Kaj je bolje - "Android" ali "Eple": funkcije, funkcije in pregledi

Vsako leto najbolj priljubljeni operacijski sistemi telefonov postajajo bolj podobni drug drugemu. Omeniti je treba, da najemanje in obdelava idej ni nekaj čudnega. Niti Apple niti Google nista presenečena. Takšnega rivalstva jih ne zmedejo. Oba sistema imata lastne navijače. Kaj je bolje - "Android" ali "Epl", poglejmo še dlje. Opozoriti je treba, da imajo veliko število navijačev, ki ne morejo poimenovati koristi operacijskih sistemov. Vendar pa morate ugotoviti, kateri trenutki bodo najbolj optimalni za uporabnike. Upoštevajte zmožnosti operacijskih sistemov in ne telefonov, ki so posebej zasnovani za določeno programsko opremo. Opozoriti je treba, da je iOS zdaj najbolj priljubljen, a za kaj gre? Ali bo imela dovolj argumentov, da bi postala veliko boljša od stabilnega Androida? Torej, odgovorite na vprašanje: Kateri je boljši za pametni telefon - "Android" ali "Epl"?

AppStore

Google že dolgo poskuša dohiteti kakovost aplikacij AppStore, vendar še vedno ne uspe. Prej je program najbolj kakovosten in prijeten programski imenik. To ni celo število aplikacij, nasprotno, v tej trgovini, so veliko manjši od trga Android. To je zlasti v zvezi s kakovostjo gospodarskih javnih služb, pa tudi s trgovino kot celoto. Torej bi morali razmišljati o tem, kaj je bolje - iPhone ali Android?


Proizvajalec redno pregleduje trgovino, tako da tukaj ne morete najti virusov in zlonamerne programske opreme. Zaradi te aplikacije za Androidveliko manj od opisanega, ker slednji nima tako velikega števila nepotrebnih programov. Treba je omeniti, da je Android bolj nagnjen k virusu. Ne moremo reči, da so vsi prišli skozi Google Play, vendar je dejstvo, da sistem ni zaščiten, dejstvo. Prav tako je treba opozoriti, da veliko programov kakovosti najprej pojdite na iOS, šele nato razvili analogi za Android.

Kot da zagovorniki Androida niso občudovali tega sistema in niso poskušali prepričati, da je Google Play optimalen, če pa v tej številki izberete, kateri telefon je boljši - "Android" ali "Epl" dati prednost slednjemu.

Priročnost in enostavnost vmesnika

Tisti, ki že dolgo uporabljajo Android, so prepričani, da nič več kot ta operacijski sistem ne obstaja. Obstaja tudi veliko pripomb, da so ljudje, ki ne morejo hitro ugotoviti v tem OS, milo rečeno, neumni. Vendar je treba opozoriti, da je v resnici veliko lažje razumeti sistem iOS za starejše in otroke. Android je zelo prefinjena "operacija", ki jo lahko hitro rešuje le oseba, ki je že obravnavala podobno vdelano programsko opremo.

Boljša možnost

Ko govorimo o tem, da je bolje - "Android" ali "Eple", ki opisuje to vprašanje, je treba reči, da je drugi enostavnejši. Ima en gumb in nobenega drugega menija. Ni dodatnih funkcij, kot tudi dodatnih tipk. Za naprednega uporabnika bo to povzročilo nelagodje, toda za tiste, ki so šele začeli obvladovati pametne telefone, poznavanje operacijskega sistemaAppleov sistem bo veliko enostavnejši.
Obstajajo pa nekatere pomanjkljivosti. Vsako leto si ta dva sistema izposojata minuse in pluse. Na žalost je ena od najnovejših različic iOS-a "navdušila" vse svoje uporabnike z veliko napakami in je bila značilna za nestabilno delo. Če govorite o Androidu, potem je praviloma bolj prilagodljiv, in da bi popravili nekatere napake, je dovolj, da namestite ukazno lupino tretje osebe. Vendar, če jih primerjate s preprostostjo vmesnika, potem je Apple opazno boljši.
Podpora za različice operacijskega sistema
Če je za osebo pomembno, da podpira nove različice, potem pravi, da je bolje, Android ali Apple, pa slednji spet presega "zelenega človeka". Ena od prednosti operacijskega sistema iOS je posebna prednost. Gre za dejstvo, da je mogoče novo različico postaviti tudi na tiste naprave, ki so izšle pred tremi ali štirimi leti. Za Android je to resnično neznosno razkošje. Torej bi morali razmišljati o tem, kaj je najbolje - "Android" ali Apple? Nexus ima operacijski sistem, za katerega je posodobitev najpogostejša, vendar se ne more pohvaliti s tako dolgo podporo. Če govorimo o velikem številu proizvajalcev, je treba opozoriti, da praviloma ne želijo namestiti na proračunske modele najnovejšo različico operacijskega sistema.

Statistika

Opozoriti je treba, da se trenutno na iOS-u izvaja približno 80% vseh Eplovih telefonov, ki so jih kdaj izdali. in približno 5% uporabpredhodne spremembe operacijskega sistema. Ko govorimo o tem, zakaj je bolje izbrati Android namesto iPhonea, je treba opozoriti, da trenutno skoraj vsaka deseta naprava, ki deluje na Androidu, še vedno deluje na firmware, ki je izšel leta 2012. Zdaj približno 31% uporabnikov uporablja "Marshmallow" in malo manj kot najstarejši Lollipop.

