Bandicam: nastavitve programa

Bandicam je program, katerega namen je snemanje videoposnetkov z monitorja. Vendar, kot v vsakem drugem programu, ga uporabnik morda ne razume. Čeprav je vmesnik Bandicam preprost, se pojavijo takšne situacije. V tem članku bomo podrobno preučili program Bandicam. Nastavitve so konfigurirane na standardni način, tako da lahko vsak, ki je prebral ta članek do konca, zlahka razumejo v vsem opisanem gradivu.

Kje lahko prenesem Bandicam?

Toda preden govorimo o konfiguraciji Bandicama, se morate najprej spomniti, kje lahko prenesete program. Ta predstavnik programske opreme je zelo priljubljen, viri, iz katerih ga je mogoče prenesti veliko, tako da večina uporabnikov naredi veliko napako.


Dejstvo je, da so številni kloni uradnega programa okuženi s škodljivim Z. To je zelo preprosto pojasnjeno. Ker je program dosegel uspeh pri povprečnem potrošniku, so napadalci takoj opazili, kam naj namestijo svoje viruse. S prenosom programa z uradne strani uporabljajo v njem zlonamerno kodo in spremenjeno različico razširijo na drug, nezanesljiv vir. Torej, da ne bi postali žrtev vsiljivca in da ne bi okužili računalnika z virusi, je najbolje, da ga prenesete s uradne spletne strani razvijalca.
Zdaj, po kratkem uvodu, lahko neposredno govorite o Bandicamu. Nastavitve programa bodo razvrščene v vse podrobnosti, tako da nihče ne bo pustil vprašanj.

Nastavitve prejšnjega snemanja

Prvič, v Bandicamu je treba konfiguracijo konfigurirati z zavihka FPS. Grobo rečeno, to vpliva na vmesnik, ki bo prikazan med snemanjem. Poleg tega nekatere točke parametrov neposredno vplivajo na delovanje računalnika.


Torej, kaj morate storiti, da pravilno nastavite hitrost sličic? Najprej pojdite na zavihek z imenom FPS iz glavnega okna programa. Že na njem poiščite polje za kljukico, poleg katere je napisano "Položaj na zaslonu". Z označevanjem določite mesto, kjer bo poleg njega prikazan isti kazalnik stopnje sličice. Mimogrede, lahko takoj določite vročo tipko, po kliku na katero se bo ta indikator pojavil ali izginil.
Če se malo spustite pod stolpec "Limit FPS", lahko nastavite isto omejitev tako, da označite polje poleg istega parametra in nastavite omejitev v polju poleg njega. Če je vaš računalnik nizke porabe, je priporočljivo, da nastavite 30 FPS, če je obratno, nato pa 60 slik na sekundo. Če želite nastaviti omejitve šele, ko začnete s snemanjem, potrdite polje poleg »Samo pri zajemu«, to je parameter, ki je odgovoren za to. Na splošno gre za to, da vam povem o prejšnji nastavitvi za snemanje videa z monitorja v programu Bandicam. Nastavitve, ki bodo nadalje izvedene, bodo vplivale na že pomembnejše parametre, ki neposredno vplivajo na kakovost snemanja in sam zapis.

Prilagodite avdio in video

Torej je Bandicam za igre na srečo zdaj razburjen tako enostavno, kot je.ugibati, ravno za te namene se ta program najpogosteje nalaga. Določena nastavitev se začne tudi z glavnega zaslona programa. Samo tokrat morate iti na zavihek z imenom »Video«. Ne glede na to, kako čudno je bilo, ta zavihek ne prilagaja samo videa, ampak tudi zvok.
V vmesniku video nastavitev ni nič zapletenega. Prva stvar, na katero morate biti pozorni, je stolpec "Snemanje". Tukaj z označevanjem elementa "Start /Stop - Hotkey" določite isti ključ. Med igro jo pritisnite, video se bo začel snemati, nato pa ga ponovno pritisnite, da ga dokončate. Druge postavke v tem stolpcu lahko prekličete, ker jim ni treba nastaviti Bandicam za pisanje iger.
V istem grafu pritisnite gumb za nastavitve, pred vami se bo pojavilo okno. Označiti mora "Snemaj zvok" in na prvem spustnem seznamu izberite ime zvočnikov. Stolpec "Dodatna naprava" določa mikrofon za snemanje zvoka. Ta element lahko preskočite, če se ne želite posneti sami. To je vse v redu, nastavitev zvoka in videa je končana. Seveda je na voljo veliko nastavitev za razhroščevanje, vendar so vse prvotno nastavljene tako, da zagotavljajo bolj ali manj kakovostno snemanje. Kar se tiče izboljšanja, se pogovorimo o tem kasneje.

Izboljšamo kakovost fotografiranja

V Bandicamu so parametri, ki vplivajo na kakovost fotografiranja, na istem zavihku - Video. Najdete samo graf "Format". Tam kliknite gumb "Nastavitve". Okno se mora osredotočiti natakšne postavke:
  • format datoteke;
  • velikost;
  • FPS;
  • kakovost;
  • bitna hitrost;
  • frekvenca.
  • Za izboljšanje kakovosti videa morate nastaviti najvišje nastavitve za iste parametre, kot so navedene. Razen formata datoteke je treba izbrati AVI.

    Sorodne publikacije