaja še ena različica tega kodeksa - Buddha, po katerem boste oškodovani, toda ko vaše zdravje pade na nič, ne boste propadli. Če želite dobiti vse orožje, ki je na voljo v igri, boste potrebovali impulzno goljufanje 101. Po želji lahko vnesete tudi kodo ai_disable.premikate, napadate ali komunicirate z vami. No, seveda, ne morete storiti brez noclip in notarget kode, ki vam omogočajo, da sprehod skozi stene in da ste nevidni.

Sorodne publikacije