Pomanjkanje nepotrebne programske opreme

Več brskalnikov, dve ali tri aplikacije za shranjevanje, protivirusni program, storitev, ki ne deluje pravilno, nekoristen bralnik knjig, 10-dnevni urad za naročnino, približno 5 nezanimivih iger, stranke Kitajski socialnih omrežij, kot tudi uporabo, glavna stvar - pripomoček, ki čisti spomin. O katerem operacijskem sistemu se trenutno razpravlja? Seveda Android. Trenutno je ta niz standard za tablične računalnike in pametne telefone, ki delujejo na tem operacijskem sistemu. Še posebej, ko gre za proračun in srednji segment.
Veliko proizvajalcev skuša upravičiti pomanjkanje lastne lupine, zato namestite v sistem vse več programske opreme za smeti. V skladu s tem, vsaka oseba na vprašanje, kaj je bolje - "Android" ali "Epl", bo odgovor, da Apple, saj iOS ne izgleda tako. Tu je nameščen samo minimalni obseg aplikacij, poleg tega pa je večina dovoljeno odstraniti iz namizja. Če potrebujete nekaj drugega, lahko obiščete uradno trgovino in jo prenesete. Uporabnik se bo sam odločil, kaj bo odvzel ves prostor v spominu. Ni mu treba zapravljati časa, da bi ugotovil, kako pridobiti korenske pravice in izbrisatinepotrebno programsko opremo. Prav tako je treba opozoriti, da v Android, pogosto vgrajene aplikacije so virusi.

Programska oprema za nianse

Tudi pri zgoraj opisanih odtenkih imajo iOS in Android svoje prednosti. Na primer, vgrajene funkcije 3D Touch, ki vam omogočajo, da dodate fotografijo v Instagram ali VKontakte v samo enem kliku. To je zelo priročna aplikacija, ki ne zahteva veliko premikov. Obstaja uporabna funkcija Continuity, ki je že najdena na Androidu. Vendar pa je še bolj uspešno implementirana na iOS. Omogoča vam tudi preprosto selitev nastavitev vseh aplikacij s telefona na računalnik. Še ena stvar, ki jo je treba omeniti med prednostmi iphone je, da se lahko sinhronizira z vsemi svojimi napravami, ki delujejo tudi na iOS. Če je človek začel pisati pismo ali opombo na eni napravi, lahko vedno nadaljuje z drugim. In to ne velja samo za pošto in vgrajene aplikacije. Kličete lahko na iPhone, če je telefon izven dosega. Pošiljanje in prejemanje sporočil je dovoljeno tudi prek tabličnega računalnika ali računalnika.

Dodatne možnosti

Zato je treba reči, da je bolje - "Android" ali "Epl", je treba povedati, da je operacijski sistem iPhone veliko bolj učinkovit. Ima funkcijo Airdrop, ki vsem lastnikom naprav "Apple" omogoča prenos in sprejemanje datotek. Ta sistem je analogni Bluetooth, ki načeloma ni nameščen na telefonih. Vendar pa ima sodoben pripomoček preprostejšo funkcionalnost, lažje ga je uporabljati in je prejel visoko hitrost prenosa. S pomočjoAirPlay lahko predvaja glasbo iz ene naprave v drugo. Vse to deluje brez namestitve aplikacij drugih proizvajalcev in plesov z dumbbellom, kot to zahteva Android. Zato se mora vsakdo sam odločiti, kateri pametni telefon je bolje izbrati - Apple ali Android? Seveda, vse zgoraj navedeno je mogoče uporabiti na Androidu. Vendar pa to zahteva veliko napora pri uvajanju nastavitev programske opreme in iskanju potrebnega pripomočka. Mimogrede, treba je opozoriti: ni dejstvo, da bo mogoče izvajati bolj ali manj uporabno aplikacijo, saj Android, načeloma, ni zasnovan za takšne možnosti.

Povzetek

Ta članek daje primerjavo: kaj je bolje - "Android" ali iphone. Iz zgoraj navedenega postane opazno, da je "Epl" v vsakem primeru veliko bolj učinkovit. Ja, obstajajo slabosti, s katerimi lastniki niso pripravljeni postaviti, če pa govorimo objektivno, vse naprave z jabolkom delujejo bolj stabilno. Pri nakupu morate izbrati napravo, ki nima najnovejše različice - to je nasvet uporabnikov. Običajno ti telefoni delujejo bolj učinkovito. Nimajo pomanjkljivosti ali napak. Seveda, to je bolje - iPhone ali Android, vsakdo se mora odločiti zase, vendar je v tem vprašanju vse očitno. "Android" je bolj primeren za ljudi, ki radi spreminjajo različice vdelane programske opreme vsak teden ali pa imajo raje odprt sistem. V tem vprašanju je "Apple" bistveno slabše - "operater" je zaprt. Včasih se pojavljajo težave tudi z redno nadgradnjo po zraku. Pred nakupom moramo pretehtati vse prednosti in slabosti ter natančno določiti s svojo izbiro.

Sorodne publikacije