Bari s temnimi dušami: Ornesthean Dragonfly

Drakonobrests Ornstein je eden najlepših šefov ne samo v prvem delu Dark Souls, ampak tudi v celotni seriji. To je tisti, ki naredi celo najbolj izkušene igralce, da raztrgajo lase na glavi in ​​razbijejo tipkovnico v napadu besa. Zakaj se to dogaja? Odgovor na to vprašanje je spodaj.

Opis

V Dark Souls Drakonoobreets Ornshtein je šef lokacije Anor Londo, ki varuje sobe Princess Guinevere. Sodeč po njegovem vzdevku je uspel izstopiti v vojni z zmaji. Poleg tega, ko je preučil opis nekaterih tem, lahko ugotovimo, da je Ornstein kapetan gvinejskih vitezov. Mimogrede, od vseh štirih jih je mogoče najti v igri.
Drakonsko je oboroženo z dolgim ​​kopljem, ki je poleg tega škodljivo za strele. To je dovolj hitro, in če je potrebno, se lahko hitro premaknete na nasprotnika, s pomočjo skoka za to.


Značilnosti

Zdi se, da Drakonoobreets Ornshteyn ne bi smel povzročati težav. Toda v resnici ni vse tako preprosto. Dejstvo je, da se boste morali boriti ne z enim šefom, ampak z dvema hkrati.
Partner Ornsteina je Kat Smoke, ki je kljub svoji velikosti tudi zelo motoriziran. Hkrati se oba šefa medsebojno zavaravata, zato se lahko osredotočite na boj proti enemu od njiju in zlahka preskočite udarec z drugega. Druga značilnost te bitke je, da po zmagi enega od nasprotnikov vse postane težje. Torej šef, ki je preživel, prevzame moč od svojega partnerja in prejmenekatere njegove sposobnosti.

Taktike

Medtem ko drakonobrests Ornstein in Kat Smoo živita, morate hkrati slediti dvema sovražnikom. Samo da bi se izognili škodi in zmagali v bitki. Prav tako se v nobenem primeru ne vozite v kotu, sicer se šefi od tam ne bodo pustili.


Če ste začetnik, je priporočljivo uporabiti ščit s popolno fizično poškodbo in dobro zaščito pred strelo. Blokirajte sovražne napade in nato udarite nazaj. Ni priporočljivo narediti več kot enega ali dveh napadov naenkrat. V primeru, da ste poškodovani, pojdite na enega od stolpcev, ki se nahajajo okoli območja arene, in šele nato uporabite Estus. Poskus zdravljenja na odprtem prostoru bo verjetno pripeljal do vaše smrti. No, in končno, morate takoj izbrati šefa, ki ga boste najprej ubili. Dejstvo je, da po padcu enega od sovražnikov drugi v celoti povrne svoje zdravje, zato ga je brez smisla premagati.

Nagrada

Za zaščito podatkov o šefih je zagotovljen bonus.
 • Če Drakonboretz Ornstein propade drugi, boste prejeli njegovo dušo, kot tudi Prstan z levom, ki daje bonus nasprotnim napadom.
 • Če drugi umre Smoke, potem boste kot nagrado dobili samo njegovo dušo.
 • Poleg tega, ne glede na končnega šefa, boste dobili 50.000 duš in človeštvo.

  Opombe

  Obstaja več trikov, ki pomagajo ublažiti bitko s šefi:
 • Najboljše od vsehuporabite orožje z veliko izgubo za en strel. Lahko je na primer meč ali helebard črnega viteza z izboljšanjem do +5.
 • Druga oblika zmagovalca Ornsteina je zaželena za napad, ki stoji med nogami.
 • Super-smoo mora biti pretepen in stoji za njim.
 • Tudi če se odločite za uporabo ščita v boju, je najbolje, da vzamete Havelov ščit.

  Sorodne publikacije