Kje živi Ivangai in je dosegel takšen uspeh?

Ime tega ukrajinskega video blogerja je znano skoraj vsem državljanom. Marca 2013 je registriral svoj kanal in se začel vzpenjati do slave. Doslej velik del občinstva mlade zvezde ne ve, kje živi Ivangai. Poskusimo pojasniti to temo.

Prvi koraki

Ivan Rudskaya je utelešenje ameriških sanj. Tip iz vasi, kjer je živelo manj kot tristo ljudi, bi lahko postal milijonar zaradi lastnega vonja. V mladosti je prejel darilo od staršev video kamere in od njih se ne strinja z njo.


Leta 2013 v okolju spletnega dnevnika ni bilo veliko konkurence in je igralo vlogo pri karieri mladega ukrajinskega fanta. Ivanga je ustvaril svoj kanal z namenom, da bi zasedel vesoljske plese. Prvi videoposnetek z naslovom "Pesem o Zadroti" občinstvo ni cenilo. Zdaj brskajo, da bi videli, kako je deček živel, preden je postal najbogatejši bloger CIS. Naslednja dela so bila posvečena igri Minecraft. Mladi igralci se začnejo naročiti na kanal, do leta 2014 pa ima mladenič že svojo publiko. V tem trenutku še vedno ni dvoma, kje živi Ivangai.

Japonska

Spomladi leta 2015 deček gre v Sapporo na univerzo. Na kanalu Ivange se začnejo pojavljati posnetki o življenju Japoncev in njegovem življenju v tej čudoviti deželi. Občinstvo zanima ta format, število bralcev pa se povečuje iz dneva v dan. Pomembno vlogo ima poznanstvo z Mariano Rozhkova. Deklica je dolgo živela na Japonskemsanjal sem o osebnem spoznavanju z Ivanom. Po srečanju so začeli aktivno komunicirati in se kmalu prijavili.


Selitev v Rusijo

Po letu in pol so podatki, da se je Ivangaj preselil v Moskvo. Univerzi je vrgel vse sile za razvoj kanala. Do takrat je imel že več kot 7 milijonov naročnikov in je samozavestno zajel prvo mesto med blogerji. Vaš blogger vsebine poskuša narediti izvirnik, vsaka izdaja spremlja množica komentarjev. Vendar pa po analizi zgodnje ustvarjalnosti fanta lahko enostavno vidite plagiatorstvo iz tujih kanalov. Sledi ljubljeni v prestolnici in Mariana. Ne živijo skupaj, toda običajni videoposnetki se pogosto vzamejo v stanovanju, kjer živi Ivangai.

Ljubezen do kamere

S prihodom bloggerja je zanimanje dekleta za njegov kanal večkrat naraslo. Naročniki (večinoma mladi) so bili radovedni glede razvoja njihovega odnosa. Skupna raba videoposnetkov zbira na milijone pogledov in več deset tisoč podob. Hkrati pa se uporabniki pogosto postavljajo vprašanja, kako stara je Ivanga? Ker ima Mariani le petnajst, in tesni odnosi ne morejo biti z njimi. Deček, star 21 let, začenja obtoževati pedofilijo, vendar mladi ne posvečajo pozornosti valu negativnosti. Izzivi, različni tematski videi in potovanja postajajo glavna vsebina ljubiteljev fantov.

Nova zvezda

Na podlagi priljubljenosti ljubljene Mariane je postala ena najbolj priljubljenih blogerjev. Čez nekaj mesecev je50.000 naročnikov se poveča na 5 milijonov ljudi. Njegova vsebina je namenjena dekletom in je preveč čustvena tudi za otroško občinstvo. Deklica je obtožena prekomerne ukrivljenosti in splava, vendar Rožkov ne sprejema kritik s strani ušes. Med najstniki postane pravi idol. Kljub temu je kmalu na njej, da ugotovi, kaj je resnično zdravje in spletno ustrahovanje.

Gap

Oboževalci niso imeli časa, da bi uživali v čudovitem Marianovem posnetku, imenovanem "Idioti", saj se je izkazalo, da je mreža vedela, da je fant z njo prekinil vse odnose. V intervjuju je dejal, da se niso združili v naravi in ​​za nekaj časa praktično ne komunicirajo. Prav tako je fant rekel, da je kupil vozovnico za Japonsko in od takrat nima ničesar opraviti. Vendar so naročniki zanemarili te izjave, govorice o številnih izdajah deklet. V tistem trenutku nihče ni vedel, kako se počuti Mariana in kje živi. Ivanga svojih dejanj ni pojasnil. Val negativnosti je preplavil mladega blogerja, njen kanal se je pravkar utopil v dislaysih in neprimernih komentarjih. Nekaj ​​dni kasneje je Mariana posnela video posnetek, v katerem je pojasnila razloge za razpad in prosila, naj jo pusti pri miru. Toda to je povzročilo še večje razburjenje in povzročilo nadlegovanje. Od tega trenutka je minilo več kot leto dni, toda dekle ni moglo vrniti zvestobe dela svoje občinstva.

Diamantni gumb

V jeseni leta 2016 je vodstvo pri gostovanju videlo, koliko podpisov v Ivangaiju na "Utube". Število je preseglo 10 milijonov in postal je lastnik gumba Diamond. Hkratinajbolj priljubljeni bloger piše svojo prvo knjigo. Ta pisana izdaja v mehkem ovitku je bila všeč mladim fanatikom. Veliko fotografij, vprašalnikov in vprašalnikov - kaj še potrebujejo mlada dekleta? Skupaj z velikim uspehom je prišel denar. Oglaševanje na kanalu pri Ivanu je stalo veliko denarja. Težko je reči, koliko dobi fant, vendar po grobih ocenah vsaj milijon dolarjev na leto. Tudi za glavno mesto, kjer živi Ivangai, se zdi ta znesek izjemen, glede na to, da je blogger v zadnjem času redko izdajal nove videe in je zadovoljen s svojimi privrženci. Trenutno fant še živi v Moskvi.

Sorodne publikacije